Strastvene i zavodljive: Najbolje ljubavnice prema horoskopu

Astrologija na zabavan način nudi uvid u sve aspekte života, a tako je i s ljubavnim životom i vještinama u krevetu

Strastvene i zavodljive: Najbolje ljubavnice prema horoskopu

Postoje neke dame koje vladaju umijećem ljubavi i vrlo su strastvene kada se radi o seksu. Drugima pak ženama nije toliko važan taj segment života i možda će manje željeti seksualne aktivnosti staviti u svoj raspored.

Image

Vjerni do kraja: Četiri horoskopska znaka koji te nikad neće prevariti


Astrologija kaže da su neke žene više taktilne i senzualne, a druge ipak više vole razgovor. Iako ne smijemo to shvatiti jako ozbiljno jer svatko od nas ima svoju individualnost ipak se možemo zabaviti i uz kavu pročitati što zvijezde sugeriraju za svaki astrološki znak. Astrolozi su napravili popis od onih najboljih pa do najmanje zainteresiranih ljubavnica.

U nastavku provjeri gdje se ti nalaziš na listi i nemoj zaboraviti pročitati svoj znak, ali i podznak jer oboje mogu utjecati. 

1. Škorpion

Ako se priča o seksu i samo o njemu, Škorpionke su jednostavno najbolje. Nije važno koliko ove dame imaju godine niti kako izgledaju. Ove žene nitko ne može nadmašiti, a svaki partner žene rođene u ovom znaku jednostavno je sretnik.

shimmer fallback

2. Strijelac

Strast pokreće žene rođene u ovom znaku. Ona će se odlično provoditi sa svojim partnerom i njegove želje pretvoriti u pravu fantaziju, čak i kada će mu se činiti da je to nemoguće. One ispunjavaju snove. Ako imaš sreću da se nađeš u ljubavnom zagrljaju s ovom ženom, smatraj se pravim sretnikom.

shimmer fallback

3. Ovan

Ona je dobra. O da, ona je jako dobra. Ova dama zna što želi i ne boji se to reći, što je fantastično jer njezin partner mora biti svjestan da je to dobro za njega. Vrlo vjerojatno najseksi žena koja postoji, žena Ovan želi da ju partner poštuje, a to bi trebalo biti lako svakom muškarcu jer ona vrijedi truda.

shimmer fallback

4. Lav

Iz nekog razloga, žene Lavovi puno su jače u ovom području od muškaraca rođenih u ovom znaku. Manje su lijene od muškaraca, ove žene pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele mu ugoditi. Poželjet će svom partneru pružiti "posebnu" vrstu užitka. Na nju se uvijek može računati.

shimmer fallback

5. Vaga

Nije samo dobra u krevetu, ona je i ugodna. Ova je žena zapravo ljubazna, iako je vrlo živahna u krevetu i vrlo joj je važno da poštuje svog partnera. Vaga će učiniti sve da se njezin partner osjeća posebno i voljeno.

shimmer fallback

6. Vodenjak

Očekuj neočekivano s ovom ženom jer njezina mašta je fantastična. Može uzeti nešto obično u seksu i pretvoriti u nešto izvanredno. Ona je prava vatra, ali nemoj se iznenaditi ako se odluči da trebate isprobati različite uloge. Žena rođena u ovom znaku obožava eksperimentirati u krevetu.

shimmer fallback

7. Blizanci

Možda će partner imati problema držati ovu ženu koncentriranom na seks. No kada joj privuče pažnju, uživat će uz nju i njezinoj senzualnosti. Jedino ne treba očekivati nježnost nakon seksa jer je vjerojatno već krenula u nove pobjede.

shimmer fallback

8. Bik

Žene rođene u ovom znaku su vrlo strastvene i u plamenu, sve dok im raspoloženje na padne na nulu. Nažalost to se često događa. Njezin partner treba znati da treba imati puno strpljenja kako bi ju "ulovio" u dobrom seksi raspoloženju.

shimmer fallback

9. Ribe

Ako želiš partnericu koja nije baš aktivna, onda će ti se svidjeti žena rođena u znaku Ribe. One nisu toliko seksualne koliko bismo možda pomislili na prvu. Što prije završe sa seksom bit će sretnije, a njihov partner treba znati da one to smatraju uslugom. 

shimmer fallback

10. Jarac

Partner ove dame treba znati da nema spontanosti, vrlo je važno da ova žena slijedi svoj raspored. Seks će se dogoditi kada raspored to dozvoli i najbolje je da njezin partner svoje uzbuđenje planira. Iznenadna požuda nije iznenađenje koje ona voli i pobjeći će od njega, ali će vrlo rado zapisati dogovor za sljedeći susret.

shimmer fallback

11. Rak

Račica će zavoditi svojom ljepotom i muškarac će poželjeti biti njezin rob, sve dok ne počnu razgovarati, razgovarati i razgovarati. Tijekom seksa, predigre i spavanja. Račica voli razgovarati i to nije zavodljiv seksi razgovor. Ona se želi udati i predati, ali želi i posjedovati. 

shimmer fallback

12. Djevica

I evo posljednjeg znaka na ovom popisu. Nije da ženama Djevicama seks nije važan, ali su vrlo kritične prema svom muškarcu. Zbog kritika na krivom mjestu, muškarac se s njom u krevetu nikada neće dovoljno osjećati kao muškarac.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.