Odlične predstave u Kazalištu Trešnja

Pogledajte "Vis životinje" i "Princeza i Žabac"

Odlične predstave u Kazalištu Trešnja

Vikend koji dolazi oduševit će vas predstavama u Kazalištu Trešnja. U subotu je vrijeme za "Vis životinje", a nedjelja je rezervirana za odličnu predstavu "Princeza i Žabac". I ovaj put vam poklanjamo ulaznice kojima možete razveseliti svoje najmlađe!


"Vis životinje"

U subotu, 13. listopada u 17 sati igra predstava "VIS ZIVOTINJE".

Dječak Kuna mašta o osnivanju rock benda, koji će ovladati glazbenim svijetom. Za početak treba pronaći glazbenike i pjevača. Stvari se počinju slagati kada organizira audiciju na kojoj ne uspijeva sakupiti grupu istomišljenika. Kuna se odlučuje za prijatelje iz škole s kojima oformljuje band. Pojavom talentirane pjevačice počinju nevolje u grupi. Hoće li se tek oformljen bend: VIS Životinje raspasti već na početku karijere, ili će se članovi ipak prijaviti na lokalno natjecanje rock grupa i postati slavni?

shimmer fallback


Režija: Ksenija Zec i Saša Božić

Igraju: Maja Posavec, Rakan Rushaidat, Damir Klemenić, Jerko Marčić, Tvrtko Jurić

Preporučena dob: 7+Bajka "Princeza i Žabac"

U nedjelju, 14. listopada u 11 i 17 sati uživajte u klasičnoj bajci "Princeza i Žabac"

Predstava Princeza i Žabac nastala je prema poznatoj priči braće Grimm. Razmažena princeza izgubi svoju zlatnu loptu i samo joj ružna žaba može pomoći. Za uslugu da joj izroni loptu iz bunara, princeza obećaje žabi prijateljstvo. No, ona ne zna i ne razumije snagu obećanja, kao ni značaj pravog prijateljstva, misli samo na sebe. Čim dobije loptu, zaboravlja na lakomislena obećanja dana žabi. Kad ju otac primora da svoje obećanje ipak izvrši, princeza shvaća dobrotu i velikodušnost svog novog prijatelja i prepoznaje u njemu unutarnju ljepotu. Stoga poljubi žabu, pretvorivši ju tako u lijepog princa. Kako sve završava, morat ćete doći i provjeriti na daskama kazališta Trešnja.


shimmer fallback


Režija: Nina Kleflin

Igraju: Nera Stipičević, Rakan Rushaidat, Damir Klemenić, Daria Knez Rukavina, Višnja Babić, Tony Šestan

Preporucena dob: 5+


REZERVACIJE I INFORMACIJE: 01/ 3635 556

Ne zaboravite na subotnji popust na cijenu ulaznice - 30kuna (umjesto 40)!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.