Saznaj što kažu zvijezde: Astro prognoza od 28. rujna do 4. listopada 2020

Ovaj tjedan sreća će pratiti Vagu, Bika i Lava

Saznaj što kažu zvijezde: Astro prognoza od 28. rujna do 4. listopada 2020

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tvoj znak ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Tvoja potreba za sigurnošću bit će jaka gotovo cijeli ovaj tjedan. Zato će mnoge pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremit ćeš neke svoje želje i nećeš od njih odustati. Samo ih nećeš pokazati. Imat ćeš povjerenja u ono što dolazi.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radiš ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će te motivirati da radiš još žešće i predanije. Ovakve prilike pojavljuju se rijetko, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne rasipaj svoju energiju.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

BIK

LJUBAV: Sad ti je potpuno jasno da voliš i da te vole. Jedino što se pitaš koliko će to trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a tvoje brige samo opterećuju sklad koji možeš živjeti. O tebi ovisi hoćeš li se okrenuti ka svijetlu ili ka tami.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekaš. Već te hvata nestrpljenje da pokažeš što sve znaš. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učini polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari zavidnike i gunđala.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Tvoj privatni život ovih će se dana vrtjeti oko prijatelja. Kao da ćeš zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćeš se predavati boravku u grupi. Tvoja najdraža osoba mogla bi ti to zamjeriti i osjećati se zanemareno.

KARIJERA: Iz visina ti ćeš se tijekom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj ti neće biti neugodan. Na radnom mjestu će vladati red, rad i disciplina.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi iskrena prema svima, pa i prema sebi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4  

RAK

LJUBAV: Neke bi mogle prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju društvena pravila ponašanja. U svakom slučaju, nećeš se lako otvarati. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane.

KARIJERA: Na poslu će ti i dalje ići dobro. Štoviše, pojačat ćeš kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neke će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će one same biti pozvane nekamo da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Učini nešto za one koji trebaju pomoć.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćeš ići na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi ti mogao ostati u lijepom sjećanju. Druge će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima i s osmijehom.

KARIJERA: Tražit ćeš nešto, ali ni sama nećeš biti sigurna što je to. Zbog toga ćeš povremeno djelovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastani i prvo razmisli koji su tvoji poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazi se.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravi na rekreaciju.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Savjeti dobronamjernih ljudi pomoći će ti da pregrmiš ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnoge će posegnuti za nekom knjigom punom savjeta gdje će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim. 

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremaš se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na tebi je da pažljivo razlučiš što ti zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, kreni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi diplomat u svakoj situaciji.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VAGA

LJUBAV: Idućih dana ti ćeš jednako uživati bila sama, bila u vezi. Nećeš osjećati pritisak da se pod svaku cijenu moraš zbližiti s nekim. Bit ćeš prilično indifernetna prema svima, ali s humorom.

KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u tebi budi nadu u druge, ali ne budi tvoje vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćeš dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevaj, nego zasuči rukave i radi. Imaš snage.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi da se ne preforsiraš.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Pred tobom su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mjesta gdje se nećeš zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćeš naći nekog za svoju dušu ako si još sama, ali tvoje srce neće biti baš ispunjeno.

KARIJERA: Uslijedit će podrška drugih za ono što radiš, ali uz nju će doći i potreba da odreagiraš ili iskritiziraš cijelu stvar. Nemoj to činiti. Proći ćeš daleko bolje ako se suzdržiš od komentara. Imaj to na pameti. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Želiš li skupljati med, ne udaraj po košnici.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji nisi očekivala ohrabrit će te da organiziraš odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak kako za tebe, tako i za drugu stranu. One koje su još same na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Tvoji nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u tvom napredovanju. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na tebe. Moguće je da ćeš i ti sama dobiti priliku za napredovanje. Potrudi se i budi profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari sitnice i prigovaranja.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: Ako si još sama, bit ćeš poduzetna i aktivna u traženju svoje srodne duše. Neće ti biti teško otići na kraj svijeta da nađeš ono što tražiš. One koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu s prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da imaš sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na tebe i reći kako si baš ti osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati surađivati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi taktična.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Činit će ti se kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Bit ćeš u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto razvoja ako definiraš svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredotoči na sebe i provedi malu unutrašnju inventuru. Preispitaj se malo dublje.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćeš više željeti predah ili čak poći na godišnji odmor. One koje to ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislile da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj koncentraciju.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Vjerojatno ćeš pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona te neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavaj objašnjavati kako se osjećaš. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budi mirna i nađi načina da se prilagodiš.

KARIJERA: Pred tobom je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvati ono što ti se nudi i kreni u osvajanje novih iskustava. Proširit ćeš horizonte, a nešto ćeš i zaraditi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Malo uspori sa sportom.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4