Ove poznate dame rođene su u znaku Blizanca - one su inteligentne, duhovite, ali i vrlo impulzivne

Ove žene se ne pretvaraju da su netko drugi. Samostalne su, jake i nikada zbog toga ne ispričavaju

Ove poznate dame rođene su u znaku Blizanca - one su inteligentne, duhovite, ali i vrlo impulzivne

Ovo je znak koji se može mijenjati i predstavljaju ga blizanci što nas podsjeća kako uvijek postoje dvije strane istog novčića. Blizancima vlada Merkur i zato većina ljudi rođena u ovom znaku ne voli biti 'zarobljena' samo u jednoj ulozi.

Žena u ovom znaku neprestano mijenja perspektivu i svoj identitet i uvijek će nadahnuti druge da vide dobro u svijetu.  Bez obzira radi li se o biljkama u vrtu ili o nekim čudnim stvarima koje se događaju oko njih, Blizanke će u uvijek završitii u dubokom razgovoru s potpunim strancem, učeći o ljudima oko sebe, kamo god krenule.

Image

Svrha života prema astrologiji: Škorpioni čine život uzbudljivijim, a Rakovi nas uče kako brinuti za druge


Uvijek mladolike, žene rođene u ovom znaku zadržavaju dječji sjaj i razigranu osobnost, unatoč stvarnoj dobi. Ali mnoge ljude oko njih to može prevariti, jer one imaju izraženu snažnu inteligenciju i uvijek su korak ispred. Poput ptičica, skaču s jedne grane na drugu i vole imati prostor za istraživanje.


Blizanke su promjenjive i otvorene zbog čega se odlično snalaze u umjetničkim vodama i novinarstvu, a zbog svoje fleksibilne naravi sjajne su u trgovini, vožnji i timskim sportovima. Svestran, radoznao, zabavan znak rođen sa željom da iskusi sve što postoji u svijetu. Zbog toga ove žene nadahnjuju i nisu dosadne. Društvene, pričljive i ćudljive, ali mogu biti i neodlučne ili bezobrazne. Neke žene vole biti u središtu pozornosti, a druge vole tračeve. One su obično strastvene, ali opet jednostavna bića koja se uvijek upuste u avanturu ili intelektualni razgovor.

Angelina Jolie i Marilyn Monroe samo su neke od poznatih dama koje su rođene u ovom znak. U nastavku pročitaj u čemu su snažne ove žene, ali i koje se njihove mane te kako se snalaze u ljubavi i poslu.

Prilagodljive

Žene rođene u ovom znaku su jednostavne i prilagodljive. One su voljne pokušati bilo što barem jednom. Rado će sudjelovati u ludim planovima i tulumima. Ništa im neće upropastiti dan, samo će smisliti nešto novo. Blizanke često imaju najbolje ideje i zato su odlične prijateljice.

Marilyn Monroe

Društvene i otvorene

Blizanke su obično entuzijastična, društvena bića, zabavne su i pričljive. Nikad ne vode samo dosadan razgovor o vremenu, uvijek imaju nešto zanimljivo za reći i vole sudjelovati u dubokim razgovorima o životu. Lako razgovaraju i s nepoznatim ljudima. 

Natalie Portman

Inteligentne

Razlog zbog kojeg su ove žene toliko zanimljive je taj što su vrlo inteligentne. Radoznale su i vole učiti. Često ćeš ih vidjeti s knjigom u ruci. Vole sudjelovati u raspravama i zato dobro promisli prije nego što uđeš u raspravu s ovom ženom, vjerojatno ćeš izgubiti. 

Nicole Kidman

Neodlučne

Zbog svoje inteligencije znaju biti pretjerano analitične što može dovesti do neodlučnosti. Ne traži da odaberu mjesto za večeru ili seriju na Netflixu, satima će birati. Također mogu biti vrlo zabrinute ili nervozne kada donose velike odluke, posebno kada se radi o karijeri ili ljubavi.

Angelina Jolie

Impulzivne

Negativna strane njihove prilagodljivosti je impulzivnost. Mogu se predomisliti u jednoj sekundi, a zbog ove osobine donose nepromišljene odluke i rade stvari površno. To se posebno ističe kada se radi o novcu, ove žene trebaju biti oprezne s kreditnim karticama. Njihova impulzivnost također im može otežati ostvarenje ciljeva. Lako izgube fokus ili interes za zadatke i prelaze na nešto novo. 

Heidi Klum

Nepouzdane

Zbog svoje impulzivnosti i nedostatka predanosti, pazi ako planiraš nešto s ovom ženom. Može sve otkazati u posljednjoj sekundi. Nisu zlobne, samo su neodgovorne. Ove žene pokušavaju izbjeći odgovornost i dosadu pod svaku cijenu. Ne računaj na njih ako trebaš pomoć oko preseljanja, ali planiraj s njima ludi noćni izlazak. 

Kylie Minogue

Pretjerano radoznale i ne znaju čuvati tajnu

Njihova inteligencija je upravo ono zbog čega mogu biti pretjerano radoznale. Žele znati sve o svima. Može biti uzbudljivo kad te potaknu da dijeliš svoje najveće tajne, ali budi oprezna prije nego što sve podijeliš s njima - nikad ne znaš kome bi sve to mogle reći.

Helena Bonham Carter

Ljubavni život

Najbolje se slažu s muškarcima u znaku Vage, Vodenjaka i Ovna, a nikako im ne odgovaraju Ribe, Djevice i Škorpioni. Kada se zaljubi voli voditi slatke razgovore, ali nema garancije da će njezine emocije i odanost potrajati. U ljubavi i vezama je simpatična, vrlo entuzijastična, ženstvena i šarmantna. Žena u ovo znaku zaljubit će se u inteligentnog i obrazovanog muškarca i nikada neće reći da je "ljubav slijepa". Ona zna što traži i ako to u partneru ne može pronaći, lako će otići i tražiti dalje. 

Adriana Lima

Seksualnost

Seksualnost kod ove žene posebna je stvar. Nije tipična žena kada je seks u pitanju. Kad se osjeća dobro, jednostavno će napraviti prvi potez. Voli eksperimentirati, mijenjati stvari i začiniti svoj seksualni život na mnogo različitih načina, a uvijek joj trebaju nova uzbuđenja.

Courteney Cox

Karijera

Ove žene su umjetnice i novinarke zbog svoje radoznale naravi, prilagodljivosti i otvorenosti. Svojim radom uvijek unose inovativno razmišljanje i strast. Blizanci vole otkrivati i pričati zanimljive priče. Sve gore navedene osobine Blizanca također ih čine odličnim prodavačima. Sjajno komuniciraju s obveznim duhovitim opaskama.

Naomi Campbell