Sezona je Raka: Otkrij kako se Rakovi slažu s drugim znakovima

Rak je najbrižniji horoskopski znak. Voljet će svog partnera do kraja života, ali vrlo je osjetljiv i lako je povrijediti njegove osjećaje.

Sezona je Raka: Otkrij kako se Rakovi slažu s drugim znakovima

Kad je žena Rak u vezi, ona je sto posto prisutna i učinit će sve što je u njezinoj moći da ta veza ostane zdrava i dugotrajna. Vrlo je nesebična, predana i brižna. Ne želi razočarati nikoga, najmanje osobu koju voli. Ima vrlo jako intuiciju i ponekad zna što se događa prije drugih ljudi. Ako ima osjećaj da nekome ne treba vjerovati, neće to ignorirati. 

Image

Rak- godišnji horoskop 21.6. 2020.- 21.6. 2021.


Rak je izuzetno kreativan i ima nevjerojatnu maštu, nikad mu nije dosadno, pogotovo kada je u pitanju pokazivanje ljubavi. Talentirani su, kako u spavaćoj sobi, tako i izvan nje i obično imaju umjetničke sklonosti. Problem je što zbog toliko talenata, ne znaju kako se usredotočiti. via GiphyS druge strane, u ljubavnoj vezi ipak sve ne ovisi o samo jednoj osobi i potrebna je kompatibilnost kako si stvar funkcionirala. Zato ti u nastavku donosimo horoskopski vodič. Provjeri kako se Rakovi slažu sa svim znakovima i što su mane, a što vrline u tim odnosima.

Rak i Ovan

Oboje su kreativni, vole raditi i vrlo su bistri. Ovan je impulzivan i ponekad može reći što ne misli i time će povrijediti Raka, koji vjerojatno neće preko toga lako prijeći. Ovan također ima svoju osjetljivu stranu, ali je ne pokazuje tako lako. 

Rakovi vole biti sigurni da je sve kako treba, koliko god vremena bilo potrebno. Ovnovi su nestrpljivi i nije im važno je li nešto napravljeno kako treba, samo da je brzo gotovo. Ovan i Rak su poput dva vlaka koji idu paralelnim kolosijecima, u nekom trenutku će se spojiti, a zatim opet krenuti svojim putevima.via Giphy

Rak i Bik

Kada su ova dva znaka zajedno, oboje će se osjećati zadovoljno jer su napokon pronašli pravog partnera. Oba znaka traže sigurnost i važno im je da mogu vjerovati svom partneru. Osjetljivi su i brižni posebno prema svojim najdražima.

Rak voli svoj dom, a Bik ga želi učiniti lijepim i ugodnim. Oba znaka su vrlo senzualna i uživaju sa svim svojim osjetilima bilo da se radi o hrani, piću ili glazbi, a uživaju i u umjetnosti. Bik i Rak bit će tu jedan za drugog i to je odlična kombinacija.via Giphy

Rak i Blizanac

Ova dva znaka dolaze iz potpuno različitih svjetova. Rak je emotivan, a Blizanac intelektualan, što znači da će se teško razumjeti. 

Blizanci su obično nemirni i trebaju nove izazove i iskustva, dok se Rak želi vezati i važan mu je dom. Raku će se činiti da je Blizanac uvijek kao dijete. Rak je duboko brižan, dok Blizanac može postati bezobziran i ravnodušan. Rak se voli družiti, ali on je praktički pustinjak u usporedbi s Blizancem koji je društveni leptirić.via Giphy

Rak i Rak

Možda ćeš misliti da je ovo savršeno podudaranje i na nekim su nivoima Rak i Rak izuzetno kompatibilni. Škakljiv dio veze je osjetljivost. Njihova veza može postati puna ogorčenja, zamjerki, nerazumijevanja, povrjeđivanja i emocionalnih previranja.

Ako ovaj par nauči kako od svega ne napraviti problem i riješiti stvari mogu napraviti sjajan savez. Ako ne, mogli bi osjećati dugotrajnu patnju i doživjeti loše emocije.via Giphy

Rak i Lav

Veza između ova dva znaka mogla bi funkcionirati, ali obje bi se strane morale potruditi. Oba su znaka na svoj način dramatična - Rak je vrlo osjetljiv i potrebit, a Lav voli pažnju i potrebno mu je divljenje da održi svoje samopouzdanje.

Lavovi se ne boje od sukoba,a  Rak je osjetljiv i ne voli se svađati. Međutim, oba su znaka odana i posvećena svojim vezama. I Rak i Lav kreativni su, inteligentni i srdačni i njihova veza može biti ispunjena strašću i romantikom.via Gihy

Rak i Djevica

Odnos Raka i Djevice s vremenom će postajati bolji i intenzivniji. Rak je svačije rame za plakanje, a Djevica voli popravljati stvari, pa su zajedno odlična kombinacija.

