Smijalica utorkom - Marina Orsag One Woman Show

Zaboravite na svakodnevne brige i nasmijte se od srca uz Marinu Orsag

Smijalica utorkom - Marina Orsag One Woman Show

Od ove sezone Comedy club Studio Smijeha kreće sa novim programom koji će se zvati ISKON SMIJALICA UTORKOM u sklopu kojeg će hrvatski i strani stand up komičari održavati svoje solo nastupe.

Prvi takav utorak pripao je Marini Orsag najiskusnijoj stand up komičarki na Balkanu, koja u svojoj sedmogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1000 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike.

Iako ima puno odrađenih nastupa, nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Sloveniji gdje je redoviti gost. U veljači 2010. Nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Povodom njenog nastupa, iskoristili smo priliku i postavili Marini par blic pitanja:

Kako si završila u stand up comedyju?
Završila sam u stand up komediji slučajno i to tako da mi je najbolja prijateljica rekla za radionice koje je tada radila Slavica Knežević. Nakon tih radionica počeli smo profesionalno nastupati i eto sedam godina kasnije imam preko tisuću nastupa i obožavam svoj posao.

Gdje ti se formiraju najbolje ideje za nastupe?
Stand up komedija je duhoviti komentar na sve što nas okružuje tako da je insiracija apsolutno sve, samo treba znati primjetiti smiješne stvari.

Kako pronaći humor u svakodnevnom životu u današnje vrijeme kad nas sa svih strana bombardiraju crnim vijestima?
Pa nažalost možda za nas komičare je u današnje vrijeme i lakše naći neki humor u svemu jer je ionako humor obrambeni mehanizam protiv loših vijesti i situacija.

Koji je tvoj omiljeni vic?
Nažalost stvarno ne volim viceve, koliko god to glupo zvučalo i izbjegavamo ih najčešće jer želimo ostati originalni, ali evo jedan od najjačih što sam čula u zadnje vrijeme: Kako se na francuskom kaže puž? Ž PU.


Nikako nemojte propustiti Marinin nastup u utorak 04.09. u 21h u Comedy club Studio Smijeha, Vlaška 92

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980 ili 095 5103 129.

Cijena ulaznice: 25kn.


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.