Savršeni partneri: Ovi znakovi poznati su kao najbolji muževi horoskopa

Muškarci u ovim horoskopskim znakovima svojim su partnericama istovremeno najbolji prijatelji, strastveni ljubavnici i idealni muževi

Savršeni partneri: Ovi znakovi poznati su kao najbolji muževi horoskopa

Ono što žene žele u svojim dugoročnim vezama razlikuje se od onoga što muškarci žele, a većina tih želja stvara se u nama od djetinjstva, bilo da ta učenja dolaze od naših roditelja, naših baka i djedova ili društva općenito. Ono što čini 'savršenog muža' je istovremeno pojedinačno i univerzalno.

Image

10 znakova da si pronašla idealnog supruga


Bez obzira vjeruješ li u astrologiju ili ne, ona nam može puno toga otkriti o ljudskom karakteru, pa tako i o osobnosti naših partnera. 

Naravno, to ne znači da je svaka riječ 100 posto istinita, ali cjelokupno značenje često se preklapa sa stvarnošću, a iako iznimke uvijek postoje - muškarci u ovim horoskopskim znakovima slove kao 'najbolji materijal za brak'.

Bik

Muškarci u znaku Bika za svoje partnerice su poput savršenstva. Ako su sigurni u pravu osobu, spremni su za predanost do zadnjeg daha.

Bik je uvijek tu kao ravnopravni supružnik, bilo da je u pitanju kuhanje večere, čišćenje kuće, obavljanje kupovine ili briga o djeci. Budi sigurna da će takav muškarac učiniti doslovno sve kako bi stvorio mir, ugodnost i sreću za svoju bolju polovicu, ali i cijelu obitelj

Wink Sexy GIF from Wink GIFs

Djevica

Muškarci u znaku Djevice fantastični su muževi. Vjeruje se da je najvjerniji među svim znakovima zodijaka. 

Ključna poanta takvog muškarca je da održava ravnotežu, povjerenje i čvrsto partnerstvo sa svojom voljenom partnericom. Po prirodi nije posesivan, a sve do čega mu je stalo je pouzdanost, predanost i konstantni rast i napredak

Ryan Gosling GIF from Ryangosling GIFs

Vaga

Vaga sama po sebi predstavlja brak, zdravo partnerstvo i snažne odnose općenito. Muškarac u znaku Vage poznat je kao strastven, odan i ambiciozan partner

Jedino što mu je potrebno jest da ga se poštuje i cijeni. Iako se ponekad brine o mišljenju društva, nikada neće iznevjeriti svoju partnericu i učinit će sve kako bi se ona osjećala najsretnijom na svijetu.

?????? GIF from Hugging GIFs

Rak

Rak prirodno žudi za obiteljskom vezom i zdravim brakom. Zato je muškarac u znaku Raka jedan od najboljih muževa, jer cijeni obitelj i dom, obiteljsku interakciju i predanost

Takav je čovjek ujedno i strastven, odgovoran i samodiscipliniran. Obično su ljudi u znaku Raka osjetljivi i emocionalni, pa da bi bio savršen muž, muškarac Rak trebao bi osjećati poštovanje i otvorenost u vezi. Ostatak puta je na njemu jer može preokrenuti planine zbog međusobne ljubavi, poštovanja i snova.

Love You GIF from Iloveyou GIFs

Lav

Lav je sam po sebi izvor vedrine, energije i susretljivosti. Takav je čovjek samouvjeren, drag i strastven. Ako nekoga voli sa svim svojim bićem, tretirat će tu osobu kao istinsku kraljicu. 

Osim toga, ako želiš partnera koji će te nasmijavati do kraja života, pronaći ćeš ga upravo u jedinstvenom muškarcu u znaku Lava.

Greys Anatomy Jaggie GIF from Greysanatomy GIFs

Ovan

Pravi muškarac Ovan nikada ne bježi od odgovornosti. Najbolji je izbor za muža s kojim ćeš zajedno moći slijediti snove, interese i postići ciljeve. Njegova visoka razina energije pogodna je za ambicioznu, aktivnu i avanturističku ženu, a zajednička putovanja i istraživanja novih stvari jedni su od glavnih prioriteta za ove muškarce.

Muškarac u znaku Ovna zna kako male sitnice učiniti velikima, a svoju partnericu sretnom, zadovoljnom i zaljubljenom.

Jake Gyllenhaal Wink GIF from Jakegyllenhaal GIFs