Stare ljubavi: 10 celebrity parova za koje smo zaboravili da su bili zajedno

Tom Cruise je bio sa Cher, a Salma je ljubila Nortona? Prisjetile smo se zvjezdanih parova iz prošlosti

Stare ljubavi: 10 celebrity parova za koje smo zaboravili da su bili zajedno

Ponekad zaboravljamo da su slavne osobe poput svih ostalih, posebno kad je u pitanju ljubav. Baš kao i poput svih nas ostalih, prošli su kroz slomljena srca, prolazne veze ili pak filmske romanse

Image

Za njih je 2020. donijela kraj: Izdvojile smo najveće celebrity prekide dosad


Razlika je u tome što su njihovi osobni životi obično pod velikim povećalom medija, a javnost na kraju zna i najsitnije detalje njihovih ljubavnih priča, bili oni istiniti ili ne.

Svi uvijek pričaju o novim ljubavima u Hollywoodu, ali neke stare ljubavne priče jednako su zanimljive, ako ne i zanimljivije, a mnoge od njih i danas potpuno nezamislive.

Budući da ljubavnim pričama teško možemo odoljeti, zavirile smo u nekoliko starih ljubavnih saga koje su 'potresle' Hollywood devedesetihi ranih 2000-ih, a kojih se možda više ni ne sjećaš. Neke celebrity parove smo zaboravile, a za neke čak nismo ni znale da su bili zajedno, poput Toma Cruisea i Cher ili Salme Hayek i Edwarda Nortona.

Richard Gere i Cindy Crawford

Bile su devedesete, a Richard Gere bio je jedan od najpoznatijih glumaca u Hollywoodu nakon što je glumio u kultnom filmu 'Zgodna žena'. S druge strane, Cindy Crawford bila je jedna od najpopularnijih supermodela. Zajedno su bili jedan od omiljenih parova u to vrijeme. Vjenčali su se 1991. godine na improviziranom vjenčanju koje se održalo u Las Vegasu, gdje su bili pozvani samo bliski prijatelji. Richard Gere je tada imao 42. godine , a Cindy Crawford 25. Ali razvod je uslijedio ubrzo, 1995. godine.

Brad Pitt i Gwyneth Paltrow

Glumili su par u filmu Sedam iz 1995. godine i tijekom snimanja započeli vezu koja je trajala do 1997. godine. Gwyneth je tada imala 24 godine, a Brad je bio devet godina stariji. Bili su čak i blizu zaruka, ali glumica se uspaničila, pogotovo jer je ovo bila prva veza sa slavnom osobom.

Courteney Cox i Michael Keaton

Proveli su gotovo šest godina zajedno dok u srpnju 1995. nisu odlučili prekinuti. Samo godinu dana prije, glumica je počela snimati slavne 'Prijatelje', a glumac je bio jedan od najpoznatijih glumaca u to vrijeme i tadašnji Batman. "To je najvažnija veza koju sam ikad imala i mislim da je on najdivnija osoba koju sam ikad upoznala", rekla je Courteney Cox samo nekoliko mjeseci nakon prekida. Zapravo, prsten na glumičinoj ruci pokrenuo je glasine o zarukama, ali kasnije je pojasnila da nakit pripada njezinoj baki. 

Image

(Foto: www.profimedia.hr)

Ryan Reynolds i Alanis Morissette

Ovi kanadski golupčići navodno su se upoznali na rođendanskoj proslavi glumice Drew Barrymore 2002. godine, a zaručili su se 2004. godine. Glumac je 20015. godine rekao u intervjuu za časopis 'People' da obožava njezinu glazbu: "...zna biti neugodno kada ulazi u sobu, a ja slušam njezinu glazbu i plešem u boksericama." Ipak, prekinuli su 2006. godine, prije nego su se uspjeli vjenčati.

Image

(Foto: www.profimedia.hr)

Salma Hayek i Edward Norton

Do kraja devedesetih, Salma Hayek i Edward Norton proživljavali su sjajne trenutke u svojim glumačkim karijerama. Istodobno su imali romantičnu vezu koje se danas malo tko sjeća. Njihova romansa započela je 1999., a završila 2003. godine. Iako su se 2002. godine zajedno pojavili u filmu 'Frida', rijetko su se pojavljivali zajedno na javnim događanjima, što bi moglo objasniti zašto ih se mnogi ne sjećaju kao ljubavnog para. 

Image

(Foto: www.profimedia.hr)

Ryan Gosling i Sandra Bullock

Iako je već godinama sretno zaljubljen u Evu Mendes s kojom ima i dvije kćeri, glumac je 2002. i 2003. bio u vezi sa Sandrom Bullock. Ona je imala 38, a on samo 22. godine. Čak su se i službeno pojavljivali kao par na nekoliko premijera.

Image

(Foto: www.profimedia.hr)

Tom Cruise i Cher

Da, ovo dvoje su na iznenađenje mnogih jednom bili par. Cher je jednom prilikom u gostovanju u emisiji 'Watch What Happens Live with Andy Cohen' otkrila da je bila u vezi s glumcem koji je tada imao 23, a ona 39 godina. Osim toga, otkrila je da joj je glumac sigurno bio jedan od top pet ljubavnika.

Julia Roberts i Kiefer Sutherland

Film 'Tanka linija smrti' spojio je ovo dvoje glumaca koji su se čak i zaručili te su se trebali vjenčati u ljeto 1991. godine. Ali Julia Roberts postala je prava 'odbjegla nevjesta' kada je dva dana prije otkazala vjenčanje i pobjegla s Kieferovim prijateljem Jasonom Patricom u Irsku. 

Keira Knightley i Jamie Dornan

Davne 2003. godine kada Christian Grey još nije bio ni u mislima autorice E.L. James, mlada zvijezda u usponu Keiry Knightley bila je u vezi s nepoznatim modelom po imenu Jamie. Prekinuli su 2005. godine.

Image

(Foto: www.profimedia.hr)

Sarah Jessica Parker i Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker već je 23 godine u braku s glumcem Matthewom Broderickom pa je teško sjetiti se njezinih starih veza, a vjerojatno najznačajnija bila je ona s glumcem Robertom Downeyjem Juniorom. Njih dvoje bili su zajedno čak sedam godina, od 1984. do 1991. godine, a glumac se jednom prilikom prisjetio kako su najveći krivci za njihov prekid bili njegovi problemi s alkoholom i drogom.