Ovih pet horoskopskih znakova skloniji su preljubu, ali ga znaju i dobro sakriti

Zvijezde previđaju koji bi to znakovi mogli biti skloniji prevari, ali i tko zna jako dobro sakriti neku laž

Ovih pet horoskopskih znakova skloniji su preljubu, ali ga znaju i dobro sakriti

Nažalost, varanje se događa češće nego što bi to itko od nas želio, a prepoznavanje varalice nije tako lako kako se čini na prvu. Ali ako tražiš neke smjernice u ovom području, astrologija bi ti mogla pomoći. Prema astrolozima, neki će znakovi zodijaka prevariti više nego drugi, a neki će čak uložiti veći trud kako bi prevaru sakrili.

Image

Ovo je pet horoskopskih znakova koji u vezi trebaju najviše vremena za sebe


Svi imamo svoje potrebe u vezi, ali vjernost je većini visoko na listi prioriteta. Budući da srce nekad ne bira, ponekad se zaljubljujemo u ljude koji su skloni nevjeri. 

Iako je vjerojatnije da će neki znakovi ostati vjerni nego drugi, nije svaka osoba koja je rođena u odrađenom znaku sklona varanju. Ali ako želiš koristiti horoskop kao vodič i malo se zabaviti, evo znakova koji će najvjerojatnije prevariti i sakriti.

Ovan

Ovan je znak kojim vlada Mars. Mars je planet akcije, agresije i seksualnosti. Uz spomenuto, Ovan je znak koji najvjerojatnije vara bez razmišljanja. Njegovi impulsi i želje utječu i na njegovu najbolju prosudbu. Ovan također ne može dugo zadržati pozornost, intimni partner koji mu je nekoć bio nov i uzbudljiv može mu se učiniti dosadnim što ga vodi do sljedeće nove osobe koja je privukla njegovu pažnju.

Što se tiče skrivanja afere, pokušat će to učiniti, ali će mu biti teško. Skloni su prenaglašavanju i nestrpljivosti što može uzrokovati pogreške. Neće priznati prevaru osim ako nisu suočeni s izravnim pitanjima.

Image


(Foto: Pixabay)

Blizanci

Među svim znakovima zodijaka, Blizanci će najvjerojatnije varati. Napokon, oni simboliziraju dualnost. Postoje dvije njihove strane osobnosti kojih ljudi oko njih moraju biti svjesni. Kako bi bili sretni potrebna im je raznolikost, fleksibilnost i sloboda. Oni su socijalni leptiri zodijaka pa su im potrebni razgovori s ljudima i druženja kako bi ispunili svoju želju za komunikacijom.

Blizanci imaju dvostruko stanje svega (ponekad i višestruko), a to se na zaustavlja na materijalnim objektima. Žele zadovoljiti sve emocionalne i mentalne aspekte svojih želja. Ponekad to znači istraživati više odnosa istovremeno, ali Blizanci to neće računati kao varanje. 

Blizanci su vrlo pametni i pronađu način kako da prevaru sakriju od partnera. Ako ih otkriju vjerojatno će reći ono što druga osoba želi čuti, ali će možda opet sve ponoviti. Naravno, ovo ne vrijedi za sve Blizanci, ali treba uzeti u obzir. 

Image


(Foto: Pixabay)

Vaga

Vage su brbljiva društvena stvorenja, ljubavnici i pacifisti. Njihov simbol je vaga, pa je ravnoteža za njih vrlo važna, a dobar odnos je dio toga. Ako Vaga vara to je zato što želi osjetiti ono što ne dobiva u svojoj vezi.

Osjećat će veliku krivnju zbog prevare, ali kako bi zadržala mir dat će sve od sebe da to sakrije od partnera. Ako ih otkriju i dogodi se suočavanje, pokušat će zanijekati prevaru. Ali uglavnom jednom kada budu "ulovljeni" bit će iskreni. Sve dok je Vaga ispunjena i sretna u vezi bit će vjeran partner.

Image


(Foto: Pixabay)

Škorpion

Zapravo, Škorpion je jedan od najvjernijih znakova, međutim, ako varaju vjerojatno će to i dobro sakriti. To je zato što je čuvanje tajni u samoj prirodi Škorpiona. Ali kada je u pitanju prevara, često se krije puno dublji razlog zašto će lutati.

Iako nikad ne postoji dobar izgovor za varanje, tipični odani Škorpion odlučit će se varati zbog dubokih emocionalnih rana ili prekida odnosa. Neki Škorpioni mogu čak uživati u riziku "prikrivenog romantizma" jer osjećaju uzbuđenje zbog čuvanja takvog skandala. 

Škorpionom vlada Pluton, koji je planet onoga što je zagonetno i skriveno. Kada je u pitanju skrivanje afere, Škorpioni su u tome možda najvještiji. Dobra stvar je što Škorpioni cijene vjernost u svojim odnosima. Dakle, u slučaju da ih se uhvati vjerojatno to neće više učiniti. On je poput feniksa koji se diže iz pepela i može se transformirati nakon prevare.

Image


(Foto: Pixabay)

Ribe

Ribe su poput Blizanca i Vage još jedan znak dualnosti. Simboliziraju ih dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima. Često nose ružičaste naočale, trava im drugdje izgleda zelenije, a skloni su eskapizmu kada postane teško. 

Kada je u pitanju čuvanje tajni, Ribe su vrlo dobre u tome. Oni jednostavno ne vole tuđe ni svoje stvari dijeliti s drugim ljudima. Iako će uživati u varanju, ne vesele se tome.

Ako su nezadovoljne u svojoj trenutnoj vezi, skloni su se prepustiti maštanju i aferi. Budući da im se ne sviđa sukob, pokušat će to sakriti koliko mogu. Dobra stvar je što varanje nije u njihovoj prirodi. Sve dok je partner nježan i empatičan, Ribe će biti vjerne.

Image


(Foto: Pixabay)