Yes Feel Good Festival premijerno nastupa na zelenoj pozornici Strossmayerovog trga

YESensko događanje koje širi pozitivu i dobar osjećaj

Yes Feel Good Festival premijerno nastupa na zelenoj pozornici Strossmayerovog trga

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09.  On je prštav, razigran, poziva na ples, dobru glazbu i druženje na otvorenom, a koketira i sa slasnim jesenskim plodovima. Želja mu je širiti toliko potrebnu pozitivu i dobar osjećaj, a u pripremi su i razni sadržaji. YES je ogrnut yesenskim plaštem i dovodi yesenske specijalitete koje još kušali nisi, a rado bih. 

ImageVeć dobro nam poznati , by Rene Bakalović, , i Marin Nekić s yesenskim vrtom & smokerom & cocktailima pridružit će se u širenju feel good osjećaja, a pripremamo i nekoliko gastro iznenađenja. Oduvijek si željela ispeći svoj kukuruz na vatrici ili možda marshmallow? Yes! Zagristi u yesenski sočni topli kolač i zaplesati pod vedrim nebom? Yes! Vježbati jogu pod krošnjom, nazdraviti novoj yesenskoj vibri & poželjeti dobrodošlicu novim bojama i mirisima? Yes i to! 

ImageA veliki YES i za odlične DJ’e i glazbene mahere kao što su Tomo in der Mühlen, Ozren Kanceljak, Stanko Bondža, Felver, a Pepi Jogarde priprema 24.9 i posebno ludi tulum Pozdrav ljetu. 

Svrati do Strossmayerovog trga i guštaj u novoj YESenskoj avanturi!

Foto: Sandro Sklepić