Svaka žena ima idealan tip muškarca. Provjeri koji je tvoj prema horoskopu

Da je lako pronaći savršenog muškarca, onda on vjerojatno ne bi bio savršen - barem ne za tebe i tvoj horoskopski znak

Svaka žena ima idealan tip muškarca. Provjeri koji je tvoj prema horoskopu

Za svaku osobu postoji osoba savršena za nju, odnosno postavimo li ovu vječnu temu u astrološkom smislu: svaki horoskopski znak ima svoj savršeni par, ovisno o karakteristikama i crtama osobnosti koje ga privlače.

Image

Njima ljubav nije suđena: Horoskopski parovi čija je veza osuđena na propast


Pronalazak savršenog muškarca ponekad se može činiti kao nemoguća misija, ali kada napokon pronađeš osobu s kojom ti je suđeno biti, onu zbog koje je sve vrijedilo, onda znaš da je ta osoba za tebe savršena. 

Ako još uvijek tražiš savršenog muškarca, u nastavku provjeri koji je tvoj idealan tip muškarca prema astrologiji, a ako si u vezi ili braku, provjeri jesi li imala sreće..ili se dobro zabavi. Uostalom, tome horoskop i služi!

OVAN

Tip muškarca koji je savršen za tebe je onaj koji voli strastveno i bezuvjetno. Imaš toliko ljubavi u svom srcu da ti treba netko s kime ćeš je podijeliti.

Tvoj savršeni muškarac je onaj koji voli sve što jesi. Voli sve tvoje hirove, uvijek je spreman natjecati s tobom i nikada ne koluta očima kad god si u potpunosti svoja.

Zna da si njegova žena iz snova, a sve ostalo su samo mali dijelovi koji te čine. Kad možeš reći da te voli - u dobru i u zlu, tada ćeš znati da je on onaj pravi.

ILove You To Pieces No Matter What The Situation Is Callum Izzard GIF from Iloveyoutopiecesnomatterwhatthesituationis GIFs

BIK

Tvoj savršeni tip muškarca je onaj koji će te upoznati iznutra i izvana prije nego što vezu podigne na sljedeću razinu, odnosno tvoj savršeni muškarac je onaj koji zna kako polako (ali detaljno) vezu odvesti na novu razinu.

Tvoj savršeni muškarac je romantičan i predan i nikada te ne bi poticao na bilo što za što nisi spremna jer on zna koliko ti je ljubav važna.

One Step At ATime Take It Slow GIF from Onestepatatime GIFs

BLIZANCI

Tip muškarca koji je savršen za tebe je onaj velikog srca i iskrene osobnosti. Želiš cijeli paket, a muškarac koji zna kako zaslijepiti tebe i sve ostale u tvom životu put je do tvog srca.

Kad on može biti najbolji prijatelj s tvojom obitelji, a i dalje se osjećaš nevjerojatno posebno, tada znaš da si pronašla nekoga koga vrijedi čuvati. Tvoj savršeni muškarac je netko zbog koga ti srce i dalje kuca ubrzano bez obzira jeste li skupa nekoliko mjeseci, nekoliko godina ili nekoliko desetljeća.

Hes An Angel Sunny Leone GIF from Hesanangel GIFs

RAK

Tip muškarca koji je savršen za tebe je onaj koji razumije sve što proživljavaš i još uvijek te nikad ne osuđuje. Uvijek će biti dana kada se osjećaš grozno i jednostavno želiš nekoga na koga možeš računati, a da se ne osjećaš kao da si naporna.

Kad pronađeš tu savršenu osobu, znaš da je će uvijek biti tu za tebe. Tvoj savršeni muškarac je onaj koji može biti tvoj 'spasitelj'.

Potrebna ti je duboka povezanost s nekim emocionalno i nekim tko je spreman biti tu da popravi stvari kad se sama ne možeš nositi s njima. Želiš znati da će se, bez obzira na to što dogodi, uvijek naći netko na koga se možeš osloniti.

ChicagoPD GIF from Chicagopd GIFs

LAV

Tvoj savršen muškarac je onaj koji je samouvjeren i siguran u sve što radi, uključujući i svoju vezu. Posljednje što ti treba je netko tko preispituje tvoju ljubav ili se brine da ga ne voliš toliko koliko on tebe voli.

Tvoj savršeni muškarac je netko tko je siguran da si sigurna u vezu. Treba ti netko tko će se zalagati za važne stvari - uključujući i tebe.

Sposobna si sama se nositi sa životom, pa ti je potrebna veza u kojoj ćete oboje biti jednaki, a ne netko tko ovisi o tebi ili obrnuto.

Get It Right GIF from Equal GIFs

DJEVICA

Tvoj savršeni muškarac je onaj koji će uvijek biti uz tebe. Život će postajati težak i bit će jednako dobrih i loših dana, ali dok god je tvoj muškarac tu kad god ga zatrebaš, ti si sretna.

