Želiš trendi novu frizuru za ovu jesen? Otkrij što ti najviše odgovara prema horoskopskom znaku

Kratka kosa je za buntovne i odlučne Vodenjake, dok je praktična i jednostavna frizura najbolja za Jarca

Želiš trendi novu frizuru za ovu jesen? Otkrij što ti najviše odgovara prema horoskopskom znaku

Zašto provesti sate, ako ne i dane, razmišljajući o novoj frizuri kada ti zodijak može pomoći? Ako si ljubiteljica astrologije, velika je vjerojatnost da pročitaš godišnji ili mjesečni horoskop, pa zašto onda ne bi provjerila što kaže o frizuri i stilu?

Image

Njima ljubav nije suđena: Horoskopski parovi čija je veza osuđena na propast


Horoskop objašnjava mnoge stvari o nama prema datumu rođenja - otkriva našu snagu, slabosti, ključne osobine ličnosti i još mnogo toga. Imajući ovo na umu, lako je razumjeti da se i stil odijevanja ili frizura može odrediti pomoću astrologije. Kratka kosa je za buntovne i odlučne Vodenjake, dok je praktična i jednostavna frizura najbolja za Jarca. 


Ako razmišljaš o promjeni frizure ove jeseni onda je ovo pravi članak za tebe. Možda dobiješ neku super ideju i uskladiš frizuru sa svojom osobnošću i potrebama.

Ovan

Frizura: šiške, ali razdvojene na sredini

Kao vatreni znak, sigurna si i strastvena, a ne bojiš se nositi statement komade. Stoga bi šiške koje su razdvojene na sredini čela mogle biti najbolja frizura za tebe ovu jesen. "Razdvojene šiške vraćaju se jer su 70-te trenutna inspiracija na modnim pistama. Moderniji zaokret je da su šiške malo kraće i imaju više teksture tako da se mogu nositi i drukčije kada želiš promjenu", kaže stilist Michael Bowman za PopSugar.

Bik

Frizura: francuski bob

Da, Bikovi su najpoznatiji po svojoj tvrdoglavosti, ali tko kaže da je to loša stvar? Potrebna ti je moćna frizura koja odgovara tvojoj snažnoj osobnosti, poput chic francuskog boba. Ako ne želiš šiške, odluči se varijantu bez njih. 

Blizanci

Frizura: dulji bob

Otvorena si i prilagodljiva, ali i vrlo neodlučna. Dulji bob, odnosno kosa do ključne kosti najbolji je izbor za tebe: dovoljno kratka da je možemo nazvati bobom, ali dovoljno duga da možeš napraviti različite frizure ili zavezati u rep.

Rak

Frizura: lob

Rakovi su suosjećajni i puni ljubavi, ali također traže sigurnost. Vjerojatno nisi jedna od onih koja se lako odlučuje na skraćivanje kose i lob je odličan izbor za tebe. Negdje između duge kose i duljeg boba. "Izgleda dobro na svim tipovima kose i pristaje svakom obliku lica. Sa stražnje strane kosa je do ključne kosti, a naprijed se dodaje centimetar ili dva. Lijepa i sofisticirana frizura", objašnjava frizer Edward Tricomi. 

Lav

Frizura: slojevito ošišana kosa 

Kreativna si i odvažna, ali i srce svake zabave i zbog toga ti odgovora slojevita frizura. "Ovakav stil je upečatljiv, bezbrižan i lagan", kaže Sims. Možeš se igrati i staviti šiške ovisno o tome što više odgovara tvom obliku lica.

Djevica

Frizura: zaobljeni bob

Kreativni, pouzdani i ljubazni - to su riječi s kojima se opisuju ljudi rođeni u ovom znaku, ali također previše skloni razmišljanju. Prikladna frizura za tvoju osobnost je zaobljeni bob. "Kraće duljine s nježnim vrhovima, ali ove godine linije su još nježnije i bob je malo dulji", objašnjava slavni frizer David Lopez. 

Vaga

Frizura: ravno odrezana kosa

Za Vagu je važno da modno bude uređena i uravnotežena, na primjer vjerojatno obožavaš nositi odijela. "Ovakva frizura je primamljiva jer je lagano održavati i vrlo je fleksibilna", rekao je poznati frizer Michael Dueñas.

Škorpion

Frizura: pixie cut

Ne postoji bolja frizura za strastvenu i zavodljivu osobu poput Škorpiona od pixie cuta. Duljina je chic, odvažna i lagana za održavanje. Potrebno je samo redovito posjećivati frizera.

Strijelac

Frizura: duga kosa

Pustolovna si, voliš zabavu i slobodoumna, ali ujedno sklona minimalizmu i ne želiš previše ulagati u svoj izgled. Kratka kosa za tebe znači puno posla i previše posjeta frizeru, no duga i lijepo oblikovana kosa za tebe je najbolji izbor.

Jarac

Frizura: "nevidljivi" slojevi

Ključne osobine ovog znaka su ambicioznost, ali i praktičnost i prizemljenost. Treba ti frizura koja izgleda prirodno i odgovara tvojoj praktičnosti, s vrlo suptilnim slojevima. "Izraz 'nevidljivi' slojevi znači da se kosi ukloni težina, s vrlo minimalnim slojevima ili da ih uopće nema", objasnio je frizer Omar Antonio za PopSugar.

Vodenjak

Frizura: buzz cut ili "gotovo nula"

Vodenjak je pravi buntovnik koji bi trebao imati frizuru koja odražava njegovu osobnost - kao što je buzz cut, smjelo i jednostavno. "Vrlo kratka frizura bit će osvježenje, ali i velika promjena", rekao je frizer Larry Sims.

Ribe

Frizura: shag frizura

Empatična si, kreativna i romantična, što znači da će se retro "čupava" frizura savršeno uklopiti u tvoju osobnost."Ležerni slojeviti izgled je vrlo moderan, a nema potrebe za stalnim održavanjem", rekao je frizer Joseph Maine.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.