Vrijeme za promjene

Pomrčina Krvavog Mjeseca očekuje nas 8. studenog, a evo kako će utjecati na svaki znak

Osim punog Krvavog Mjeseca, za koji nas dan očekuje i potpuna pomrčina Mjeseca. U nastavku provjeri što se tog dana sprema svakom horoskopskom znaku

krvavi-mjesec.jpg
Foto: Unsplash

Ove godine, 8. studenog, osim punog Krvavog Mjeseca očekuje nas i potpuna pomrčina Mjeseca, a sve to znači samo jedno - doći će do mnogih promjena. Pun Mjesec ovog je mjeseca u Biku, pouzdanom i marljivom znaku, a to znači i da možeš očekivati događaje koji će te uzdrmati. Kombinirana energija punog Mjeseca u njegovom najvećem sjaju i potpune pomrčine Mjeseca učinit će da se osjećaš tjeskobno dok Mjesec ulazi u Zemljinu sjenu, postavljajući naš vodeni planet točno između sebe i Sunca.

Image
Zvjezdanova prognoza

Mjesečni horoskop za studeni 2022.: Emocionalno nabijena pomrčina Mjeseca potiče na donošenje važnih odluka

Budući da puni Mjeseci predstavljaju kulminaciju poglavlja u našim životima, zajedno s ćudljivošću pomrčine, najbolja opcija ovog punog Mjeseca je da ostaneš sama sa sobom i fokusiraš se na sebe i svoje planove za budućnost. A s obzirom na to da je sezona Škorpiona, kojim vladaju aktivni Mars i zamišljeni Pluton, dok Bikom vlada Venera puna ljubavi, ova tri planeta natjerat će te da usporiš i napraviš neke planove za promjenu. A evo i što svaki horoskopski znak može očekivati 8. studenog.

Ovan

Puni Mjesec pada u tvoju drugu kuću novca, samopoštovanja i vrijednosti, pa je ovo savršeno vrijeme da obratiš pažnju na svoje materijalne posjede, ali i na nematerijalne stvari koje imaju veliku težinu za tebe. Bilo da se radi o tvojim prijateljstvima, tvojim osjećajima ili nekim materijalnim stvarima - razmisli koja područja života za tebe nose najviše značenja.

Image

Bik

Mjesec obasjava svoje svjetlo točno u tvoju prvu kuću sebe, dajući ti potpuno dopuštenje da se usredotočiš isključivo na sebe. Pun Mjesec i pomrčina u tvom znaku daju ti svu kozmičku municiju koja ti je potrebna da u potpunosti preispitaš sebe i svoje odluke. Ako nisi autentična i vjerna sebi, to će izaći na vidjelo ovog punog Mjeseca i zato iskoristi ovu priliku da se ponovno povežeš sama sa sobom.

Image

Blizanci

Mjesec će zasjati nad tvojom 12. kuća podsvijesti pa će duo punog Mjeseca i pomrčine Mjeseca izvući na površinu sve osjećaje koje si pokušala potisnuti - i to je dobra stvar. Iskoristi to vrijeme da iz sebe izbaciš sve emocije, i pozitivne i negativne, i da kreneš naprijed osjećajući se puno bolje, kao nova ti.

Image

Rak

Smješten u tvojoj 11. kući umrežavanja, pun Mjesec daje ti priliku da razviješ svoje komunikacijske vještine i na taj način dopreš do svojih bliskih prijatelja. Pažljivo biraj kome ćeš otvoriti svoje srce, preuzmi odgovornost i hrabro kreni u buduće interakcije s drugima.

Image

Lav

Pun Mjesec pada u tvoju 10. kuću karijere, dajući ti priliku za novi poslovni početak i prije nove godine. Razmisli o načinima na koje bi mogla poboljšati svoj odnos s poslom i kolegama ako ti profesionalni život do sada i nije dobro izgledao, a osim toga, sada je savršeno vrijeme i da potražiš novi posao ako nisi zadovoljna s trenutnim.

Image

Djevica

Puni Krvavi Mjesec u studenom nalazi se u tvojoj devetoj kući putovanja i filozofije, potičući te da proširiš svoje fizičke i mentalne horizonte. Ako nisi planirala jesensko ili zimsko putovanje, ovo je tvoj znak za pakiranje kofera - sada je savršeno vrijeme za mali bijeg od svakodnevice.

Image

Vaga

U tvojoj osmoj kući intimnosti i ulaganja, pun Mjesec od tebe traži da budeš otvorena i poštena kako bi ojačala svoje odnose s drugima. Također, možda ćeš se osjećati nervozno zbog zbližavanja s drugima, ali budi uvjerena da će s vremenom sve sjesti na svoje mjesto.

Image

Škorpion

Mjesec obasjava tvoju sedmu kuću partnerstva, stoga budi oprezna zbog iznenadnih promjena u odnosima. Možda nije dramatičan događaj, ali s dvostrukom snagom punog Mjeseca i potpune pomrčine Mjeseca, najbolje je igrati na sigurno jer sljedećih nekoliko tjedana može doći do raznih promjena. Uz to, zapamti da one do kojih ti je najviše stalo držiš najbliže sebi.

Image

Strijelac

Pun Mjesec počiva u tvojoj šestoj kući dnevne rutine, podsjećajući te na to da su tvoje svakodnevne navike te koje postavljaju temelj uspjeha. Iskoristi noć potpune pomrčine Mjeseca i razmisli o malim aktivnostima koje bi mogla uključiti u svoj svakodnevni život, a koje ti donose radost i pomažu ti da se osjećaš bolje.

Image

Jarac

Zadovoljstvo i kreativnost su ti u prvom planu jer je pun Mjesec u tvojoj petoj kući. Iako si obično jako fokusirana i ozbiljna tijekom radnog vremena, priušti si opuštajući dan za sebe. Vrijeme je da se i ti malo opustiš od silnog posla i uživaš.

Image

Vodenjak

Pun Mjesec je u tvojoj četvrtoj kući domaćinstva, stoga je sada savršeno vrijeme da svoj dom dovedeš do savršenstva. Također, na tvom bi se putu mogle pojaviti i neke prepreke koje sprječavaju da se osjećaš sigurno i ugodno kao kod kuće, pa razmisli o svemu što bi ti moglo stati na put.

Image

Ribe

Pomrčina punog Krvavog Mjeseca u studenom je u tvojoj trećoj kući komunikacije i potiče te da razmisliš o tome tko te od tvojih bližnjih najpažljivije sluša. Kako bi u potpunosti iskoristila svoj glas i jasno komunicirala, reci sve što ti je na umu i okruži se ljudima koji te zaista slušaju.

Image