On je taj koji zna da je tvoje srce ranjivo i on će ga zamotati u metaforični omot od mjehurića, tako da se nikad ne slomi. Cijeni ovog čovjeka jer je jedinstven.

Perfect Guy Relationship GIF from Perfectguy GIFs

VAGA

Tip muškarca koji je savršen za tebe je onaj koji s tobom vidi budućnost. Ne mora početi razgovarati o braku i bebama na prvom spoju, ali svoje vrijeme s tobom trebao bi doživljavati kao potencijal za nešto ozbiljno i dugoročno.

Ako on samo želi stvari održati ležernima, ionako te vjerojatno ne zanima, ali ako izgubiš iz vida što je važno, sjeti se što zapravo želiš u vezi.

Također bi ti trebao biti najbolji prijatelj. Želiš znati da je vaš odnos izgrađen na čvrstim temeljima prijateljstva, iskrenosti i povjerenja. Nakon toga možeš se usredotočiti na ostale važne stvari sa svojim savršenim frajerom.

Cristina Yang My Person GIF from Cristinayang GIFs

ŠKORPION

Tvoj savršeni muškarac je onaj koji se zna brinuti za tebe. Potpuno si sposobna brinuti se o sebi, ali on se zna brinuti o tebi kad je to stvarno važno i to zaista cijeniš.

Kad se osjećaš izgubljeno ili si nesigurna u sebe, tvoj bi muškarac trebao biti tu kako bi se osjećala kao da možeš osvojiti bilo što. Uvijek bi trebao biti taj koji svaki dan čini nezaboravnim za tebe.

Pored svih darova i materijalnih stvari koje dobiješ u vezi, ono što ćeš najviše voljeti su uspomene. Kad napokon upoznaš svog savršenog frajera, vaše zajedničke uspomene bit će stvari koje uvijek držiš pri srcu.

Shaaanxo Memories GIF from Shaaanxo GIFs

STRIJELAC

Tvoj savršeni muškarac je netko tko je u srcu dijete. On je taj koji je uvijek tako zaigran i spreman za zabavu ili putovanje. Također je netko za koga znaš da će se uvijek javiti na telefon, bez obzira u koje vrijeme dana ga nazvala, jer želi čuti tvoj glas.

To je čovjek koji može učiniti sve zabavnim, čak i ako je to samo zajednički odlazak u trgovinu po namirnice. Tvoj savršeni muškarac je netko tko će te uvijek nasmijavati. Ako ikad imaš loš dan, možeš biti sigurna da će ti ga on popraviti.

ILike You Making Me Laugh GIF from Ilikeyou GIFs

JARAC

Tip muškarca koji je savršen za tebe je onaj koji poštuje tvoju neovisnost. Nikad ne pita zašto ne odvajaš više vremena za njega jer zna da radiš naporno.

Uvijek znaš da je tu za tebe kad ga zatrebaš. On je netko zbog koga se osjećaš željeno i voljeno. Čak i kad postaviš zidove oko srca, on te bezuvjetno voli, znajući da ove zidove imaš samo kako bi zaštitila svoje srce. I jednog dana, kad napokon spustiš te zidove, on će biti tu da se pobrine da se i dalje osjećaš zaštićeno.

Whenever You Need Me Im Here For You GIF from Wheneveryouneedme GIFs

VODENJAK

Tip muškarca koji je savršen za tebe je onaj koji se ne boji preskočiti nevažno čavrljanje i krenuti ravno prema srcu. On je taj koji te gleda u oči i dodiruje ti dušu samo pogledom.

Kad razgovara s tobom, to je kao da stvarno želi znati svaku sitnicu o tebi, bez obzira koliko ta stvar bila velika ili mala. On je tip koji želi upoznati stvarnu tebe.

Možda nećeš uvijek biti iskrena i izravna kad su u pitanju osjećaji ili glasno reći što želiš u vašem idealnom odnosu, ali on je strpljiv i spreman je pričekati i saslušati kad za to dođe vrijeme jer zna koliko si posebna. Nikad se ne osjećaš kao da moraš biti neautentična oko ovog savršenog muškarca jer je on, pa, savršen.

Flirty Okay GIF from Flirty GIFs

RIBE

Tip muškarca koji je savršen za tebe je onaj koji ima tradicionalan pogled na ljubav. Želiš nekoga tko će ti se udvarati kao što zaslužuješ i osvojiti te slatkim pričama i romantikom.

Voliš ideju ljubavi jer se u njoj osjećaš potpuno - a želiš pronaći onog savršenog muškarca koji će učiniti istu stvar.

Tvoj savršeni muškarac je netko tko zna kako te oduševiti i uvijek učiniti da se osjećaš posebno. Bez obzira radi li ti samo večeru ili te vodi na spoj, tvoj gospodin savršeni je netko tko će za tebe uvijek imati više nego dovoljno ljubavi.

Cheers Wine GIF from Cheers GIFs

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.