Ovo sigurno nisi znala o svom horoskopskom znaku: Sedam je sretan broj Riba, a Blizanci imaju najviše šanse da osvoje Nobelovu nagradu?

Sigurno znaš glavne karakteristike svog znaka, no postoje i brojne druge. Neke od njih mogle bi te šokirati

Ovo sigurno nisi znala o svom horoskopskom znaku: Sedam je sretan broj Riba, a Blizanci imaju najviše šanse da osvoje Nobelovu nagradu?

Ako imalo poznaješ astrologiju, znaš da su škorpije mistične i mračne, ribe emotivne i kreativne, a jarci racionalni i praktični. No, samo oni pravi horskopski znalci su upoznati s činjenicama koje ti mogu zvučati čudno ili pak urenebsno smiješno, a tiču se i tvog horoskopskog znaka. Primjerice, jesi li znala da je sedam sretan broj riba, a da blizanci imaju najviše šansi da osvoje Nobelovu nagradu?

U nastavku pročitaj nabizarnije i najfascinatnije činjenice o horoskopskim znakovima. Možda ti pomognu da bolje upoznaš sebe i usmjeriš energiju na prave stavri ili te jednostavno dobro nasmiju te budu tema razgovora.

Vodenjak

Ako si rođena u znaku Vodenjaka sigurno znaš da su tvoje temeljne vrijednosti i težnje neovisnost i sloboda. No, jesi li znala da je tvoj horoskopski znak možda kriv zbog toga što ti je stalno hladno? Osobe koje su rođene u znaku Vodenjaka najčešće imaju hladne dlanove i stopala. "Vodenjak vlada cirkulacijom u tijelu", objašnjava astrologinja i stručnjakinja za feng shui Donna Stellhorn, za portal Bustel. Možda je to razlog tvojoj stalnoj potrebi da se ugriješ.  

Ribe

Ribe su kreativne, to i ptice na grani znaju. No, možda ne znaš da ti je, ako si riba, sedam sretan broj.

Obrati malo pažnju na sedmice. Vjerojatno ih susrećeš na svakom koraku ili kad pogledaš u sat često je 7:07? Kada ti se zaredaju sedmice, vrijeme je za znanstvene i avanturističke pothvate, kaže horoskop. 

OvanOvan je znak poznat po visokom samopouzdanju i hrabrosti, zbog čega među vođama ima najviše osoba baš ovog horoskopskog znaka. Zanimljivo je da veliki broj osoba rođenih u Ovnu imaju ožiljak na glavi. "Najvjerojatnije je razlog taj što Ovnovi ni kao djeca nisu imali straha pa su skakali posvud i bili previše znatiželjni što je rezultiralo svakojakim nezgodama", kaže astrologinja za spomenuti portal. 

Bik

Ako si bik, vjerojatno si praktična i odgovorna osoba. No, ono što je manje poznato, ali se uklapa u ove karakteristike, je to da znaš jako dobro s novcem. "Bikovi upravljaju novcem i u stanju su ga zaraditi jako puno", otkriva astrologinja. 

Blizanci

Ako si Blizanac, svjesna si svoje sposobnosti da jako brzo usvajaš novo gradivo i vještine. No, jesi li svjesna toga da bi zbog svog znanja mogla osvojiti Nobelovu nagradu? "Blizanci vladaju područjem u kojem su važne male sive stanice i među Nobelovcima je najviše osoba baš ovog horoskopskog znaka", kaže Stellhorn.

Rak

Rakovi su odani, uporni i vrlo emotivni, no jesi li nala da većina Rakova ima jednu zajedničku tjelesnu karakteristiku? - Okruglo lice nalik Mjesecu. "To je zato što njima vlada Mjesec. Prilično slatko, zar ne?", šaljivo će astrologinja Stellhorn za Bustle.

Image


(FOTO: Pexels)
LavSvi znaju da su Lavovi vrlo strastveni i kreativni, no jesi li ikada iskoristila te karakteristike kako bi se razvijala u poslovnom smislu? Ako nisi, krajnje je vrijeme da to učiniš. Naime, Lavovi su sjajni prodavači baš zbog toga što su predani poslu i vjeruju u to što rade.

Djevice

Marljive, analitične i praktične - to su Djevice. Zanimljivost vezana za ovaj horoskopski znak nadovezuje se na te njihove karakterne crte - Djevice uvijek postižu najbolje rezutate u školi, na fakultetu i na poslu. Znaju kako učiti i ne staju dok sve ne nauče.

Image


(FOTO: Pexels)

Vaga

Vage su znak koji je najviše sklon suradnji s drugima, izuzetno pravedne i društvene. No, jesi li znala da su pripadnici ovog horoskopskog znaka fizički najljepši? Često imaju izražene jagodice i neodoljive obraze.

Image


(FOTO: Pexels)

Škorpion


Škorpion je najstrastveniji od svih horskopskih znakova i takav je u svim aspektima života - u odnosima, ljubavi, poslu i hobijima. Ako si pripadnica ovog znaka pogledaj se u ogledalo. Primjećuješ li da imaš srcoliko čelo kako glvana junakinja obitelji Addams? Velik broj osoba rođenih između 21. studenog i 22. prosinca ima baš takvo čelo.  

Strijelac

Ni jedan znak nije velikodušniji ni veći idealist od Strijelca. "I ni jedan nema tako savršeno ovalno lice kao strijelac", dodaje astrologinja i feng shui strčnjakinja Donna Stellhorn za Bustle. 

Image


(FOTO: Pexels)

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca ne samo da su odgovorne i disciplinirane, već im ni godine ne mogu ništa. Pripadnici ovog znaka, osobito žene, jako polako stare i dugo imaju mladolik izgled.
(FOTO: Pexels)