Sezona je Škorpiona: Evo kako će utjecati na tvoj ljubavni život

Sezona Škorpiona svima nam poručuje jednu stvar: Baci se na sve što si dosad odgađala jer vrijeme je da se primiš posla i postaneš bolja verzija sebe

Sezona je Škorpiona: Evo kako će utjecati na tvoj ljubavni život

Intenzivna sezona Škorpiona počela je 22. listopada, kako se sunce pomaknulo prema tamnim i dubokim vodama Škorpiona. Sezona Škorpiona dolazi odmah nakon sezone Vaga, tijekom koje smo bili više usredotočeni na prijatelje i održavali stvari uravnoteženima. Kako ulazimo u sezonu Škorpiona, taj se fokus prebacuje na intenzivnije razgovore i osjećaje.

Image

Škorpion - godišnji horoskop 22.10. 2020. – 22.10. 2021.


Ova neuobičajena 2020. godina, bila je teška i izazovna za sve, pa tako i za Škorpione. Škorpion je znak koji obično vidi mračniju stranu života, tako da cijela pandemija koronavirusa vjerojatno nije bila najlakše iskustvo u životu Škorpiona - ali postoje i dobre vijesti. Ove godine Škorpioni su došli na svoje. Jači su i osjećaju se sposobnije nositi se s najgorim scenarijem i svejedno izaći iz situacije kao pobjednik.

Budući da su svi znakovi ušli u vode ovog dubokog znaka, i oni će izvući dobre strane tih teško naučenih lekcija. Savršeno je vrijeme za sve nas da 'uhvatimo' te misteriozne i duboke vibracije ovog znaka

Tijekom sljedećeg mjeseca sve će imati veće značenje. Osjećat ćemo se kao da smo zaronili u intenzivne razgovore, poduzimat ćemo onaj  sljedeći veliki korak i osjećati se strastvenije u spavaćoj sobi, jer sezona Škorpiona ističe se seksom, tajnama i zavođenjem.

Svi će znakovi na neki način otvoriti ormar s kosturima i govoriti svoju istinu, bez obzira koliko se toga bojali. Ovo je snaga Škorpiona, jer ako nam je ugodno s našom istinom, to je sve što je važno. Kako će sezona Škorpiona utjecati na tvoj horoskopski znak i ljubavni život, saznaj u nastavku.

OVAN

Nemaš vremena, zar ne? Pa, pripremi se za 'poziv za buđenje' iz Svemira u obliku znaka koji jednostavno ne možeš ignorirati.

Dok se Mars trenutno kreće kroz tvoj znak, spremnija si za borbu nego što je to inače slučaj. Pokušaj kontrolirati tu narav i sjeti se da ne možeš nešto vratiti natrag kad to izgovoriš. Iako je 'pomirbeni seks' sjajan, može biti jednako dobar (ako ne i bolji) bez potrebe za nadoknađivanjem povrijeđenih osjećaja.

True Agreed GIF from True GIFs

BIK

Iako si zemaljski znak, ne smeta ti zabijanje u osjećaje, pogotovo ako su dobri. Ipak, budi spremna da svaki osjećaj koji se sada pojavi neće biti toliko pozitivan.

Ako ti ljubavni život ne cvijeta previše, onda je možda ovaj mjesec vrijeme da procijeniš zašto. I P.S., ne pokušavaj popraviti vezu sa seksom; to se ne može učiniti.

Worrisome GIF from Basketballwives GIFs

BLIZANCI

Ne moraš se odlučiti. Možda ti je ovo novost, ali možeš biti oboje - pametna i osjećajna, snažna i brižna, neovisna i zaljubljena.

Morat ćeš se suočiti s nekim velikim istinama o tome kako si dosad funkcionirala i zašto su te tvoji zidovi koštali nekih stvari za koje si rekla da želiš. Što se tiče ljubavi, do kraja studenog tvoje će samopouzdanje privući nekoga tko će te izazvati da budeš ranjiva. Prepusti se.

Ready Chloe Krdasian GIF from Ready GIFs

RAK

Osjećaš se ugodno sa svojim osjećajima, no je li ti ugodno razgovarati o tome što se zapravo događa? Zbog ove dileme čak i tebi treba sezona Škorpiona.

Biti kod kuće je sjajno, ali pretvaranje da su stvari dobre kad nisu, na kraju će ti samo naštetiti. Budi spremna na neke velike trenutke, pa čak i na neke svađe.

Također, ne skrivaj se na prvi pogled kaosa. Ponekad to na kraju dovede do većih i boljih trenutaka. I ne boj se prihvatiti svoju tamniju stranu, posebno u spavaćoj sobi.

We Need To Talk Rachael Harris GIF from Weneedtotalk GIFs

LAV

Čini se da si uvijek spremna za akciju, ali ovaj put trebat ćeš upotrijebiti svoje srce i razgovarati o tome kako se osjećaš i što želiš.

Ne brini ako se čini da se trenutno ne događa puno. Sezona Strijelaca je pred vratima, a s njom i prilika da živiš život naglas i pod svojim uvjetima.

