Vladavina Vaga

Vage - godišnji horoskop: Smiješi ti se sreća u ljubavi, ali stresa neće nedostajati

Ulazimo u vladavinu šarmantnih i pravednih Vaga, a evo što ovaj zračni horoskopski znak može očekivati na području ljubavi, karijere i zdravlja u ostatku 2023. i novoj godini koja je pred njima

profimedia-0169593305.jpg
Foto: Profimedia.hr

Službeno se pozdravljamo s analitičnim Djevicama jer pred nama je vladavina Vaga! A početak vladavina Vaga također označava i početak jesenskog ekvinocija što znači da službeno završavaju ljetni i dugi dani, ali i počinje vrijeme kada se više povlačimo u sebe i tražimo veću ravnotežu u životu, baš poput Vaga.

Od 23. rujna do 22. listopada traje vladavina ovog zračnog horoskopskog znaka kojim vlada Venera, zbog čega su Vage poznate po svojoj posebnoj ljepoti, šarmu i eleganciji. A u skladu s njihovim simbolom, Vage su nevjerojatno pravedne te teže ravnoteži (iako je ne postižu uvijek lako).

Image
Vladarice jeseni

Sezona je Vage - evo što trebaš znati o tim profinjenim ženama

Osim svog uravnoteženog karaktera i diplomatičnosti, neke od najvećih odlika Vaga su ljubaznost, druželjubivost i optimizam. S druge strane, jako teško podnose nepravdu, ali i neuspjeh.

Image

A što Vage mogu očekivati na području ljubavi, karijere i zdravlja u narednim mjesecima, ali i novoj godini koja je pred njima - provjeri u nastavku u godišnjem horoskopu.

POGLEDAJ VIDEO: Što znači živjeti u trenutku i kako to ostvariti u svakodnevici?

Ljubav

Prava čarolija u tvom ljubavnom životu događa se upravo u ovim posljednjim mjesecima 2023. godine. pred kraj godine. Nakon što je Mars krajem kolovoza ušao u tvoj znak, tvoj seksualni život počeo je cvjetati, a stvari će samo postati bolje u sljedećim mjesecima, posebno kada 8. studenog Venera uđe u tvoj znak i tvoj ljubavni život dosegne svoj vrhunac u ovoj godini.

Što se tiče 2024. godine, čekaju te jednako lijepe vijesti. Za solo Vage početak 2024. godine donijet će novu vezu, a za sve ostale - odnosi će ojačati. Ipak, pripazi na stres i komunikaciju koji bi ti mogli donijeti nesporazume u odnosu s partnerom i/ili bližnjima.

Karijera

Nažalost, istina je da svi trenutno žive u prilično teškim ekonomskim vremenima. Ako si trenutno nezadovoljna ili nesretna na svom poslu, zapamti da nisi sama. U redu je osloniti se na svoje najbliže kad su u pitanju problemi s financijama ili poslom. Imati voljene osobe kraj sebe na koje se možeš osloniti, može ti itekako pomoći u održavanju osjećaja smirenosti. Tvoj znak prije svega predstavlja pravdu i vjerojatno ti je jako stalo do ekonomske jednakosti. Ako već nisi, ostatak 2023. bi moglo biti sjajno vrijeme da dublje razmisliš o onome što želiš u svojoj karijeri i kako to možeš postići.

Budući da Venera osim ljubavi i ljepote vlada i novcem, ako tijekom ovog nadolazećeg razdoblja tvoja karijera stagnira, nemoj biti previše stroga prema sebi. I iako je ova godina možda bila iscrpljujuća, čekaju te bolji dani. Već na samom kraju godine smiješi ti se prilika za napredovanjem ili novim poslom, a prva polovica 2024. svakako će donijeti dobre vijesti na području financija i karijere, bez obzira radi li se o povišici ili potpunim zaokretom u karijeri.

Zdravlje

Ove godine kao da su mnogi od tebe tražili savjete, što o zdravlju, što o ljepoti, što nije nimalo iznenađujuće s obzirom da tvojim znakom vlada Venera. Ipak, dok je izdvajanje vremena za druge prioritet, i zbog toga se uvijek osjećaš dobro, u ovim posljednjim mjesecima u 2023. godini svakako bi trebala dati prioritet sebi, svom zdravlju i psihi, a posebno tijekom perioda kaotičnog mladog Mjeseca i pomrčine Sunca u tvom znaku u dane oko 14. listopada.

Budući da se tijekom blagdanskog razdoblja krajem godine uvijek osjećaš kao da si na sto strana, iskoristi svaku priliku za odmor koju možeš dobiti, jer početkom 2024. godine čeka te nešto stresniji period kad je u pitanju psihičko zdravlje, a posebno stres, ali situacija će se do proljeća bitno poboljšati.