Divna gesta jedne mame ganula učiteljicu: 'Svi bismo se trebali ugledati na nju'

Bez obzira koliko godina imala, dođu oni trenuci kada su riječi ohrabrenja i podrške ono što ti najviše treba. Ako ti ih uputi osoba koja ti puno znači, te riječi te mogu podići iz pepela i dati ti snage da ostvariš sve što želiš

Divna gesta jedne mame ganula učiteljicu: 'Svi bismo se trebali ugledati na nju'

Djeca nisu iznimka. Štoviše, upijaju kao spužvice i vjeruju svemu što čuju. Baš zbog toga, prema djeci treba biti pažljiv i blag. Hraniti ih ljubavlju kako bi izrasli u samopouzdane i zdrave ličnosti. Škola za mnoge od njih može biti velik izazov. Stvaranje prijateljstava nije za svako dijete spontana stvar, osobito ako je ono povučeno. Znaš i sama koliko djeca mogu biti gruba jedna prema drugima.

Image

Istraživanje je pokazalo da se djeca koju roditelji više grle bolje razvijaju


(FOTO: Pexels)


Roditelji u tim situacijama ne mogu puno napraviti, odnosno nije uputno miješati se u odnose klinaca, ali ipak se nešto da učiniti. Sitnice čine razliku. Učiteljica Amanda Cox na svom je Facebook profilu objavila divnu gestu mame jednog od svojih učenika kako bi inspirirala i ostale roditelje da učine nešto slično. 

Image

(FOTO: Facebook/Amanda Cox)

"Njoj je to vjerojatno uzelo nekoliko minuta vremena, a njemu uljepšalo svaki dan u školi. Nije mu bilo neugodno što ima mamine poruke na olovkama., poručuje učiteljica te poziva ostale roditelje i svoje kolege da slijede primjer ove mame jer, kako kaže, možda će to biti jedini put da djeca čuju ove riječi i da ih netko podsjeti koliko su vrijedna.

, zaključla je Cox. Njezin post postao je viralan, a jedna učiteljica u komentaru je napisala kako uvijek ima dodatne žute olovke za klince koji ih zaborave kod kuće te da će ukrasti ideju ove domišljate mame i na svaku od njih napisati afirmacijsku poruku.