Otvoren je prvi hrvatski virtualni kafić. Znamo sve o tome

Ako još ne želiš izlaziti van kuće u kafić, sada postoji mogućnost da u omiljenoj trenirci popiješ kavu u društvu

Otvoren je prvi hrvatski virtualni kafić. Znamo sve o tome

Na Instagramu je „otvoren“ prvi online kafić u Hrvatskoj pod nazivom Filip's coffee shop kao odlična virtualna destinacija za sve koji obožavaju provoditi vrijeme ispijajući kavu i opuštajući se uz dobar razgovor i literaturu.   

Živimo u vremenu u kojem nam tehnologija omogućava da osjećaj koji imamo kad smo u kafiću prenesemo u omiljeni kutak svoga doma. Trebaš samo složiti savršenu kavu, zavaliti se u omiljenoj trenirci, uzeti mobitel ili laptop i doći na mjesto koje je kao stvoreno za ljubitelje kave.

ImageŠto tamo možeš pronaći?

Šaroliko društvo kao i u svakom pravom kafiću. U Filip's coffee shopu dočekat će te barista Filip koji će ti pokazati puno zanimljivih stvari i dati pokoji savjet. Možeš pročitati novosti o umjetnosti, kulturi i raznim trendovima koji nas okružuju. Pregledavajući sadržaj virtualnog kafića možeš dobiti preporuku za dobru knjigu ili čak s baristom Filipom prokomentirati pročitane naslove.

Filip's coffee shop je mjesto gdje nešto za sebe mogu pronaći i zaljubljenici u fotografiju, poeziju i dobru glazbu, a  mogu se provjeriti djela talentiranih imena s lokalne i regionalne scene. Možda baš tamo upoznaš nekoga tko dijeli istu strast kao i ti.

Image


S obzirom na to da se nalaziš u virtualnom okruženju, možeš susresti i neka od poznatih imena društvenih mreža. Prvi online kafić u Hrvatskoj već su posjetili Andrea Andrassy, Ella Dvornik i Luka Bulić. U live javljanjima tijekom protekle tri subote popili su kavu i popričali s pratiteljima, ali i podijelili s njima koje knjige vole čitati, koje filmove vole gledati i naravno koju kavu vole piti. 

Velika prednost online kafića je ta što nema radnog vremena pa možeš navratiti kad god poželiš i dati si oduška uz šalicu dobre kave i zanimljivog sadržaja.