Vladajući planet im je Sunce

One su hrabre, snažne i temperamentne - saznaj sve o Lavicama

Žene rođene u ovom znaku prve će izaći na plesni podij, a bit će tu i ako treba dići transparente na prvim crtama

One su hrabre, snažne i temperamentne, vladajući planet im je Sunce. Saznaj sve o Lavicama

Žena rođena u znaku Lava prava je kraljica na svaki način. Nju u horoskopu predstavlja pravi kralj životinjskog svijeta i nije to slučajno, ona je snažna i ugodno se osjeća u tome. Njezin vladajući planet je Sunce - sve je kod ove žene još više izraženo i osunčano.

Image
Vladavina Lavova

Lav - godišnji horoskop: Nakon izazovnog ljeta čeka te super jesen i blistavo stanje na računu

Iako je puno nježnija od muškarca rođenog u ovom znaku, ipak je temperamenta i treba biti oprezan s njom. Najbolje je izbjegavati poticanje nekih tema kao što su obitelj, dom i zarada jer joj je to jako važno i može izvući svoje kandže.

Lavice su živahne i pune života, a njihov entuzijazam i strastvenost mogu biti zarazni. One žele raditi divlje i zabavne stvari, a potpuno uživaju i slobodi. Riječ "sloboda" najbolje opisuje žene rođene u ovom znaku i to shvaćaju krajnje ozbiljno. Često će biti provokativne u javnosti ili na zabavi. One će biti prve na plesnom podiju. Jako su samopouzdane i ne zanima ih što drugi misle o tome, niti se žele uklopiti u većinu. Ali njihova kreativnost i veliki snovi inspirirat će ljude oko njih.

Lavica je glavna u svom životu i nitko joj neće govoriti što da radi. U nastavku pročitaj što horoskop kaže o ljubavi i seksu, poslu, ali i obiteljskom životu žena kojima je Sunce vladajući planet.

POGLEDAJ VIDEO: Kruna je poduzetnica i majka dvije blizanke i to nakon 11 umjetnih oplodnji

Ljubavni život i seks

Lavice su tople i vesele kada se radi o izražavanju osjećaja. Seks s ovim ženama posebno je iskustvo jer tečno govore "jezik ljubavi". Vole fizički svijet i istraživat će svijet seksualnosti s neizmjernom pouzdanošću i unutarnjom snagom. Vrlo lagano preplavi partnera neposrednošću i intenzivnom prisutnošću. Jednom kada odluči da je njezin partner pravi za nju, ona će biti odana i pronaći će način da ostvari ono što želi.

Nikada se ne srami svojih interesa i želja i ima vrlo zdrav odnos prema užicima i seksu, nema vremena za čednost. Ako je njezinom partneru pomalo neugodno, pronaći će pametne načine da ga uvjeri da je tjelesno sasvim normalan dio života. Uvažavanje tjelesnog je najbliže prirodi i duboko je povezano s njezinom životnom energijom. 

Partner nikada ne smije zaboraviti na divljenje - Lavice su žene koje obožavaju biti obožavane.

Dom i obitelj

Lavica se najbolje osjeća u svom domu kada ukrasi i posljednji centimetar svog životnog prostora i istinski ga učini svojim. Trebat će joj mnogo vremena da to učini. Obični bijeli zidovi neće usrećiti ovu zaljubljenicu u boje kao što su crvena, ljubičasta i narančasta.

Bez obzira na životne okolnosti uvijek će pronaći način da svoj dom učini palačom - ručno izrađeni predmeti, puno ukrasa, ali i naglašena zlatna boja. Njen dom je njezino utočište i mora biti odraz njezinog bogatog unutarnjeg svijeta. Može biti sklona nekonvencionalnom ukusu, sve u njezinom domu bit će bogato, od boja do mirisa.

Toplo srce ove žene jako dolazi do izražaja u majčinstvu, one su uglavnom ljubazne i vrlo posvećene brizi za mlade te uvijek spremne da pruže ugodan zagrljaj. Kada je radi o disciplini tu su posebne, samo Lavica i njezin suprug mogu određivati pravila za njezinu djecu, nitko se nema pravo miješati u odgoj. Ako su joj djeca ugrožena onda se ponaša kao Lavica u prirodi. Ponekad se prema djeci može ponašati previše zaštitnički, a vrlo lako ih razmazi i želi da se njezinoj djeci divi cijeli svijet. Lavica se može jako natjecateljski ponašati među drugim mamama.

Poslovni život i novac

U divljini Lavice nabavljaju većinu hrane za svoj čopor, a mužjaci čekaju da im donesu večeru. Ova priča iz prirode vrijedi i za ovaj znak kada se radi o muškarcima i ženama. Žene Lavovi bit će rođene vođe na poslu i radit će, dok će se muškarci rođeni u ovom znaku oslanjati na karizmu i šarm bez previše radne etike i znanja.

Marljive radnice, ove dame ne odustaju od zadatka dok nije gotov. Zbog njihove kreativnosti dobro će im odgovarati poslovi u umjetnosti, a posebno kazalište. Ipak su one kraljice i vole pozornicu. Društveni aktivizam može za njih biti odlična arena jer se ne boje znaka zabranjeno, dići transparentne i vikati. Za njih su uvijek prve crte i izravne borbe kao što su umjetnost i politika. 

Kada se radi o novcima vole strastveno trošiti na sebe i ljude oko sebe čak i kada im bankovni račun to ne dopušta. Štednja im nije jača strana, ali ekstravagancija je!