"Princeza i Žabac" u Kazalištu Trešnja

Bajka koja će oduševiti najmlađe

"Princeza i Žabac" u Kazalištu Trešnja

Ovaj vikend rezervirajte za Kazalište Trešnja i prekrasnu predstavu u raskošnoj produkciji – "Princeza i Žabac". Poznatu priču braće Grimm sada možete vidjeti u svom omiljenom kazalištu, a uz to, razveselite svoje klince jer vam poklanjamo 2x2 ulaznice za svaku izvedbu predstave "Princeza i Žabac" ovoga vikenda!


"Princeza i Žabac" - za bajkovit vikend

Predstava Princeza i Žabac nastala je prema poznatoj priči braće Grimm. Razmažena princeza izgubi svoju zlatnu loptu i samo joj ružna žaba može pomoći. Za uslugu da joj izroni loptu iz bunara, princeza obećaje žabi prijateljstvo. No, ona ne zna i ne razumije snagu obećanja, kao ni značaj pravog prijateljstva, misli samo na sebe. Čim dobije loptu, zaboravlja na lakomislena obećanja dana žabi. Kad ju otac primora da svoje obećanje ipak izvrši, princeza shvaća dobrotu i velikodušnost svog novog prijatelja i prepoznaje u njemu unutarnju ljepotu. Stoga poljubi žabu, pretvorivši ju tako u lijepog princa. Kako sve završava, morat ćete doći i provjeriti na daskama kazališta Trešnja.

Režija: Nina Kleflin
Igraju: Nera Stipičević, Rakan Rushaidat, Daria Knez Rukavina, Damir Klemenić, Višnja Babić, Tony Šestan
Preporučena dob: 5+

IZVEBDE: subota, 6. listopada u 17 sati                 nedjelja, 7. listopada u 11 sati

shimmer fallback


Subote u listopadu!

Mjesec listopad zaista će biti poseban jer vam Kazalište Trešnja nudi povoljnjije cijene ulaznica na sve predstave! Svake subote uživajte u Trešnjinim hitovima i to po povoljnijim cijenama.

Raspored:

6. listopada u 17 sati: PRINCEZA I ŽABAC

13. listopada u 17 sati: VIS ZIVOTINJE

20. listopada u 17 sati: NE,PRIJATELJ

27. listopada u 17 sati: REGOČ

Ulaznice možete rezervirati i kupiti već sada za cijeli mjesec.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.