Djevica nije tako otvorena kada se radi o njezinim osjećajima, ali će u vezi oba znaka će ići sporo i polako se upoznavati. Vrlo dobro međusobno komuniciraju iako je Djevica analitična za razliku od intuitivnog Raka. Njihove razlike se dobro uklapaju, a sličnosti još više jačaju ovu vezu.


via Giphy

Rak i Vaga

Rak i Vaga nisu sjajan par. Oni mogu biti prijatelji, ali mogu imati puno nesuglasica i svađa. Rak ne razumije zašto Vage djeluju iz glave, a ne iz srca, a Vage smatraju da Rak lako skrene s puta. Rak je oprezan, dok Vage uz svo promišljanje mogu biti lakovjerne i lako se može utjecati na njih. 

Kad Rak postane previše emotivan, Vaga se osjeća nelagodno i pokušat će se distancirati jer ne zna što učiniti kako bi mu pomogla. Nije da se ne mogu slagati ili da se ne vole, jednostavno ne razumiju zašto drugi radi ono što radi. Mnogo se nesporazuma događa između ova dva znaka, pa da bi izbjegli probleme, vjerojatno im je bolje da nisu u romantičnoj vezi.via Giphy

Rak i Škorpion

Rak i Škorpion jednostavno funkcioniraju. Oboje su izuzetno intuitivni i vjerni i imaju sve preduvjete za stvaranje fantastične veze. Rakova posesivnost pomoći će Škorpionu da se osjeća sigurno u vezi.

Zajedno se mogu postići sve što su zamislili. Imaju puno toga zajedničkog kao što su glazba, knjige i filmovi, tako da im nikad ne nedostaje teme o kojima bi mogli razgovarati. Oba su znaka voljna posvetiti svoj život tome da drugog učine sretnim i zadovoljnim.via Giphy

Rak i Strijelac

Ako Rak osjeća privlačnost prema Strijelcu, možda bi bilo bolje da ostane na tome i da ne ulaze u vezu. Raka može privući inteligencija, smisao za humor i optimizam Strijelca, ali ova dva znaka ne idu dobro zajedno. 

Strijelac ponekad i ne znajući lako može povrijediti osjećaje Raka. Što Rak cijeni gotovo iznad svega? Siguran i stabilan život, a Strijelac ne želi biti vezan. Ako je u vezi i dalje mora osjećati slobodu, zbog čega bi se Rak mogao osjećati napušteno. Rak voli čuti sve o avanturama Strijelca, ali uglavnom mu se ne želi pridružiti.via Giphy

Rak i Jarac

Rak i Jarac mogli bi biti dobar par. Oboje vole imati snažne temelje i skloni su stavljati obitelj na prvo mjesto. Oni su također iznenađujuće kreativni kada je u pitanju seks. Međutim, u usporedbi s raspoloženim i emocionalnim Rakom, Jarac može biti hladan i nezanimljiv.

Između njih dvoje postoji puno poštovanja, ali nažalost, ponekad njihova zajednica može više izgledati kao poslovni dogovor nego romantično gnijezdo. Oboje su vrlo odlučni, zaštitnički nastrojeni prema svom i marljivi, pa dijele slične stavove u pogledu životnih ciljeva. Moglo bi funkcionirati ako pronađu međusobno razumijevanje.


via Giphy

Rak i Vodenjak

Rak i Vodenjak su i da i ne. Rak je vrlo emotivan i svoje osjećaje shvaća ozbiljno temora razgovarati o onome što osjeća, a Vodenjaci nisu toliko osjetljivi na tuđe emocije. Nije da Vodenjaka nije briga, samo što im pokazivanje osjećaja stvara nelagodu.

Osim toga, iako su Vodenjaci sjajni mislioci, ponekad ne razmišljaju prije nego što govore i mogu reći nešto bolno. Ako bi Rak proveo dovoljno vremena s Vodenjakom, možda bi naučio kako biti manje ranjiv. Ali opet u jednom će trenutku, bez obzira kako ih pokušao obuzdati, njegove emocije izaći van. Ponekad Vodenjaci vole raditi stvari samo kako bi vidjeli što će se dogoditi, ali to bi moglo izazivati veliki stres kod Raka.


via Giphy

Rak i Ribe

Oboje su osjetljivi, suosjećajni, romantični i brižni. Skloni su promjenama raspoloženja, kreativni su i nesebični. Bilo bi dobro kad bi mogli ostati zajedno u nekom svijetu mašte. Problem je u tome što dijele iste nedostatke, tako da realnost može postati problem. 

Netko u vezi mora biti punoljetan i plaćati račune i raditi sve neugodne stvari u životu. Rak je dovoljno kreativna osoba da može razumjeti umjetnički senzibilitet Ribe. Poput mecene i umjetnika iz prošlih vremena, Rak će se pobrinuti da Ribe dobiju priznanje i naknadu koju zaslužuju.via Giphy