Ove celebrity mame ponosno su pokazale svoja tijela nakon poroda

Razbijajući stigmu oko težine i strija nakon trudnoće, ove slavne žene prihvaćaju vlastito tijelo kako bi potaknule druge žene na isto

Ove celebrity mame ponosno su pokazale svoja tijela nakon poroda

Hollywood postavlja zaista visoke standarde kad su u pitanju ljepota i fitness. Slavne osobe uvijek su pod neizmjernim pritiskom da izgledaju najbolje, bez obzira jesu li na dodjeli Oscara ili na večeri u restoranu. Kada još trudnoću ubacimo u ovu dinamiku, stvari mogu postati popilično intenzivne.

Image

9 celebrity mama koje su osvježavajuće iskrene o dojenju


Bez obzira na to, mnoge slavne žene iznenađujuće brzo se vraćaju u formu nakon bebe. Možemo samo nagađati jesu li ti nadnaravni podvizi rezultat medijske manipulacije ili nevjerojatne snage volje. Međutim, ne odabiru sve slavne mame taj put.

Jako dugo su prve fotografije slavnih mama nakon poroda bile pažljivo montirane, osvijetljene i uređene s naslovima poput 'Kako je vratila tijelo nakon poroda'. Ali danas, slavne mame pokrenule su novi trend, ponosno dijeleći svoja tijela i priče putem društvenih mreža.

Volimo ga jer pomaže i ostalim mamama nakon poroda da prihvate i vole svoja tijela i zato što sljedeća generacija mama neće odrasti misleći da višak kilograma, strije ili ožiljci nestaju u roku od nekoliko dana, ali i da nema ništa loše ako se duže zadrže u našem životu.

Razbijajući stigmu oko težine i strija nakon trudnoće, ove poznate žene prihvaćaju vlastito tijelo kako bi potaknule druge žene na isto. Prema stručnjacima, 10 posto novopečenih majki pada u postporođajnu depresiju. Neki od razloga za to su višak kilograma i problemi sa nezadovoljstvom zbog izgleda vlastitog tijela.

Baš zato mislimo da je važno iskreno govoriti o izazovnom postporođajnom razdoblju i dijeliti fotografije ovih moćnih mama zajedno s porukom da nema ništa loše u tijelu nakon poroda, baš naprotiv.

Amy Schumer

Prošle godine, komičarka Amy Schumer rodila je svoje prvo dijete, sinčića Genea. Pet tjedana nakon poroda odlučila se prošetati s obitelji - noseći samo grudnjak i bolničke gaće. Ako je netko osvježavajuće iskren, onda je to Amy Schumer i to je samo jedan od razloga zašto je volimo.

Ashley Graham

Plus-size manekenka Ashley Graham bila je super otvorena prema svom postporođajnom tijelu i zbog toga nam je još draža.

Uz svoje strije nakon poroda napisala je: "Ista ja. Nekoliko novih priča." Volimo koliko je manekenka iskrena u pogledu svog postporođajnog iskustva, strija i svega.

Kate Hudson

Kate Hudson uvijek je bila atletski građena, ali otkako je rodila kćer Rani Rose krajem 2018. godine, iskreno je dijelila svoj postporođajni oporavak.

Prije samo nekoliko godina prva slika koju je javnost vidjela nakon poroda slavnih izgledala je puno manje stvarna od ove, ali glumičina iskrenost dio je osvježavajuće promjene u kulturi slavnih.

Era naslova o slavnim osobama koje se "vraćaju" nakon trudnoće je iza nas, a osvježavajuće je vidjeti nekoga poput uvijek fit Kate Hudson kako priznaje da se majčino tijelo ne mijenja preko noći nakon što rodi.

Pink

Pink je ovu svoju fotografiju iz 2017. snimila tri mjeseca nakon što je rodila sinčića Jamesona. Napisala je: "Biste li vjerovali da imam 72 kilograma, a visoka sam 160 cm? Prema 'regularnim standardima' to me čini pretilom. Znam da nisam kod svog cilja niti bilo gdje blizu njega nakon rođenja drugog djeteta, ali, dovraga, ne osjećam se pretilo. Jedino što osjećam sam ja. Držite se dalje od vage, dame!"

Tia Mowry

Sedam tjedana nakon poroda u lipnju 2018., glumica Tia Mowry objasnila je kako je to što nije vidjela realne slike nakon porođaja tijekom svoje prve trudnoće 2011. godine negativno utjecalo na nju, pa je odlučila podijeliti svoje pravo tijelo kako bi pomogla drugim majkama (i budućim majkama) da shvate da je većina onog što vide u medijima i na društvenim mrežama samo iluzija.

"Sjećam se da mi trbuh nije samo nestao nakon što sam rodila Cree. Imala sam carski rez i mislila sam da sa mnom nešto nije u redu. Vidjela sam u časopisima brojne žene na plaži nekoliko tjedana nakon poroda u dvodijelnim badićima. Da budem iskrena, trebalo mi je vremena da prigrlim svoje novo tijelo. S ovom drugom trudnoćom sada sam prihvatila tu činjenicu da sam u sebi čuvala ljudsko biće. Čudo. Život. Ako treba neko vrijeme da se vratim svom normalnom ja, onda neka tako bude. Ovo sam ja i volim sebe."

Peta Murgatroyd

Plesačica Peta Murgatroyd podijelila je svoju fotografiju osam dana nakon što je rodila sina Shaia. "Napustila sam bolnicu s izgledom kao da sam u petom mjesecu trudnoće. Mnogi ljudi misle da bi se žena trebala odmah vratiti na težinu prije poroda, ali to jednostavno nije istina za većinu nas..." 

Sadia Slayy

Beauty influencerica Sadia Slayy prošle je godine sa suprugom Adilom dobila sina Aydina. Devet mjeseci nakon njegova rođenja odlučila je podijeliti neuređenu fotografiju svog trbuha s opisom: "...Neki bi mogli pomisliti: 'Uf, to je tako odvratno, zašto bi to objavila?' I to je u redu. Ali, mnogi od vas će vidjeti ovu fotografiju i osjetiti olakšanje... "

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.