Od top do flop

Vruće tajne: Koji su najbolji, a koji najgori astro ljubavnici

Donosimo ti zanimljiv popis od najboljih do najlošijih ljubavnika u zodijaku

Vruće tajne: Kojim znakovima u horoskopu nije stalo do zadovoljstva partnerice?

Astrologija nudi različite popise vezane za horoskopske znakove. Tako znamo koji znakovi u zodijaku ne mogu oprostiti, koji se najviše ljute ili u kojim znakovima su rođeni najprivlačniji ljudi. Uz sve zanimljive popise koje si mogla pročitati na našem portalu, sada smo se odlučile otkriti koji muškarci su najbolji ljubavnici, ali i kojima seks (ponekad partnerica) nije toliko važan.

Image
Tajne brojeva

Mjesec rođenja i osobnost: U travnju su rođeni tvrdoglavi, a rođeni u svibnju šire optimizam


1. Vaga

Muškarci rođeni u ovom znaku obožavaju seks i nikada im nije dosta. Ideja da njihova partnerica uživa za njih je najljepši poklon i predstavlja im veliku sreću. On nije pokoran ili slab, nego mu se sviđa kada njegova ljubav doživljava vrhunce.

2. Strijelac

Muškarac rođen u ovom znaku poslužit će se i lukavstvima kako bi užitak bio što veći. Prirodno nestrpljiv, ući će u najsmjelije seksualne susrete. Njemu žena uvijek može reći što treba učiniti, on će uvijek pažljivo slušati jer on je tu za svoju partnericu. 

3. Bik

Muškarac rođen u ovom znaku totalno je zaljubljen u seks i nikada ne odustaje od užitka. Biku je jako važno zadovoljstvo partnerice i on će vrlo odmjereno hraniti njezino zadovoljstvo. Ta će vožnja biti ugodna za tebe.

4. Jarac

Jarac voli sve vrste seksualnih uzbuđenja i prilično je dobar u njima. Ovaj muškarac ostvarit će sve tvoje maštarije, ali voli maštati i o tebi. Putovanja s njim počinju u glavi, a nakon toga stižu i fizičke senzacije koje će ići sve dublje i dublje.

5. Blizanci

Blizanac jako želi ugoditi svojoj partnerici. Učinit će to najbolje jer je jako svjestan onoga što njoj treba. Ne želi ju razočarati jer želi biti najbolji. Ovom muškarcu puno znači ako žena misli da je najbolji i da najviše uživa s njim.

6. Škorpion

Mnogi su se sigurno iznenadili jer ovaj znak nije na prvom mjestu, naime često se priča o njegovoj strastvenosti. Oni su sigurno sjajni ljubavnici, ali partnerica mora biti zainteresirana za sve što ih zanima. Ako slijediš tok njegovih misli u to mračno mjesto u koje je krenuo, tada ćeš se oduševiti sa svime što će ti pružiti. To će biti fantastični orgazmi, ali on će možda napustiti tu stanicu bez tebe.

7. Ribe

Osjetljiv i tajanstven, ovaj muškarac obožava romantiku. Učinit će sve kako kao bi partnericu okružio lijepim ugođajem i spreman joj je ugoditi, te se nada da će ona učiniti isto za njega. Velika mu je mana što vrlo brzo postane lijen u seksu i možda zaboravi što je bilo uzbudljivo na početku.

8. Vodenjak

U seksu s ovim muškarcem ipak se malo više radi o njemu nego o partnerici. Sve može na početku biti jako uzbudljivo, ali onda će poželjeti razgovarati i to će mu biti uzbudljivije od seksa. No, on jako dobro vodi seksi razgovore i žena će uživati s njim.

9. Djevica

Muškarci Djevice mogli bi biti sjajni u krevetu samo kada bi smanjili pritisak na svoju partnericu - uvijek žele da izgleda bolje. Da, znaju biti nepravedni. Imaju sve prednosti i mogli bi biti sjajni ljubavnici, ali su previše kritični i stalno analiziraju. Možda je ovo dobro samo ako žena izgleda poput top modela i zauvijek ostaje mlada.

10. Rak

Vrlo su nisko na ovom popisu, ali zato što im često nedostaje interesa. Zbog čega seks s ovim muškarcem često bude kao čin samilosti. Jednostavno ne postoji interes i to nema veze s partnericom, nego njemu nije važno. 

11. Lav

Sve dok ga partnerica hvali koliko je izvrstan u krevetu i njoj bi moglo biti dobro. Čak i ako nema velike ljubavne sposobnosti, morat ćeš mu lagati i reći da je fantastičan. Kako bi se održala vatra u krevetu, dobro je i ponekad glumiti orgazme.

12. Ovan

Budi spremna na rad jer sve u seksu se vrti oko njega. Vrlo je sebičan i njega zanima samo vlastiti orgazam. Uz sve to, nakon što ga doživi voli dugo, dugo spavati. Masturbacija može biti česta uz ovog muškaraca.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.