Pobjeđuju u ljubavi: Ovo su najkompatibilniji parovi u horoskopu

Postoje parovi u astrologiji koji se najbolje slažu i jedan u drugome potiču ono najbolje

Pobjeđuju u ljubavi: Ovo su najkompatibilniji parovi u horoskopu

Pitaš se je li vaša ljubavna priča zapisana u zvijezdama ili možda astrologija misli da niste jedno za drugo? Kako objašnjavaju astrolozi,  parovi koji stoje suprotno jedan od drugoga na astrološkoj karti nazivaju se polaritetima, što znači da su različiti, ali u tome leži potencijal za dinamičku kompatibilnost i kvalitetne veze - bilo prijateljske ili ljubavne. 

Image

'Nevinašca' s mnogo sočnih tajni: 10 istina o ženama Djevicama koje će te možda iznenaditi


Oni također ističu da svaki znak može imati sretan ljubavni život s bilo kojim drugim znakom, ali ovi parovi imaju iznimno veliki potencijal da stvore kvalitetnu vezu punu ljubavi. via Giphy

Ovan & Vaga

Ljubav između vatrenog Ovna i zračne Vage bit će prava vatra ako su oboje spremni učiti na vlastitim greškama i cijeniti jedno drugo.  

Svaki znak ima planet čija energija utječe na njegovo ponašanje - neovisni Mars utječe na Ovna, a skladna Venera vlada Vagom i zato su astrolozi uvjereni kako ovo udruživanje može pružiti ravnotežu između autonomije i povezanosti te kako taj odnos može napredovati. Vaga može pomoći Ovnu da postane angažiraniji i pažljiviji u zajednici, dok će Ovan povremeno podsjećati Vagu da će sve biti u redu i da će brinuti za nju.via Giphy

Bik & Škorpion

Bikom vlada Venera i zemljani je znak te jako cijeni lijepe stvari, hranu i pravi je hedonist, dok je Škorpion vodeni znak kojim vlada transformacijski Pluton. On žudi za istraživanjem onoga što se krije ispod površine. Upravo ta suprotnost čini ovaj par tako dobrim, ali im daje i mogućnost za rast.

Odani Bik bit će suputnik koji će pomoći da Škorpionu shvati kako je i vanjski svijet lijep i da ne mora skrivati svoje osjećaje. Zajedno mogu izdržati sve.


via Giphy

Blizanci & Strijelac

Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije, ali i unutarnje evolucije. Oni uvijek sebe iznova stvaraju i istražuju svoje skrivene želje i emocije, ali i za to trebaju prostora i ne vole kad ih netko 'guši' u vezi. S druge strane, pustolovni Strijelac, kojim vlada Jupiter, želi imati osjećaj svrhe i slobodu kako bi zadovoljio svoju znatiželju. 

Ovaj par doista razumije i slavi međusobne potrebe za širim horizontima, a oboje osjećaju zahvalnost što imaju partnera koji je znatiželjan i sklon lutanju.via Giphy

Rak & Jarac

Može biti neobično da emocionalnim i intuitivnim Rakom kojim vlada Mjesec najbolje odgovara logični Jarac kojeg predvodi Saturn. Međutim, kada se zaljube, oni stvaraju savršenu ravnotežu.

Iscjeliteljska energija Raka dobiva najbolju pratnju u obliku mudrog Jarca. Budući da Jarac može izdržati duboku Rakovu emocionalnost, on će se osjećati sigurno i privlačit će ga pouzdanost, disciplina i integritet partnera. S druge strane, Jarac cijeni ranjivost Raka i osjeća se nadahnuto i potpunije zbog tih osjećaja.via Giphy

Lav & Vodenjak

Kada se udruže Lav kojim vlada Sunce i Vodenjak kojeg predvodi inovativni Uran, svijet dobiva super par. Oni su moćna kombinacija. Ono što većina ljudi ne zna o Lavu je da može biti usamljena super zvijezda te žudjeti za pažnjom i vezom.

Lavu se sviđa što svi vole Vodenjaka, a Vodenjak cijeni neustrašivost Lava i njegov nepokolebljiv osjećaj vlastite vrijednosti. Kad su u vezi, Lavovo samopuzdanje prelazi i na Vodenjaka. Ovaj par je otkačen, nevjerojatan i nadahnjuje sve oko sebe.


via Giphy

Djevica & Ribe

Ovaj dvojac je nevjerojatan kada treba pomoći svijetu, a također se i oni međusobno neprestano pokreću i motiviraju. Djevica potpuno razumije vezu između svijeta i prirode, ona točno zna koji biljni čaj treba popiti da bi se čovjek osjećao bolje, a Riba s druge strane intuitivno zna kako prčitati što je nekom u srcu. 

Djevice su čak i u strahu od duhovne prirode Ribe, a ona će iskoristiti energiju svog partnera koji je prizemljen. Ovaj nezaustavljiv je i nitko im ne stoji na putu sretnog života.


via Giphy