Retrogradna Venera - otkrij što te u svibnju čeka na ljubavnom planu

Imaš li ljubavnih dvojbi, poslušaj što ti šapću zvijezde. Možda nije ni do partnera ni do tebe, nego do retrogradne Venere. Strpi se....

Retrogradna Venera - otkrij što te u svibnju čeka na ljubavnom planu

Astrološki, počelo je vrijeme retrogradne Venere koje nikako nije povoljno za donošenje važnih odluka na ljubavnom planu ili započinjanje novih romantičnih veza.

Ako te tješi, taj period traje samo šest tjedana. U nastavku pročitaj, što te čeka na ljubavnom planu u svibnju. Nisu stvari crne, kako se čine. Posebice ne za jedan znak. Dok se drugi bore s trnjem, njemu cvjetaju ruže!

Image
ASTRO ZABAVA

Popis urednih i neurednih: Tko su najveći čistunci u zodijaku?


Ovan

Nedostajat će ti energije tijekom svibnja, za što je kriv tvoj vladajući planet Mars koji je ušao u Ribe. No, to čak i nije loše kada je ljubav u pitanju. "Čak i ako se osjećaš pomalo 'izvan stroja' tvoj ljubavni život od toga može profitirati", kaže astrologinja Narayana Montufar za portal Astrology.com. "Kad sunce uđe u Blizance, krajem svibnja, tvoj ljubavni potencijal neće imati kraja", dodaje. 

Bik

Tvoj vladajući planet Venera kreće se retrogradno i snažno utječe na tebe. Morat ćeš prihvatiti stvari takve kakve jesu, a ne kakvima ih ti želiš vidjeti. Ako izlaziš s nekim ili si na početku veze, napravi korak unatrag kako bi jasno vidjela situaciju.  

Blizanci

Blizanci su spremni za "nadogradnju", korak dalje u svom osobnom razvoju. Planeti su ti naklonjeni, a to znači da u romantičnoj sferi otvaraš novo poglavlje. No, možda nećeš prepoznati ljubavnu priliku koja ti se smiješi, sve do sredine lipnja.


Rak

Ako si rođena u znaku Raka, po pitanju romantičnih odnosa, primiri se u svibnju. Ovo je za tebe mjesec manje za ljubav, a više za retrospekciju. Sada je pravo vrijeme da se upitaš jesi li spremna za nekoga novog u svome životu. Kako god bilo, ne donosi nikakve nagle odluke. Isto vrijedi i za račice u vezi. Ako ti je lijepo, uživaj u tome, ako osjećaš nemir, pogledaj u sebe, iskreno se pitaj što nije u redu. 

Lav

Retrogradna Venera za tvoj znak znači izazove u području romantičnih odnosa i prijateljstava. Bivši bi mogao iznenada i nepozvan ponovno ući u tvoj život. Budi oprezna. Ne kažu ljudi bez razloga da podgrijana juha nije dobra. Koliko god ukusna bila....

Image


(FOTO: Pexels)

Djevica

Kada je tvoj vladajući planet u Blizancima, ne možeš samu sebe uhvatiti ni za glavu ni za rep. Postoje dani u kojima si potpuno zaljubljena u svog partnera, no postoje i oni u kojima ne znaš što to voliš kod njega. Jedno je sigurno - Venera ti sprema zanimljivu lekciju. Budi otvorena za zvjezdana predavanja u svibnju. 

Vaga

Svašta se u svibnju događa na zvjezdanom nebu koje obasjava tvoj ljubavni život, no pripazi na zamke... U vrijeme retrogradne Venere nije dobro započinjati romantične veze. Istraži svoje opcije, no ne obvezuj se nikome do lipnja. 

Škorpion


Pripremi se za vruće akcije pod plahtama u svibnju. Mars u Ribama podignut će samopouzdanje i pojačati seksualnu želju. No, budi svjesna da vrijeme Blizanaca nosi sa sobom drame u ljubavnim odnosima. Budi smirena koliko je to moguće. 

Strijelac

Položaj planeta za tvoj znak u svibnju znači izazove u romantičnim odnosima. Osjetit ćeš potrebu da se posvetiš svojim najvažnijim vezama, bilo da je riječ o ljubavnom odnosu ili onom prijateljskom. Pojednostavi stvari tako što ćeš pokušati odgovoriti na pitanje što ta, u tvom životu važna osoba, želi od tebe. 

Jarac

Tri planeta trenutno se kreću retrogradno za Jarčice, što znači usporavanje tempa u svibnju. Ovo je najbolje vrijeme da otkriješ što se to dugo skrivalo ispod površine, a ima veze s ljubavnim odnosima. 

Vodenjak

I dok će većina znakova na polju ljubavi prolaziti kroz izazovno vrijeme u svibnju, za Vodenjake je ovo izuzetno dobro doba po pitanju užitka i seksa. Zvijezde ti donose zabavu (što je za tvoj znak najvažnije). 

Ribe

Sredinom svibnja Mars ulazi u tvoj znak što znači pomutnju, ali ne na emotivnoj, nego na seksualnoj strani odnosa. Sve će se vratiti na svoje mjesto kad pronađeš način da izbalansiraš ovaj energetski nesklad.