365 dana suhog mališana uz Pampers

Što kažete na godinu dana bez kupovanja pelena? Nije šala! Pampers u nagradnoj igri daruje 120 godišnjih zaliha Pampersica!

365 dana suhog mališana uz Pampers

Mnogim roditeljima (osobito novopečenima) problem predstavlja pitanje koliko puta u danu trebaju mijenjati pelenu svojoj maloj sreći. Svaka bebica je priča za sebe, pa tako i broj pelena varira ovisno o njoj samoj, mlijeku ili količini hrane koju jede, te njenom zdravlju i probavnom sistemu. Nema čarobne formule niti konverzijske tablice,  pelene se mijenjaju prema potrebi!

Iako ne postoji univerzalno rješenje kad je riječ o potrebnom broju pelena u jednom danu, postoji marka koja je sinonim za sretne i suhe mališane. Zato je Pampers pripremio nagradnu igru koja će mamama (i tatama) olakšati život, skratiti vrijeme koje troše na izbor pelena te tako ostaviti više vremena za zabavu s njihovim malim zlatom.

Naime, do 08.02.2015. pri jednoj kupnji bilo koja 2 paketa Pampersica u dm-u možete osvojiti jednu od 120 godišnjih zaliha pelena Pampers! Sve što je potrebno napraviti jest na blagajni preuzeti svoj jedinstveni kod za sudjelovanje u tjednom izvlačenju i poslati ga u poruci s osobnim podacima na broj 60060. Imena sretnih dobitnica/dobitnika bit će objavljena na interetskoj stranici dm-a .


Pampers najsuše pelene u Hrvatskoj

Pampers kontinuirano proučava navike mama i beba te na temelju takvih saznanja kreira inovativne proizvode za mirne noći i sretna jutra, kao što su linijePampers Active Baby Dry i Pampers Premium Care.

Pelene Pampers Premium Care najtanje su Pampersice do sada s najvećom moći upijanja koju omogućuje napredna jezgra DryMax™. Mekane su poput pamuka te upijaju mokraću i rijetku stolicu, pružajući Pampersovu najbolju mekoću do sada i revolucionarnu zaštitu bebine kože.

Pampersice Active Baby Dry imaju dodatni sloj koji brzo upija tekućinu i zadržava je unutar pelene te tako štiti od neugodnosti koje izaziva osjećaj vlažnosti. Zahvaljujući najbržem upijanju do sada, uz Pampers Active Baby Dry, vaša beba može uživati u do 12 sati cjelonoćne suhoće i mirnog sna.

Prilikom mijenjanja pelena preporuča se korištenje vlažnih maramica Pampers Sensitive koje pomažu uspostaviti prirodnu pH ravnotežu kože, zaokružujući tako Pampersovu najbolju zaštitu malih guza.

Za više informacija posjetite Pampers na Facebooku https://www.facebook.com/PampersHrvatska  i/ili Twitteru https://twitter.com/Pampershr

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.