Mrle, Ivanka i Kišni razdraganci djeci za Božić poklanjaju spot za 'Teška slova'

Kroz videospot pomažu djeci izgovoriti najteže slovo - lj kao ljubav!

Mrle, Ivanka i Kišni razdraganci djeci za Božić poklanjaju spot za 'Teška slova'

Najkreativniji par estrade Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević ovog su ljeta predstavili svoj prvi veseli album za djecu 'Kišni razdraganci', a u projekt su uključili i svoju kćer Evu Adrijanu koja je na albumu pjevala, ali i napisala pjesmu 'Balon'! Album s deset veselih pjesama prati istoimena slikovnica nastala iz pera Lane Letović Perčin, koja je likove oživjela u slikovnici, ali i u video spotu za pjesmu s albuma ''TEŠKA SLOVA''.

shimmer fallback“Napokon su Razdraganci oživjeli! Nakon slikovnice, CD-a i razdraganih naljepnica, ovaj puta kroz video spot pomažemo izgovoriti najteže slovo - lj kao ljubav! Publika često komentira kako bi Kišne Razdragance trebalo uvrstiti u kurikulum za klince, a ja kažem - uz Kišne Razdragance nikako ne smijemo zaboraviti i na ljubav!", poručuje Ivanka Mazurkijević.

shimmer fallback


Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević (Foto: Vedran Levi)

Nakon što su osvojili srca najmlađih, ali i njihovih roditelja, svojim interaktivnim tulumom već su plesali i pjevali u Rijeci, Samoboru, Dubrovniku, Karlovcu i Zagrebu, gdje su se po prvi puta predstavili na Interliberu i napravili neviđenu gužvu - uz pjesme 'Kap', 'Jastučevanje', Hi Hi Ha Ha, 'Balon'... plesao je cijeli paviljon – oni mali, ali i veliki.

Tulum s Kišnim razdragancima se nastavlja, ulovi ih na vrijeme u svom gradu – 15. 12. Velika Gorica (Božićno selo, dobrotvorka “Legalis” ekipe 17.12. Krk (knjižnica, 11h), 19.12. Slatina (13h) & Orahovica (17h), 21.12. Trogir, 22.12. Šibenik, a uskoro stiže još novih datuma!
“Ako spot za Teška Slova donese radost i veselje kakvu klinci osjećaju na našim koncertima uživo gdje veselje, ples, boje i glazba pršte na sve strane - nitko sretniji od mene i Ivanke”, poručuje Damir Martinović Mrle.Glazbeni kritičar Hrvoje Horvat za Večernji list piše da bi album i slikovnicu trebalo uvrstiti u nacionalni kurikul i u školsku lektiru, a s obzirom na to da se prvi kontingent albuma i slikovnica gotovo pa rasprodao, dok čekamo novu pošiljku vesele družine Kišnih razdraganaca koja samo što nije stigla, Mrle i Ivanka za sve mališane za Božić poklanjanju veseli spot za 'Teška slova'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.