Jennifer Aniston i u šestom desetljeću života ne odustaje od svoje beauty rutine. Provjerile smo što to Jen radi svaki dan

Ono što Jennifer razlikuje od drugih holivudskih zvijezda je da uvijek izgleda zdravo – nikada nije izgleda kao se izgladnjuje ili pretjeruje s vježbanjem

Jennifer Aniston i u šestom desetljeću života ne odustaje od svoje beauty rutine. Provjerile smo što to Jen radi svaki dan

Bez obzira jesi li obožavateljica Jennifer Aniston od njezinih dana u "Prijateljima" ili si ju nedavno pratila u seriji "The Morning Show", nema sumnje da je ova glumica prava fitness inspiracija. Jen, kako ju zovu prijatelji, od nedavno je opet žena o kojoj se puno priča. Njezino otvaranje profila na Instagramu nakon toliko godina odbijanja postalo je hit. U nekoliko sati skupila je nekoliko milijuna followera, svi su se raspisali o njezinom susretu s bivšim suprugom i jesu li se možda pomirili.

Image

Jennifer Aniston otkrila tajnu svoje sjajne kože


Bez obzira u kojoj je fazi bila njezina karijera ili privatni život, Jennifer Aniston uvijek je izgledala besprijekorno. Ono što Jennifer razlikuje od drugih holivudskih zvijezda je da uvijek izgleda zdravo – nikada nije izgleda kao se izgladnjuje ili pretjeruje s vježbanjem. Danas Jennifer ima 51. godinu i još uvijek izgleda jednako dobro, a tu joj svakako pomaže i vježbanje. Ovako izgleda njezina rutina, ali trikovi kojima se služi kako bi i dalje izgledala zdravo i lijepo.

Ako može vježba svaki dan

Njezin osobni trener, Leyon Azubuikwe, za Woman’s Health je objasnio da Jennifer vježba sedam dana u tjednu po sat i pol. Vježba po razrađenom planu, ali se prilagođava svojim poslovnim obvezama. Dakle njezini treninzi variraju od tri dana u tjednu po 45 minuta, do sedam dana u tjednu. "Ako Jennifer ne snima onda više vježba, ako ide na neku dodjelu nagrada onda joj neću 'uništiti' noge dan ranije”, kaže trener. Kada ne vježba s trenerom, radi kombinaciju različitih vježbi. Često vježba jogu, trening snage i intervalne treninge. Također redovito radi kardio.

Često mijenja rutinu vježbanja

Boksanje, preskakanje užeta, treninzi snage, elastične trake – sve su to vježbe koje Jennifer radi. Jogu vježba od 2005., ali dodaje i spinning u svoje vježbanje jer smatra da svi mišići moraju vježbati.

Njezina prehrana nije komplicirana

Šest dana u tjednu Aniston konzumira hranu s niskim udjelom ugljikohidrata, bez glutena, a jedan dan u tjednu jede što god poželi. "Jedite što više organskog voća i povrća, održavajte niski unos šećera, unosite puno vode i dobro spavajte", izjavila je za magazin Woman. Za doručak jede namirnice poput zobenih pahuljica s bjelanjcima, smoothie ili žitarice s bananom. Ručak i večera sastoje se od salata punih povrća i proteina. Za užinu voli pojesti jabuke s maslacem od badema, a vrlo joj je važna raznolikost u prehrani.

Nedjelja je spa dan

Svaku nedjelju odvoji za male rituale koji joj pomažu da izgleda tako dobro. Redovito radi piling, zatim stavi masku i lice dobro hidratizira kako bi imala zdravu i lijepu kožu.

Mali izazovi za tijelo

Kako često naglašava u intervjuima, Jennifer Aniston smatra da stalno treba pronalaziti nove izazove za tijelo. "Pronađi nešto što će malo šokirati tvoje tijelo".