Zdravi prženi Musli od sjemenki

250 g sušenog kokosovog čipsa / pahuljica
60 g lanenih sjemenki
100 g sjemenki suncokreta
100 g sjemenki bundeve
70 g sjeckani oraha
50 g kokosovog ulja
1 žličica cimeta
po želji - pola žličice mljevenog đumbira
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Pomiješajte kokos, sve sjemenke i orahe u veliki lim za pečenje (možete ga prije obložiti papirom za pečenje). Otopite kokosovo ulje i dodajte mu cimet i po želji đumbir. Prelijte ulje preko sjemenki i sve dobro promiješajte. Rasporedite sve ravnomjerno i pecite dvadeset minuta na 180 stupnjeva. Redovito provjeravajte svoje müsle jer mogu lako izgorjeti, zato bi bilo dobro da svakih 3-5 minuta sve promiješate. Ostavite da se ohladi i zatim spremite u hermetičku posudu. Jedite s bademovim mlijekom ili kefirom.