Ideje za lagane i ukusne večere koje ne debljaju

Večera je obrok oko kojeg se najviše lome koplja, kada jesti, što i koliko… Ono što se svi slažu da se ne smije preskakati i da treba biti lagana…

Ideje za lagane i ukusne večere koje ne debljaju

Salata od kuhane junetine

Sastojci za dvije osobe:
150-200 g kuhane i ohlađene junećeg mesa
1 veće tvrdo kuhano jaje, ohlađeno
1 manji ljubičasti luk ili mladi luk
1 paprika, srednje veličine
1 rajčica, srednje veličine
Zelena salata, dvije veće šake
Začinsko bilje za salatu
Sol i papar
Bučino ulje i aceto balsamico

Uvijek možete dodati drugo povrće prema želji ili malo tvrđeg sira narezanog na kockice.

Junetinu i jaje narežite na kockice, te pomiješajte s ostalim povrćem. U malenoj posudici pomiješajte malo mješavine začinskog bilja za salatu, sol, papar, dvije-tri žlice bučinog ulje i aceta, dobro promiješajte, polijte po salati i promiješajte. Kombinirajte sa nekom vrtom integralnog kruha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
6/6