Jesi li ti među njima?

Oni su nepretenciozni, smireni i praktični: Upoznaj najprizemljenije horoskopske znakove

S nogama stoje čvrsto na tlu, ne zanimaju ih drama i nepotrebni sukobi

Oni su nepretenciozni, smireni i praktični: Upoznaj najprizemljenije horoskopske znakove

Svi bismo o sebi željeli misliti da smo kul, opušteni i smireni sa stvarima koje rade drugi ljudi oko nas, ali to nije uvijek slučaj. Da bi uistinu bila prizemljena osoba, trebala bi imati niska ili nikakva očekivanja od ljudi, biti pažljiva na riječima i na djelima i osjećati se ugodno sama sa sobom i s drugima.


Ovo je osoba koja s nogama stoji čvrsto na tlu, što znači da je praktična, snažna, racionalna i oprezna. Njima se ne može lako manipulirati ili ih prevariti.Nisu pasivni - jednostavno su smireni, ne zanima ih drama i nepotrebni sukobi. Evo koji horoskopski znakovi najviše odgovoraju ovom opisu i pripadaju najprizemljenijima u astrologiji.

RAK

Rakovi se ne pretvaraju da su netko tko nisu i ostaju vjerni sebi. Oni podržavaju druge i iskreni su u želji za uspjehom drugih ljudi.

RIBE

Ribe su prizemljene na način da vide vrijednost u cijelom životu i uvijek čine što mogu za druge.

Ribe imaju sposobnost vidjeti ono što je ispod površine, a budući da su izuzetno intuitivne, ponekad znaju o nekome stvari koje ta osoba ni sama ne zna. Ribe su suosjećajne i sklone su biti nesebične u svojim postupcima. I uvijek će pokušati pomoći drugima, kako god znaju i umiju.

BIK

Poznato je da su Bikovi jedan od najprizemljenijih horoskopskih znakova. Ne zanima ih izgled i gledaju na ljude isključivo na temelju njihovog karaktera. Ovaj horoskopski znak voli biti sam sa sobom, ali također zna i kako organizirati dobru zabavu. Skloni su ne obraćati pažnju na tračeve i ogovaranja, radije stvaraju vlastita mišljenja na temelju svojih iskustava. Bik pokušava slušati vlastite instinkte. Oni znaju što je najbolje za njih i držat će se onoga u što vjeruju, čak i kad ih drugi pokušavaju uvjeriti da griješe.

DJEVICA

Djevice razmisle prije nego što progovore i oprezne su s riječima. Ne namjeravaju nekoga povrijediti ili započeti svađu samo iz zabave ili dosade.

JARAC

Jarci imaju mnoge osobine zbog kojih su prizemljeni: strpljivi su, odgovorni, mudri i praktični. Oni su tu kad je potrebno, ne osuđuju druge i, kad ih netko pita, daju sjajne savjete.

Također su jaki i zaštitnički nastrojeni prema drugima, a iako su ambiciozni, zahvalni su na onome što imaju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.