Vjerni do kraja: Četiri horoskopska znaka koji te nikad neće prevariti

Kako pronaći osobu koja je odana i kojoj možeš vjerovati? Zaviri u horoskop

Vjerni do kraja: Četiri horoskopska znaka koji te nikad neće prevariti
Play logo

Ako si ikad bila prevarena, onda znaš da je to jedan od najgorih osjećaja na svijetu. To je vrsta izdaje koja ti raskomada srce na komadiće, bez obzira očekivala to ili ne. Varanje nikad nije u redu, ipak, čini se da se uvijek događa najboljima od nas.

Play logo
Image

Astro vodič: Ovo je osam najgorih ljubavnih parova u horoskopu


Upravo zbog toga je tako teško uskočiti u nove veze jer već imaš problema s povjerenjem kada je u pitanju varanje. Započinjanje nove, ranjive veze može te učiniti nervoznom, uplašenom i još više nepovjerljivom.

I koji je onda sljedeći korak? Kako pronaći osobu koja je odana i kojoj možeš vjerovati?

The Office Michael Scott GIF from Theoffice GIFsNauči vjerovati svojim instinktima. Znat ćeš kada je netko tip koji vara. Dat će ti svakakve upozoravjuće znakove, poput skrivanja svoj telefona, laganja, pokazivanja nezainteresiranosti i slično.

I kada napokon pronađeš osobu za koju misliš da joj možeš vjerovati, pitaj se sljedeće: je li stopostotno iskrena s tobom, čini li te sigurnom u sebe, sigurnom u vašu vezu, ne skriva ti ništa? Savršeno. Pronašla si osobu koja te neće prevariti. 

A kako bismo ti cijeli proces malo olakšali, primijetile smo da je vjerojatnije da će neki horoskopski znakovi varati nego drugi. Ako pogledaš astrologiju i nečiji horoskop radi uvida u njihov karakter, saznat ćeš mnogo o vrijednostima koje imaju i cijene, ali i kako se nose sa svojim osobnim odnosima.

Pa ako želiš znati koji horoskopski znakovi nikad, ali baš nikad ne varaju, čitaj dalje.

Play logo

BIK

Vjerojatno ne postoji horoskopski znak ni približno toliko odan kao Bik. Kad se Bik upusti u vezu s nekim, nema ni trunke nelojalnosti, to jednostavno nije u prirodi ovog znaka.

Super je praktičan, pa mu ideja varanja nema niti smisla, jer nikad ne bi mogla završiti ničim dobrim! Bik je najpouzdaniji horoskopski znak i uvijek možeš računati na njega. Povrh toga, vjerojatno je najgori lažljivac na planeti, tako da nema šanse da se uopće može izvući s varanjem.

Showtime Dice GIF from Showtime GIFs

DJEVICA

Djevica ima najveće srce, a varanje ide u potpunosti protiv prirode ovog znaka. Osim što ima dobro srce, nevjerojatno je praktična. Uostalom, varanje zahtijeva toliko truda, pa zašto bi jedna Djevica gubila to vrijeme s nekim drugim sa strane? Ako je završila s vezom, završila je zauvijek. Nema potrebe za tajnama.

Budući da je Djevica tako analitična, uvijek će s tobom razgovarati o onome što osjeća i kroz što prolazi, jer je vjerojatno previše kritična prema sebi. Varanje jednostavno nije u redu kad je u pitanju ovaj horoskopski znak.

Play logo

Shrug Im Just Be Honest GIF from Shrug GIFs

VAGA

Vaga voli održati mir i mrzi nepravdu prema drugima, pa se varanje protivi svemu u što vjeruje. Osoba u ovom znaku je nježna i ljubazna i voli stavljati sve ostale na prvo mjesto, pa zašto bi pokušala povrijediti nekoga s kime je u vezi?

Varanje je posljednja stvar koja Vagama pada na pamet, jer one žele samo ono što je pošteno i ispravno za sve. Osim toga, ako je netko fer - onda je to Vaga, a nema ništa fer u varanju druge strane u vezi. 

Emotions Reactions GIF from Emotions GIFs

Play logo

RIBE

Ribe su beznadni romantici. Imaju oči samo za jednu osobu. Iskreno su nesebične i učinit će sve da usreće partnericu/partnera.

Varanje je toliko suprotno ovom znaku, pogotovo zato što je toliko vješt u održavanju emocionalno stabilnih odnosa. Zašto bi riskirao svoju vezu za koju se toliko trudio za poluzabavu s nekime sa strane? Ne, hvala. Zna da nikada ne vrijedi ta patnja i bol u srcu.

Suosjećanje je ogromna vrijednost za Ribe i one neprestano razmišljaju o tome kako će svojim postupcima utjecati na druge. Dakle, očito je, varanje se ne uklapa u taj scenarij.

Nottoday Notnow GIF from Nottoday GIFs

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.