Amerikanka šokirala mnoge priznanjem: 'Dojim muža i zdraviji je no ikad'

Sto ljudi ,sto čudi reći će mnogi, no ovih dana mnogobrojni mediji prenose priču Rachel i njezina supruga Alexandera. Rachel je novinarima otkrila kako doji svog supruga

pexels-scott-webb-136744.jpg

30-godišnja Amerikanka Rachel Bailey, objasnila je kako od 2017. godine doji, svog također 30-godišnjeg supruga. Ova majka troje djece, kako piše DailyMail, oduševljena je cijelom situacijom. Tvrdi kako njezin suprug nije bio prehlađen dvije godine i da mu je izgled kože bolji no ikad te smatra kako je razlog tome njezino mlijeko.

Dodala je kako je dojenje povezalo nju i supruga te kako im je odnos bolji no ikad.

"Sada jednostavno imamo posebnu vezu kakvu dosad nismo imali i mislim da je ne bi ni imali da nismo počeli s time", rekla je Rachel za DailyMail.

Međutim, neki parovi, kao što su Rachel i Alexander, tvrde da im to donosi koristi, kako u njihovom odnosu, tako i za zdravlje. Iako je majčino mlijeko bogato hranjivim tvarima i antitijelima, znanstveni dokazi koji bi podržali te tvrdnje za odrasle osobe ne postoje. pa Rachel i Alexander svoje tvrdnje nikako ne mogu podkrijepiti znanstvenim i liječničkim dokazima.

Image
Čudo prirode

Jesi li znala ove nevjerojatne činjenice o majčinom mlijeku?

Oboje inzistraju kako nije riječ o fetišu.

"Ovo je pomalo tabu tema, ali željeli smo je podijeliti jer ne mislimo da išta loše u tome i ne vidimo razlog zašto bi se sramili oko toga," rekla je Rachel i objasnila kako je suprug započeo dojenje kako bi joj pomogao jer je imala previše mlijeka, odnosno imala je hiperlaktaciju te se bojala mastitisa.

"Dok sam još dojila naše drugo dijete, koje sada ima 6 godina sam s Alexanderom otišla na krstarenje. Zaboravila sam izdajalicu i trpila sam veliku bol u grudima zbog mlijeka koje se i dalje stvaralo. Nakon dva dana odlučlili smo kako će moj suprug pokušati pomoći mi.", objasnila je Rachel.

Bizarno ili ne, Rachel i Alexander očito nemaju namjeru ubrzo prestati s dojenjem. Što ti misliš o svemu otrkrij nam u anketi.

POGLEDAJ VIDEO: Treba li pustiti dijete da se samo igra?