Uklonite masnoće, vratite vitku liniju pomoću algi

Green Foods Chlorella, prirodni dodatak prehrani učinkovito uklanja masnoće iz organizma

Uklonite masnoće, vratite vitku liniju pomoću algi

Ovih smo dana bili izloženi masnijoj i obilnijoj hrani i sad nam je doista potrebna detoksikacija. Stoga je dobro potražiti neki preparat koji će nam pomoći pri uklanjanju masnoća iz organizma, a djelovanje algi već je dobro poznato. Prirodni dodatak prehrani,Chlorella, vrlo učinkovito uklanja masnoće iz organizma.

Ova zelena jednostanična slatkovodna alga sadrži dobro izbalansiranu kombinaciju hranjivih tvari poput proteina, aminokiselina, klorofila, karotenoida, vitamina i minerala. Odlična je za detoksikaciju jer osim masnoća, iz organizma uklanja i teške metale kao što su živa i aluminij te dioksin i ostale tvari koje loše djeluju na organizam. Naime, čak 20 posto Chlorelle čini tvrda celulozna stijenka koju probavni enzimi ne mogu razgraditi pa se ona veže za teške metale, toksine i ostale sintetske tvari i izbacuje iz ih organizma.

Poznato je da se pravi i dugotrajan učinak za gubljenje tjelesne mase postiže detoksikacijom organizma, posebice probavnog sustava. Nakon toga svi glavni organi mogu normalno funkcionirati, a tijelo ostvaruje svoju optimalnu tjelesnu masu. Stoga je Chlorella prava formula i za gubitak nagomilanih kilograma. Odlično djeluje i na peristaltiku crijeva te potiče čišćenje organizma, a istovremeno osigurava većinu hranjivih tvari nužnih za njegovo pravilno funkcioniranje te pomaže smanjiti apetit i žudnju za nezdravom hranom.

Chlorella je bogata i proteinima koji su izvor energije na duge staze. Rasporedimo li dnevnu dozu Chlorelle u nekoliko manjih doza tijekom dana, moguće je održati normalnu razinu šećera u krvi što smanjuje ili spriječava žudnju za „zabranjenom“ hranom, posebice slatkišima. Rezultat redovite konzumacije Chlorelle je normalizacija apetita, brža probava, ravniji trbuh i gubitak viška kilograma. Chlorellu potražite u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.