Zvijezde za volanom

Jesi li rođena vozačica ili ipak ne? Ovo su najbolji i najgori vozači horoskopa

Tko se u prometu ponaša neodgovorno, tko umjesto noge na kvačilu ima glavu u oblacima, a tko, s druge strane, vozi savršeno, poštujući sve propise, otkriva horoskop

bill-stephan-aqXfe3Cxboo-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Jesi li se ikada zapitala ima li horoskop ikakve veze s tvojim vozačkim vještinama? Ako jesi, vjerojatno si astrologijom opravdavala svoje prometne promašaje i možda si i bila u pravu. Svi ponekad znamo kiksati za upravljačem, no neki od nas jednostavno nisu talentirani za vožnju i to je sasvim u redu ukoliko shvate da je bolje i za njih i za nas da se voze na suvozačkom sjedalu.

S druge strane ima onih koji kao da su rođeni u automobilu. Možda i jesu, no prilično smo sigurne da to nije utjecalo na njihove vozačke vještine. No, instruktor u autoškoli i položaj zvijezda na nebu u trenutku njihova rođenja - je.

Image
Astro tajne

5 horoskopskih znakova koji najčešće varaju (znaju i sakriti prevaru)

Image

U nastavku ti donosimo najbolje i najgore vozače horoskopa. Ako misliš da pričamo gluposti, razmisli još jednom. Naime, govorimo o rezultatima studije koje je naručila jedna australska osiguravateljska kuća, a prenosi ga portal Daly Horoscope. Istraživanje je trajalo tri godine, a rezultati su pokazali u kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori vozači horoskopa. Analizirani su podaci iz 160,000 prometnih nesreća, a zaključak pročitaj u nastavku.

POGLEDAJ VIDEO: Jana je vulkanizerka i svoj posao ne bi mijenjala ni za jedan drugi

Ribe

Ribe su zauzele treće mjesto u kategoriji najgorih vozača. Pogađaš zbog čega? Sposobne su u trenu odlutati u svoje misli, "odlijepiti" nogu s papučice i odletjeti u oblake, zaboravljajući da se nalaze u prometu. Zbog toga rekacije velikog broja riba na brze i potencijalno opasne situacije mogu biti vrlo spore, a time i fatalne.

Image

Bikovi

Drugi najgori vozači su bikovi, "zahvaljujući" svojoj sklonosti da misle samo o svojim potrebama. Kada je riječ o vožnji, bikovi gotovo pa nemaju sposobnost paziti na druge u prometu niti predviđati moguće potencijalno opasne situacije, što je jedna od glavnih odlika dobrih vozača. Bik će skrenuti bez da da žmigavac, prestrojiti se, a da ne pogleda u retrovizor…

Image

Blizanci

Zbog toga što im jako brzo dosade stvari pa time i jednolična vožnja te zbog njihove nesmotrenosti i površnosti, blizanci su uvjerljivo najgori vozači. Spomenuto istraživanje pokazalo je da su upravo boni sudjelovali u najviše prometnih nesreća.

Image

Škorpioni


Znak kojeg krasi jaka intuicija i koji ima moć duboko proniknuti u srž problema i demistificirati stvari, za volanom itekako dobro koristi te svoje sposobnosti. Osjetljiv na promjene energije, škorpion koji djeluje "iz želuca" osjetit će pijanca za volanom i izbjeći ga, baš kao i rastresenu mamu koja je na tren izgubila nadzor za upravljačem jer joj na stražnjem sjedalu urla maleno dijete.

Image
Foto: Pexels

Strijelci

Strijelci spadaju među bolje vozače u horoskopu. Zauzeli su drugo mjesto na ovoj ljestvici. Imaju vrlo razvijen osjećaj za prostor u kojem se kreću i promet u kojem sudjeluju te intuiciju. Za razliku od bikova, mogu predvidjeti ponašanje ostalih vozača i pravovremeno povući odgovarajuće poteze te prevenirati time promete nesreće.

Image
Foto: Pexels

Jarčevi

Osobe rođene u znaku jarca prema ovom istraživanju proglašene su najboljim vozačima horoskopa. U 160,000 prometnih nesreća sudjelovalo je najmanje jarčeva i jarčica. Njihova predanost vožnji je besprijekorna. Poštuju prometna pravila, uvijek se vežu, apsolutno su odgovorni u prometu, nikada neće voziti pijani. Također su vrlo smireni vozači, strpljivi te vješti za upravljačem. Njihov je automobil uvijek u savršenom stanju. Ako nije, njime ne izlaze na cestu. Svi bismo se trebali ugledati na jarčeve jer vožnja nije igra.

Image