Čak i ako je primamljivo, pokušaj se kloniti javljanja bivšem ili pronalaska nekog za seks nakon prekida. Ako učiniš bilo što, na kraju ćeš se samo osjećati još gore.

Exboyfriend Whore GIF from Exboyfriend GIFs

DJEVICA

Raspusti kosu, nabaci crveni ruž i zaboravi na sve razloge zbog kojih sama sebi kažeš da neće uspjeti. Ovo će biti taj mjesec. Ali jesi li spremna raditi stvari drugačije?

Prestani raditi stvari na isti stari način i umjesto toga otvori se životu koji je toliko bolji kad zaboraviš na planove i dopustiš si da uživaš u onome što ti donosi Svemir.

Naravno, možda ćeš morati pustiti neke ljude koji su te povrijedili i možda bude suza, ali i to će proći. Sjeti se svoje vrijednosti.

Just Let It Go Forget It GIF from Justletitgo GIFs

VAGA

Više čak nije ni tvoja sezona, a još uvijek 'treseš' stvari. Venera se zalijeće u tvoj znak neposredno prije velikog Punog Mjeseca na kraju mjeseca, što znači da će svi govoriti tvojim ljubavnim jezikom.

Budi oprezna ako se stvari čine predobrima da bi bile istinite. S retrogradnim Merkurom, možda osjećaš iskre onoga što misliš da se čini zauvijek, a koje će zapravo izumrijeti već do kraja godine.

Ne pokušavaj napraviti nešto više nego što jest, ili ćeš završiti slomljenog srca. Imaj na umu da je ovo vrijeme za posjedovanje one mračne senzualne prirode koju skrivaš veći dio godine.

Harley Quinn Girl GIF from Harleyquinn GIFs

ŠKORPION

Dobrodošla u svoju sezonu! Bilo je i vrijeme, zar ne? Zaboravi na sve osim na unutarnju istinu.

Možda postoje neke tajne koje će biti izložene oko Punog Mjeseca na kraju mjeseca, ali ne pokušavaj ih umanjiti ili prikriti. Neka izađu i neka karte padnu gdje god mogu.

Budi oprezna da se ne zaljubiš u nekoga tko je već zauzet ili barem daj vremena drugoj osobi da prvo prekine vezu. U svakom slučaju, ne brini se, za tebe postoji dovoljno užitka, uključujući neočekivani susret početkom studenog koji će uzdrmati tvoj svijet - pozitivno.

Im Not Worried About It Kim Zolciak GIF from Imnotworriedaboutit GIFs

STRIJELAC

Tiha si i čekaš, zar ne? Tipično sretni i društveni ljudi poput tebe često zaborave da se u tvom umu puno toga događa. Već dugo sjediš na nekoj istini, i premda si je planirala dovesti na red kasnije, sad je vrijeme.

Štoviše, nema boljeg vremena nego sada. Osjeti sve, a onda se prepusti. Postoji toliko ljubavi za tebe - toliko strasti - da samo trebaš zatvoriti oči i napraviti izbor da kažeš sve o čemu si razmišljala.

Davina Claire The Originals GIF from Davinaclaire GIFs

JARAC

Ne zaneseš se često, ali kad to učiniš, bolje je da cijeli svijet pazi. Predugo igraš na sigurno. Sada je vrijeme da ne samo da govoriš svoju istinu već i da je pustiš. Radi što hoćeš. Voli koga želiš.

Život je prekratak da ga živiš isključivo unutar pravila kad je izvan njih toliko zabavnije. Uživaj u procesu i prestani se osjećati loše zbog onoga što te čini sretnom, ali također prestani pokušavati truditi se oko onih stvari kojima nije suđeno

Zen Out GIF from Zen GIFs

VODENJAK

Obično si mirna i 'hladna', ali netko te je osvojio. Možda nisi uvijek sklona romantici i dugim satima provedenim u udobnom krevetu zamotana s nekim od koga se ne možeš odvojiti, ali to ne znači da to nije moguće.

Čini se da si ovaj mjesec potpuno u osjećajima. Budi iskrena prema sebi i partneru u pogledu bilo kakvih strahova, jer izgleda da si napokon upoznala nekoga za koga se vrijedi truditi i boriti.

Dan Youre Worth It GIF from Dan GIFs

RIBE

Očekuje te nekoliko velikih iznenađenja i promjena. Samo nemoj pobjeći ako se uplašiš ili se uhvatiš u koštac s prevelikim osjećajima (čak i za tebe).

Osoba kojoj je namijenjeno da s tobom prepliva dubine, voljet će te bezuvjetno. Kad napokon vidiš tu osobu pored sebe, nemoj dopustiti da sabotiraš ovu priliku, samo na temelju nekih prošlih loših iskustava.

I ne boj se odvažiti se u spavaćoj sobi. Kao horoskopski znak za kojeg se zna da je itekako dobar ljubavnik, bit ćeš kao kod kuće u misterioznim vodama koje donosi sljedeći mjesec.

Alexandras Girly Talk Brave GIF from Alexandrasgirlytalk GIFs

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.