Kako sakriti pratitelje na Instagramu?

Instagram se razlikuje od ostalih društvenih mreža jer nema naprednih postavki privatnosti. Ali zamislite situaciju u kojoj se morate sakriti od drugih korisnika usluga pretplatnika. U nastavku ćemo pogledati kako ga napraviti.

Kako sakriti pratitelje na Instagramu?

Sakrij pratitelje na Instagramu
Nema funkcija za skrivanje popisa korisnika koji su se pretplatili na vas. Ako te podatke trebate sakriti od nekih ljudi, možete izaći iz situacije pomoću jednog od dolje opisanih metoda.

Prva metoda: zatvorite stranicu
Često ograničavanje vidljivosti pretplatnika zahtijeva se samo za korisnike koji nisu na tom popisu. A to možete učiniti jednostavnim zatvaranjem stranice.

Kao rezultat zatvaranja stranice, ostali korisnici Instagrama koji nisu pretplaćeni na vas neće moći vidjeti fotografije, priče ili vidjeti pratitelje. 

Druga metoda: blokiraj korisnika
Kada ograničiti mogućnost gledanja pratitelja je obavezna za određenog korisnika, jedina opcija za ostvarivanje njegovog plana je blokirati ga.

Osoba čiji je račun na crnoj listi više neće moći vidjeti vašu stranicu. Osim toga, ako on odluči pronaći vas - profil neće biti prikazan u rezultatima pretraživanja.

Za sada su to svi načini da ograniči vidljivost sljedbenika na Instagramu. Nadamo se, tijekom vremena, postavke privatnosti bit će proširene.