Keto naan pogačice s maslacem i češnjakom
3/4 šalice kokosovog brašna
2 žlice psylliuma u prahu
pola žličice praška za pecivo
1 žličica soli
1/3 šalice otopljenog kokosovog ulja
2 šalice vrele vode (475 mL)
kokosovo ulje za prženje
115 g maslaca
1 režnja češnjaka protisnuta
Pomiješajte suhe sastojke u zdjeli, dodajte im ulje i onda kipuću vodu i temeljito promiješajte. Ostavite da se diže pet minuta. Tijesto će postati čvrsto prilično brzo, no ostat će fleksibilno. Treba imati konzistenciju plastelina. Ako osjetite da je prerijetko, dodajte još psylliuma ili kokosovog brašna. Podijelite tijesto u 6 nešto većih ili 8 manjih kuglica, pa ih spljoštite u pogačice. Pržite ih na kokosovom ulju (možete i na suhoj tavi) dok ne dobiju lijepu zlatnu boju (zagrijte pećnicu na 70 stupnjeva kako biste ih držali na toplom dok ispečete sve pogačice. Otopite maslac, dodajte mu češnjak te time namažite svaku pogačicu.