Prva izvedba nove sezone u Trešnji - VIS Životinje

Predstava ili rock koncert za sve generacije? Nije važno jer ćete se sjajno zabaviti uz band VIS ŽIVOTINJE!

Prva izvedba nove sezone u Trešnji - VIS Životinje

Ovaj petak, 6.9.2013.g. u 19 sati Kazalište Trešnja otvara vrata nakon ljetne stanke, a za najmlađe je posjetitelje na repertoaru prava poslastica - predstava VIS Životinje.
VIS Životinje autorski je projekt Ksenije Zec i Saše Božića, uzbudljivo putovanje, koje govori o nizu običnih i neobičnih zgoda iz života adolescenata i životinja.

Dječak Kuna mašta o osnivanju rock benda, koji će ovladati glazbenim svijetom. Za početak treba pronaći glazbenike i pjevača. Stvari se počinju slagati kada organizira audiciju na kojoj ne uspijeva sakupiti grupu istomišljenika. Kuna se odlučuje za prijatelje iz škole s kojima oformljuje band. Pojavom talentirane pjevačice počinju nevolje u grupi. Hoće li se tek oformljen bend: VIS Životinje raspasti već na početku karijere, ili će se članovi ipak prijaviti na lokalno natjecanje rock grupa i postati slavni? Iskoristivši motive slavne bajke Braće Grimm: Bremenski svirači, nastaje originalno djelo, nošeno i dalje temeljnom porukom bajke da zajedničkom suradnjom i razvijanjem imaginacije možemo ostvariti i najluđe snove.

Igraju: Maja Posavec, Rakan Rushaidat, Tvrtko Jurić, Damir Klemenić, Jerko Marčić


I OPET...MIFFY


Subota, 7. rujna u 17 sati i nedjelja, 8. rujna u 11 sati

Omiljeni dječji mjuzikl za najmlađe o malenoj zečici Miffy nastao prema slikovnicama Dicka Bruna.

Predstave su dio Zagrebačkog kulturnog ljeta - cijena ulaznice je 20 kn, a rezervirane ulaznice čekaju do sat vremena prije početka predstava na blagajni.
Rezervacije ii informacije 01/ 3638 556.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.