Alisa u zemlji čudesa - bajka na ledu

Novi, raskošni spektakl Klizačkog kluba Medo 29. i 30. studenog gostuje u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Alisa u zemlji čudesa - bajka na ledu

Jedna od najljepših bajki za djecu i odrasle Alisa u zemlji čudesa 29.  i 30. studenog gostuje u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Iza mladih klizača Klizačkog kluba Medo su mjeseci napornih priprema i sada su spremni, podržani baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvesti školarce i mališane u zemlju čudesa. U njoj je baš sve moguće, u nojoj čudesna igra traje cijele dane.

shimmer fallback


Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1865. stvorio engleski književnik Lewis Carroll.

Nezaboravno putovanje bajke "Alisa u zemlji čudesa" odvest će vas u šarenu zemlju u kojoj će Alisa upoznati svijet hokeja i Medvjede koji će je podučiti pravilima po kojima se igra hokej.

U ovom spektaklu na ledu, jednom u nizu kojega priređuje Klizački klub, sudjeluje do stotinjak klizača i klizačica koji sav svoj trud i talent ulažu u savršenstvo izvedbe.

shimmer fallback


 Alisu u zemlji čudesa na ledu možete pogledati u Ledenoj dvorani Doma sportova 29. studenog u 10,13 i18 sati te dan kasnije, 30. studenog u 10 sati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.