Tko su najbolji, a tko najlošijii vozači prema horoskopu. Saznaj tko je nepromišljen, a tko spor kao puž?

Je li tvoj znak stručnjak za volanom ili bi bilo bolje da je češće na suvozačkom mjestu?

Tko su najbolji, a tko najlošijii vozači prema horoskopu. Saznaj tko je nepromišljen, a tko spor kao puž?

Vožnja je važan dio modernog načina života jer puno vremena provedemo u prometu. Kada sjedneš za volan, postaješ poput pilota. Automobil reagira na tvoje naredbe i ako imaš puno odvoženih kilometara iza sebe obično i ne moraš ni razmišljati o tome - vožnja postaje prirodna kao hodanje.

Image

Jesi li Wonder Woman ili Batman? Evo kojem superjunaku najviše sličiš prema horoskopu


Automobil stvara zaštitni zid između nas i ostatka svijeta, pa se ponekad čini kao da naše najgore osobine izlaze van kad sjednemo za volan. U automobilu smo svi anonimni, možemo se derati i psovati ne brinući o posljedicama. Razumljivo je da su neki vozači bolji od drugih. Neki su nestrpljivi, neki nepromišljeni, dok postoje i oni koji su previše u strahu. Donosimo popis od najboljih do najlošijih vozača prema horoskopu. Tko zna hoće li te ovaj popis iznenaditi?

1. Jarac

Jarčevo strpljenje, učinkovitost i sposobnost planiranja čini ga najboljim vozačem zodijaka. Nisu skloni prebrzim ili impulzivnim promjenama traka. Uvijek praktičan i realan, Jarac je taj koji sve planira pa i tko će voziti kući nakon tuluma. 
via Giphy

2. Blizanci

Blizanci se dobro nose sa stresom, ali i s različitim stavovima i raspoloženjima drugih ljudi. To se odnosi i na vožnju: Blizanci lako obavljaju više mentalnih zadataka odjednom. Stručno se prilagođavaju promjenama u prometu i brzo reagiraju kada se dogodi nešto neočekivano.via Giphy

3. Djevica

Djevica je opsesivno sklona pravilima i redu, iako to inače može biti naporno, u prometu to može biti prednost. Puno gunđaju na druge vozače. Djevica je perfekcionist i ne može ne primijetiti ako netko pogriješi. Njihova vrhunska savjesnost i preciznost daje im pravo na prigovor.via Giphy

4. Lav

Lav jednostavno uživa u svojoj kraljevskoj ulozi, on misli da su svi ostali tu kao kraljevska pratnja. Pogledaj samo sve te automobile oko  njega, svi idu u istom smjeru. Parada s Lavom kao glavnom zvijezdom! Srećom, Lav je ljubazan i velikodušan monarh i ljubazno ostavlja svojim 'podanicima', to jest suputnicima u prometu,  puno prostora za manevriranje.via Giphy

5. Škorpion

Škorpioni uvijek znaju kada je neki potez preopasan i izbjeći će ga. Ako Škorpion želi biti na početku kolone, bit će tamo, ali rijetko idu tako daleko da bi nekoga ugrozili.
via Giphy

6. Vaga

Vage mogu izgledati kao da su lepršave i neozbiljne, ali njihova urođena sposobnost da "pročitaju situaciju" primjenjiva je i u prometu. Vaga osjeti probleme koji su pred njom prije nego što se razviju i zna kako izbjeći nered.via Giphy

7. Rak

Rak je oprezan i pomalo paranoičan. Međutim, ponekad je previše pažljiv i on je onaj spori vozač koji predugo skreće desno. Čini sve oko sebe nervoznima jer želi da se svi vrate sigurno kući.
via Giphy

8. Vodenjak


Vodenjak je prije svega inovativna, individualistička osobnost. Ima svoja pravila. Sretno će poštivati tuđa pravila sve dok to njemu odgovara. Ako nitko ne gleda, Vodenjak ne vidi zašto ne bi mogao ići u suprotnom smjeru i zanemariti crveno svjetlo ako nema gužve. Hej, nitko se nije ozlijedio, pa nije velika stvar?


via Giphy

9. Ribe

Ribe većinu vremena žive u svom emotivnom svijetu. To ne znači da ne mogu biti pažljivi na cesti, ali emocionalno reagiraju na sve oko sebe. Sitnice ih obično lako uznemire. Ribe neće vjerovati drugim vozačima, ali ne vide znak stop jer su često u suzama. via Giphy

10. Bik

Bik je obično miran i metodičan, ali njegova tvrdoglava priroda može se pretvoriti u natjecateljsku. Bik je vrlo zaštitnički nastrojen prema svom prostoru, a to uključuje i njegov prostor u traci. Srećom, važniji mu je automobil nego da riskira nesreću, pa stane i odmori.
via Giphy

11. Strijelac

Strijelac će možda promatrati cestu. Možda gledati ostale vozače. Možda će biti fasciniran sjajnim žutim kombijem pored sebe. Možda bi gledao u oblak. Je li tu onaj mali bistro? Ups, nešto na cesti.
via Giphy

12. Ovan

Ovan je impulzivan i naporan. Mogao bi postati sjajan vozač trkaćih automobila. Ali tijekom normalnog dana moraju se truditi da ostanu pod kontrolom i sjete da samo idu do trgovine, a ne zapovijedaju u nekoj velikoj bitci.
via Giphy