'Digni se s kauča, ali ostani doma': Vježbaj besplatno uz Danijelu Pupovac

Trenerica Danijela Pupovac osmislila je programe s kojima ćeš ostati fit i i kod kuće, a neki su i besplatni

'Digni se s kauča, ali ostani doma': Vježbaj besplatno uz Danijelu Pupovac

Još neki dan, živjeli smo normalno. Danas, ostajući doma – spašavamo svijet. Navlačimo maske i rukavice pri izlasku iz svojih domova, ne rukujemo se, ne grlimo, ne ljubimo. Potres koji se dogodio u Zagrebu i okolici, dodatno je pogoršao ionako neizvjesnu situaciju i okrenuo nam život naglavačke. Činjenica je da nikome nije lako jer je svatko i prije imao svoju zbirku (nevidljivih) problema u koju je ova bolest u obliku virusa, također nevidljivo ušetala. Ono što je najveća utjeha – u ovome smo svi skupa. Moramo biti spremni pomoći, koliko god je situacija stresna i ono bitno, ne zaboraviti na sebe i svoje tijelo. Koliko god zvučalo „ružno“, istinito je – sad imaš vremena!
Ovih dana se potvrđeno jede više i nezdravije. S obzirom na zabranu kretanja i naglasak na jačanje imuniteta, bitno je ostati fokusiran i odrediti neki cilj. Baš sada, kad je stres na vrhuncu, trebamo se grčevitije primiti zdravih navika i ne posustati jer su ovo situacije u kojima imamo tendenciju, popustiti.
Moramo se prilagoditi novonastaloj situaciji i iskoristiti ovo vrijeme kako bi se okrenuli sebi, svojoj obitelji, kuhanju zdravih obroka, konzumiranju voća i povrća, zapravo radeći sve za što inače, u normalnim okolnostima, uvijek nalazimo izgovor.
World Health Organisation preporuča 30 minuta svakodnevnog vježbanja za odrasle, a sat vremena dnevno za djecu, upravo za vrijeme izolacije. Vježbanje popravlja raspoloženje, čuva mentalno zdravlje, smanjuje anksioznost i strahove. Od redovnog vježbanja, san postaje kvalitetniji, imunitet jača i biramo zdravije obroke.

Ono što je izvrstan način da sačuvate svoje zdravlje i dobar izgled ili da izgubite suvišne kilograme u ovom trenutku je online vježbanje, a definitivna kraljica vježbanja, poznata hrvatska trenerica – Danijela Pupovac, poznatija pod nadimkom Fit Anansi, osmislila je programe za sve zainteresirane. Osim što se bavi mršavljenjem, ona se bavi i uspješnom promjenom, a to je jedan od ključnih faktora za uspjeh. Svi smo svjesni i znamo što moramo raditi kako bi izgubili kilograme, ali kako to dosljedno raditi, to je pitanje na koje je bitno znati odgovor. Danijelino iskustvo i drugačiji pristup, odavno privlače mnogobrojne vježbače, koji na kraju svakog programa, ostaju ustrajni u zdravom življenju i zdravim navikama.


 Aktualna ponuda u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe:
 1. BESPLATNI TRENINZI. U 17 sati svi zajedno vježbamo za mentalno zdravlje. Ovi treninzi su besplatni sve dok traje ova korona-situacija. Gužva je, živo je, potičemo vježbanje s ukućanima i ostajanje zdravog duha i zdrave glave. Prijavi se na mail info@fitanansi.com i pojavi se na treningu svaki dan u 17 sati.
2. SAMOSTALNI FAT KILLER. Online program koji uključuje video treninge, promjenu prehrane, priručnik s uputama za samostalno korištenje, dnevnike prehrane i treninga s podsjetnicima za samostalno praćenje. Napravljen je za ljude koji imaju misiju, volju i disciplinu sve izgurati sami. Smršavit ćete, dobro se osjećati i biti fizički i mentalno čvrsti. Ako imate imalo discipline, ovo je projekt za vas. 6 tjedana, 480 kuna.
3. PROMIJENI SE - Vođeni Fat Killer online. To je kruna online ponude. Uz sve iz samostalnog programa, Promijeni se uključuje još i svakodnevnu provjeru tvog dnevnika treninga i dnevnika prehrane, tjedne radionice preko Zoom aplikacije, svakodnevnu provjeru tjednih zadataka s radionice, svakodnevnu podršku preko male Slack grupe.
Promijeni se je program za one koji silno žele smršaviti, trenirati i jesti zdravo, ali nakon par tjedana to - zaborave. One koji svako malo odluče da će uspjeti ali se izgube. Za one kojima treba netko da ih ipak vodi, podržava, usmjerava, motivira i kontrolira. U Promijeni se programu odgovaraš nekome.
Promijeni svijet
Promijeni se program je i snižen sa 1450 kuna na 950 kuna, za 9 tjedana potpunog programa jer je jasno da je ovo vrijeme izazovno za sve i mnogima trenutno financije ne dozvoljavaju velika ulaganja. Nova cijena programa vama će biti prihvatljivija i omogućit će vam sudjelovanje u vrhunskom programu uz nižu cijenu, a Fit Anansi timu će omogućiti da ostane u istom sastavu.
U ovom timu nema otkaza. Odlučili su se boriti. Ili će se izboriti do kraja ili svi skupa izginuti. Ako se desi ovo drugo, a nadamo se da neće, besplatni treninzi u 17h će se i tada nastaviti.
Iskoristi dan, mjesec, dva mjeseca
Digni se s kauča, ali ostani kod kuće jer borimo se svi. Prijavi se na besplatni treninng. Prati Fit Anansi na Facebooku za inspiraciju, a na Instagramu pronađi i recepte. 

Image
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.