Zbogom dijeti: 10 poznatih dama uspjele su zavoljeti svoje tijelo i odreći se dijeta

Ove zvijezde naučile su voljeti svoja tijela, a sada žele da i ti učiniš isto

Zbogom dijeti: 10 poznatih dama uspjele su zavoljeti svoje tijelo i odreći se dijeta

Zvijezde imaju baš sve što požele, pa tako i pristup najboljim nutricionistima svijeta. No, ovim dama dosadili su njihovi savjeti i odlučile su potpuno zaboraviti na dijete. Unatoč svim pritiscima showbiz industrije, zvijezde poput demi Lovato, Gine Rodriguez i Salme Hayek odlučile su zavoljeti svoje tijelo i živjeti punim plućima (to jest trbuhom).

Ove zvijezde ne srame se svojih kilograma i ne namjeravaju se nikom ispričavati. Neke od njih čak su odbile angažmane koji su od njih zahtijevali da smršave. Izgleda da bi se sve trebale ugledati na ovih 10 dama, i prestati se mučiti s dijetama (dok god smo zdrave, naravno).

Demi Lovato

''Naučiti voljeti svoje tijelo kakvo jest, je zahtjevno no promijenilo mi je život'' napisala je ova glumica 2018. Godine na svom Facebook profilu. Lovato se dugo borila s poremećajima u prehrani, a prošle godine se predozirala u svom stanu. Nakon tog događa odlučila se oporaviti, nabacila je par kilograma, i sada izgleda zdravije i bolje nego ikad. Bravo Demi!

Selena Gomez

Nakon što su je iskritizirali zbog toga što se udebljala, Selena je objavila fotku u badiću i napisala: ''Volim biti sretna sa sobom ljudi'' i stavila hashtag ''višezavoljeti''. 

Jennifer Lawrence

''Netko mi je rekao da sam debela, i da ću dobiti otkaz ako ne izgubim određeni broj kilograma, otkrila je Jennifer u intervjuu za Harper's Bazaar UK, 2013. godine. ''Donijeli su mi fotografije u kojima sam bila praktički gola, i rekli da ih iskoristim kao motivaciju za dijetu. Mislili su mi da ne neće povrijediti zbog moje karijere. Ako mi itko pokuša samo šapnuti riječ dijeta, reći ću mu nek se j***.''

Blake Lively

Blake uopće ne pazi na prehranu. Štoviše, tvrdi da se umjesto dijeta posvetila slatkišima. ''Uvijek sam u pokretu. Ne treba mi trener ili posebna dijeta'', otkrila je u intervjuu za Vogue Paris 2013. godine. ''Ne mogu započeti dan bez šalice toplog čokoladnog mlijeka, ili ga završiti bez tamne čokolade.''

Kristen Dunst

Ovoj je glumici rečeno da mora smršaviti za film ''Opčinjen'', no ona je to glatko odbila i svejedno dobila ulogu. ''Smršaviti je toliko teže kada imaš 35 godina i mrziš vježbati. Prije posla jedem u McDonald'su i KFC-u. Tako da sam rekla, 'oprosti, ali ne mogu smršaviti za ovu ulogu' ispričala je Kirsten u intervjuu za Variety.

Adele

''Pročitala sam komentar na YouTube-u za koji sam mislila da će me uznemiriti: 'Testni pilot za pite'. No uvijek sam bila malo jača i uredu s time'', rekla je Adele u svojoj biografiji. ''Smršavila bi jedino ako će mi to utjecati na zdravlje ili seksualni život, a za sada sam s time uredu.''

Kate Winslet

Glumica je jednom prilikom izjavila da ne voli dijete. ''Pokušavam ostati zdrava ali vjerujem u sve što je umjereno, bez čudne hrane za mršavljenje ili eliminacijskih dijeta, jer je to užasno dosadno'', otkrila je Kate.Drew Barrymore

''Mrzim dijete. Rađe bi po cijele dane jela fettuccine Alfredo'', ispričala je glumica u intervjuu za Late Late Show With James Corden u ožujku 2018. godine. 

Rihanna

Riri je rekla da je blagoslovljena oblinama cijeloga života i da joj je to skroz uredu. ''Prihvaćam sva tijela. Nisam građena kao Victoria's Secret model, ali se i dalje osjećam prekrasno i pouzdano u donjem rublju.

Kristen Bell

Kirsten je skupila nekoliko kilograma nakon što je rodila, a obožavatelji to nisu propustili primijetiti. No Kirsten uopće nije bilo briga za takve primjedbe. ''Pomislila sam, imam dijete. Znate li koliko je to odlično? Zašto bi se pobogu zamarala s veličinom svojih hlača?'' rekla je glumica za E! News.