Saznaj što kažu zvijezde: Astro prognoza od 21. do 27. rujna 2020

Ovaj tjedan sreća će se smiješiti Blizancima, Bikovima i Lavovima

Saznaj što kažu zvijezde: Astro prognoza od 21. do 27. rujna 2020

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tvoj znak ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: One koje imaju obitelj ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtijevati njihovu pažnju. One u novim vezama prolazit će male krize zbog nedostatka atrakcija. Dosada bi te zaista mogla mučiti. Izađi među ljude.

KARIJERA: Činit će ti se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslijedit će i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazi u rasprave.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne odustaj od svojih ciljeva.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

BIK

LJUBAV: Tvoja vesela i otvorena priroda postat će malo tiša, a ti na neki način običnija. Barem kad se radi o ljubavi. Više ti neće biti važne atrakcije, nego ćeš uspjeti uživati u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Voljet ćeš.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radiš poprima poduzetnički karakter. Mnoge će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. One koje traže posao također će biti prilično aktivne. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemoj zanemariti redovan san.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

BLIZANCI

LJUBAV: Između tebe i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, ali i distance. Svatko će željeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osjećat ćeš se usamljeno.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u tebi izazivati emocije, pa ćeš ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osjećat ćeš se ambivalentno i neće ti biti jasno na čemu si. Razbistri sve s argumentima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Fokusiraj se na bitne stvari.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekuješ, ali stvari se svakako okreću u tvoju korist. Budi otvorena, komuniciraj s humorom kako ti to već znaš, voli sebe i druge. Izađi van među ljude. Oni će te rado prihvaćati.

KARIJERA: Predlagat će ti se razne opcije, ali ti sama nećeš moći utjecati na stvari. Osjećat ćeš se kao promatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Surađuj s drugima. Čitaj između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svaki dan nađi nešto što te veseli.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

LAV

LJUBAV: Ulaziš u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorijediti, a ti sve teže nalaziti zajednički jezik s osobama suprotnog spola. Primiri se i snagom samokontrole odražavaj solidan status quo. Pazi kako se izražavaš.

KARIJERA: Rješavat ćeš složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a ti ćeš izgarati na radnom mjestu. Dat ćeš sve od sebe da uspiješ. Neće biti prepreka. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Stalno ćeš biti s ljudima. Povremeno se osami.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5 

DJEVICA

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Trebaš bolje otvoriti oči. Ipak, mnoge će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti ugodni. Šteta ih je propustiti.

KARIJERA: Mala živciranja bit će povezana s odradom nekih sitnica iz prošlosti. Učinit ćeš to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećeš se novim poslovnim idejama koje su kreativne. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Postaješ aktivnija u sportu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Možeš očekivati raznolike utjecaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojat će mogućnost mirnog uživanja i sklada, no s druge, bit će vanjskih izazova na koje ćete oboje morati reagirati. Pripremi se na obje varijante.

KARIJERA: Tvoji nadređeni mogli bi te iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećeš znati kako se postaviti, ali oni sami dat će ti ideju što i kako dalje. Samo ih pažljivo slušaj i slijedi svoju intuiciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odmaraj se redovno.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Kako tjedan bude odmicao, bit će sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerojatno ćeš biti rado viđena gošća, a i ti sama trudit ćeš se da ništa ne propustiš. Bilo u vezi, bilo sama, dobro ćeš se provoditi.

KARIJERA: Rezultati tvojih napora polako izlaze na vidjelo, pa će drugi gledati da te podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega će se trebati dogovarati, a tu će vještine kao što su diplomacija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manji pad imuniteta. Štedi se.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtjevno, a otuđenje će se smanjiti. Unatoč tome, neke će sumnjati u bolje ljubavne prilike. Probudi se i kreni van, među ljude. Ne dopusti sebi da samuješ, prihvati svaki poziv, a naročito od prijatelja.

KARIJERA: Zamišljat ćeš se u ulozi dobročiniteljke. Mnoge će zaista uravnotežavati stvari na poslu. Kolege će se rado oslanjati na tebe. Istovremeno ćeš poticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Bit će to tjedan u kojem će biti svega pomalo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pusti misli neka lutaju i same nađu put.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

JARAC

LJUBAV: U provatnim odnosima sve će ti važnije biti zajedništvo i razumijevanje. Zato ćeš otvoriti svoje karte s povjerenjem i u nadi da će te druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćeš uspjeti. Samo ne žuri.

KARIJERA: Isprobavat ćeš različite varijacije poslovanja. Ovo će ti donijeti određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imat će sve više posla, a pljesak neće izostati. Zaposleni u služnim djelatnostima također će imati više posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježit ćeš svoj stil.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćeš u učvršćivanje odnosa s osobom koju voliš. Bit će to velik trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužit ćeš se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćeš prihvaćena.

KARIJERA: Prepoznaješ da dolazi vrijeme za borbu. Sve si spremnija jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se netko s njim ne slaže, ti ćeš iznijeti argumente. Nećeš odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjaj na svoj uutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi ono što jesi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

RIBE

LJUBAV: Kontakti će se malo prorijediti, ali osjetit ćeš da je tako i bolje jer ti treba mir, pa i samoća. Uspijevat ćeš napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći van, u društvo. I tako naizmjenično. Bit će ovo šareni tjedan.

KARIJERA: Vjerojatno će te podržati stručni ljudi jer će prepoznati tvoje kvalitete. Bit će ti drago, premda ćeš osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možeš raditi malo lakše i bez pritiska. Osloni se na one koji te podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opusti se uz ono što voliš.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4