Kome će 2021. biti najgora?

Ova tri horoskopska znaka očekuje najizazovnija godina

Retrogradni Merkur, čudno planetarno poravnanje te solarne pomrčine samo su neki od razloga zašto bi ovi znakovi trebali očekivati tešku godinu

horoskopnajgoragodina.jpg
Foto: Pexels

Nova godina konačno je stigla, a 2020. ostavili smo za sobom i uvijek ćemo ju pamtiti kao jednu od najgorih, u nadi da će 2021. biti barem malo bolja prema nama. No unatoč tomu, neke od nas čeka vrlo izazovna godina, a ako je vjerovati astrologiji, za tri horoskopska znaka 2021. godina i neće biti jedna od boljih.

Image
Vrijeme je za promjene

Novi početak: Što svaki horoskopski znak treba ostaviti u 2020.?

Naravno, to ne znači da će cijela godina biti loša, već jednostavno da će za njih ova godina biti puno izazovnija nego za druge, ali to ne znači da ju neće moći prebroditi, uz malo truda.

Retrogradni Merkur, čudno planetarno poravnanje te solarne pomrčine samo su neki od razloga zašto bi ovi znakovi trebali očekivati izazovnu i tešku godinu, a evo i o kojim se znakovima radi.

Vodenjak

Vodenjacima će se od početka godine nešto događati, a sredinom veljače, sve će oči biti uprte u Vodenjake. 11. veljače, Venera, Jupiter, Saturn i Merkur, zajedno sa Suncem i Mjesecom, sjedit će u znaku Vodenjaka i to će planetarno poravnanje biti intenzivno. Merkur će u to vrijeme također biti retrogradan pa će te to, iako se možda osjećaš kao da si u svom elementu, natjerati da se spotakneš i posrneš.

A kako bi se sabrala i ublažila frustraciju, uzmi nekoliko dana i usredotoči se na meditaciju i duboko disanje. Čak i ako samo pet minuta dnevno provedeš mirno sjedeći uz duboko disanje, to će ti pomoći da se usredotočiš tijekom ovog vrlo čudnog kozmičkog pomaka.

Blizanci

Blizancima će se ove godine dogoditi čak dva nesretna događaja, i to istovremeno. Prvi je retrogradni Merkur, drugi od ovogodišnjih tri, od 29. svibnja do 22. lipnja. Iako si ovdje u prednosti jer je Merkur vladar tvog znaka, retrogradni Merkur nikada nije zabavan, a budući da je tvoj znak posebno definiran pričljivom i društvenom energijom, tvoje će komunikacijske vještine za to vrijeme biti potpuno van igre.

Drugo je pomrčina Sunca u tvom znaku 10. lipnja za vrijeme retrogradnog Merkura. Kako bi ostala hladna i održala ravnotežu tijekom ovih situacija, fokusiraj se na sebe - ne moraš se zavjetovati na šutnju, već se jednostavno probaj odmaknuti od društvenih mreža kako ne bi došla u iskušenje i nekome rekla nešto krivo i neugodno.

Strijelac

I Strijelce će ove godine potresti energija pomrčine, i to 26. svibnja, kada će doći do pomrčine mjeseca u ovom znaku. Da stvar bude još gora, šest mjeseci kasnije, 4. prosinca, uslijedit će i solarna pomrčina. Budući da je Strijelac vjerojatno najimpulzivniji znak u zodijaku, morat ćeš se potruditi i ostati hladne glave.

Sjajan način ublažavanja potencijalnih ekliptičnih emocionalnih trzavica su vježbe koje će te "prizemljiti" - uroni noge u blato, a ako ti je to malo previše, unesi prirodu u svoj prostor. Nabavi sobnu biljku i presadi ju s ljubavlju ili napravi neki ručni rad. Tako ćeš primijetiti da, čak i ako živiš u skučenom gradskom stanu, malo prirode uvijek može biti prisutno, čak i ako je samo na prozorskoj dasci ili stoliću.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.