Osvojite super poklone i razveselite svoje mališane za Uskrs

Pripremili smo tri poklona za vaše klince, kako bi im Uskrs bio što veseliji!

Osvojite super poklone i razveselite svoje mališane za Uskrs

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće Baby Center pripremio je pogodnosti na svojoj internetskoj trgovini za uskrsne poklone, a odlučio je i nagraditi tri naše čitateljice! Možete osvojiti 3 nagrade: 1. jednu lutku The Bellies mini, 2. jednu lutku Bloopies shellies i 3. bicikl bez pedala Globber! Kako možete sudjelovati u nagradnom natječaju?

Uskrs je najradosniji blagdan, ali ove ga godine nećemo provesti u obiteljskim okupljanjima. Većina nas će se pridržavati pravila socijalnog distanciranja i bake i djedove, tete i ujake pozvati na druženje putem neke od društvenih mreža ili aplikacija.

Svako dijete voli dobiti novu igračku. "Ništa nije otkazano, samo je ovo godine malo drugačije", poručuju i iz Baby Center internetske trgovine i naglašavaju da što prije naručite poklone jer u ovim ludim vremenima, svi ćemo se potruditi da naručeni paketi čim prije stignu i razvesele mališane! 

Svoje djevojčice razveselite The Bellies lutkicama koje žive u Bellyvilleu, dalekoj, dalekoj zemlji, a za njih se brine Beth, super cool dadilja. Svaka od lutkica je posebna, različitog karaktera s dodacima koji se skrivaju u pakiranju. 
Tu su i Bloopies lutkice s kojim kupanje postaje velika zabava. Kada joj pritisnete trbuščić, iz usta će joj izaći voda, ako na licu ima masku, voda šprica kroz disalicu. Bloopies su ovog prodljeća dobile i novu liniju Shellies – zatvorenje školjke koje, kada ih uronite u vodu, otkrit ćete poseban biser i svoju lutkicu.

Najbolji obrambeni štit uz iznimnu stabilnost i okretnost – ne tražite dalje!? Za vaše dječake tu je kolekcija igračaka Spin Fighter – kombinacija pištolja i zvrkova, različitih taktika borbe – obrana, napad, brzina, okretnost. Svako pakiranje sadrži igračku pištolj i zvrk.

A društvenih igara nikad dovoljno – imate li već cijelu kolekciju Brainbox igara? Odlično – onda proučite i Smart games ili neku drugu igru uz koju učenje postaje odlična zabava za cijelu obitelj.

I zajedno ukrasite jaja, izradite čestitke, skuhajte nešto fino!

Najbolje igračke trenutno mogu se provjeriti ovdje , a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.