Pokeraško lice nije im jača strana: Ovo su najgori lažljivci horoskopa

Ako si jedna od ova četiri horoskopska znaka - najbolje je da odmah budeš iskrena jer laganje nije jedna od tvojih vještina

Pokeraško lice nije im jača strana: Ovo su najgori lažljivci horoskopa

Laganje je oblik umjetnosti. Moći smisliti savršenu laž i vjerodostojno je izreći nije lak podvig, pogotovo kad lažeš nekome tko te dobro poznaje.

Image

Dobri 'kao kruh': Pet znakova kojima je iskreno stalo do ljudi


Za neke od nas laganje se čini nemogućim. Dlanovi nam se počinju znojiti, tjeskoba nam prolazi kroz misli i znamo da ćemo ionako jednostavno završiti s govorenjem istine. 

shimmer fallback

Kad smo kod toga, ovi horoskopski znakovi strašno loše lažu, pa ako si jedna od njih, najbolje je da odmah budeš iskrena, jer će te jedino istina osloboditi - i učiniti da se osjećaš bolje.

Bez obzira je li im jednostavno nije dovoljno stalo da lažu ili si jednostavno ne mogu pomoći da na kraju ne izgovore istinu, laganje nije jedna od njihovih vještina. Provjeri četiri najgora lažljivca među horoskopskim znakovima.

OVNOVI: Previše su impulzivni da bi smislili laž

Prvi znak u horoskopu nastoji razmišljati instinktivno, a ne glavom, i kao što možeš pretpostaviti, to poprilično otežava laganje. Za izmišljanje treba vremena, planiranja i strpljenja, ali Ovan? Njihov impuls je da samo kažu točno što misle i riješe posljedice kasnije.

Bez obzira pokušavaju li čuvati tajnu ili lažu o tome kako se osjećaju, uvijek ih je lako pročitati. Vjerojatno zato što su slučajno usput i rekli istinu.

shimmer fallback

RAKOVI: Istina im piše na čelu

Kad Rak treba lagati, on/ona pod svaku cijenu jednostavno izbjegava temu. To ima smisla kad uzmeš u obzir kako ovim horoskopskim znakom vlada rak, stvorenje koje puže postrance. 

Rak komunicira previše emocionalno da bi mogao lagati. Nose srce na rukavu i uvijek je lako reći kako se osjećaju. Ako ih nastaviš pritiskati na laži, oni će jednostavno otkriti istinu jer se zbog laganja osjećaju užasno.

shimmer fallback

DJEVICE: Toliko razmišljaju o laži da je očito da lažu

Od svih horoskopskih znakova koji se nalaze na ovom popisu, Djevica je vjerojatno najbolja u laganju. Stvar je u tome što Djevicu obično nije dovoljno briga da bi lagala. Ako imaš ruž na zubima ili ispadaš glupa, Djevica će ti prva reći istinu. 

U svom umu ne vide razlog da lažu kad bi ti istina samo mogla pomoći. Međutim, kad lažu, imaju tendenciju pretjerivati. One će dodati previše detalja do te mjere da će svi znati da se očito radi o laži.

shimmer fallback

STRIJELCI: Ako će netko izblebetati istinu, to su oni

Znaš onu osobu koja prekriva usta nakon što je rekla istinu?Ta je osoba vjerojatno Strijelac. Oni su brutalno iskreni i uvijek nastoje istinu izraziti češće nego laži. Uvijek se možeš pouzdati u njih da će prvi reći točno ono što svi drugi misle - samo nemoj očekivati da će dugo čuvati tajnu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.