Vladavina Lavova

Lav - godišnji horoskop: Nakon izazovnog ljeta čeka te super jesen i blistavo stanje na računu

Ulazimo u vladavinu vatrenih Lavova, a evo što ovaj karizmatični horoskopski znak može očekivati na području ljubavi, karijere i zdravlja u ostatku 2023. godine

profimedia-0205865248.jpg
Foto: Profimedia.hr

Službeno se pozdravljamo s emotivnim i intuitivnim Rakovima jer pred nama je sezona Lavova.

Image

Sedam razloga zašto je tako lako voljeti Lavove i Lavice

Od 23. srpnja do 22. kolovoza traje vladavina ovog vatrenog znaka kojim vlada Sunce, a kojeg povezujemo s dominantnom, strastvenom i karizmatičnom energijom.

Lavovi su kraljevi džungle, a sasvim sigurno i cijelog horoskopa. Ovaj kreativni, dramatični i samouvjereni horoskopski znak rođeni je vođa, a iako su često tvrdoglavi i previše ponosni, Lavovi su također poznati po svom velikom i toplom srcu, darežljivosti i neodoljivom šarmu.

Image

A što Lavovi mogu očekivati na području ljubavi, karijere i zdravlja u ostatku 2023. godine - provjeri u nastavku u godišnjem horoskopu.

POGLEDAJ VIDEO: Najveći mitovi o ženama na vodećim pozicijama

Ljubav

Ljeto je u punom jeku, a ljubavni život Lavova cvijeta još od početka lipnja kad je romantična Venera ušla u njihov znak. Za neke Lavove ovo predstavlja početak slatkih ljetnih ljubavnih veza. Za druge, već postojeći odnosi se podižu na razinu. Samo pokušaj izbjeći donošenje značajnih odluka o svom ljubavnom životu kada Venera krene retrogradno u tvom znaku počevši od 22. srpnja, gdje će ostati sve do 3. rujna.

Iako je važno biti svjestan retrogradnosti, ne dopusti da te ovo intenzivno razdoblje prestraši i udalji od ljubavi. Odnosi će postići romantični vrhunac tijekom punog Mjeseca u Vodenjaku i tvojoj 7. kući partnerstva 1. kolovoza. Zapravo, cijeli kolovoz bit će najvažniji mjesec u ostatku godine kada je u pitanju produbljivanje partnerstva. Juno, asteroid predanosti, ulazi u tvoj znak u 15. kolovoza. Sljedeći dan, 16. kolovoza, stiže i mladi Mjesec u tvom znaku. Budući da mladi Mjesec predstavlja nove početke i nove cikluse, ovo znači promjenu u tvom ljubavnom životu, bilo da se radi o radosti samačkog života, velikom koraku u vezi ili odnosu koji se pretvara u nešto ozbiljnije. Do trenutka kada Venera krene u izravni hod, 3. rujna, bit ćeš puno sretnija u ljubavi nego u srpnju.

Sa završetkom retrogradne Venere, smiješi ti se razdoblje velikih strasti i sjajnog seksualnog života kada planet Mars uđe u Strijelca i tvoju 5. kuću zadovoljstva 24. studenoga. Sve u svemu, posljednji mjeseci 2023. ukazuju na sreću u ljubavi. Ipak, čuvaj se pogrešne komunikacije u vezi sa seksom kada retrogradni Merkur također uđe u Strijelca 23. prosinca. Srećom, ovaj retrogradni Merkur nije razlog za brigu, jer Venera, božica ljubavi, ulazi u Strijelca 29. prosinca, a romantična Venera u tvojoj 5. kući zadovoljstva dovoljno je snažna da retrogradni Merkur jednostavno neće utjecati na tvoj ljubavni život u bilo kakvom negativnom smislu.

Image

Karijera

Za mnoge ljeto znači monotoniju u poslovnom smislu, ali monotonije nema u tvom rječniku, stoga si itekako ambiciozna i tijekom ovih ljetnih mjeseci. Radiš na napretku u karijeri još od početka ljeta, a posebno kada od kad je ratnički planet Mars ušao u organiziranu Djevicu i tvoju 2. kuću posjeda, 10. srpnja. To znači da ti je novac u mislima. Ali budući da je 2. kuća posjeda također u korelaciji s tvojim emocijama, uglavnom želiš biti sretnija.

Srećom, komunikacija na poslu teče lako otkako je Merkur ušao u tvoj znak 11. srpnja, pomažući ti da tražiš ono što želiš. Samo, nemoj se obeshrabriti ako ti se želje ne ostvare odmah. Jednostavno trebaš ostaviti prostora svemiru da učini svoje. Imajući to na umu, očekuj obilje u zraku kada Venera uđe u Djevicu, 8. listopada. Zaokruži ovaj datum u svom kalendaru. Ne samo da ima potencijal za obećavajuće financijske vijesti, već je izvrstan i za tvoje samopouzdanje.

Image

Zdravlje

Još otkako je retrogradni Pluton ušao u Jarca i tvoju 6. kuću zdravlja, 11. lipnja, počela si odbacivati loše navike ili barem počela ozbiljno razmišljati o tome. Od loše prehrane do nedovoljnog odmora ili provođenja previše vremena na društvenim mrežama, zaključila si da je vrijeme da odbaciš ono što ti jednostavno više šteti nego koristi. Ova se tema nastavila i tijekom punog Mjeseca u Jarcu i tvojoj 6. kući zdravlja, 3. srpnja.

Budući da pomrčine mogu značiti iznenadne završetke, ako sama ne napraviš zdrave promjene tijekom ovog ljeta, pripremi se za pomrčinu Sunca, 14. listopada, koja će to učiniti umjesto tebe, ali na puno teži način.

U svakom slučaju, zvijezde predviđaju da ćeš ove godine preuzeti kontrolu nad svojim blagostanjem i završiti 2023. u pozitivnom tonu. Konkretno, posebno ćeš se koncentrirati na osjetljive zdravstvene teme kada komunikacijski planet Merkur uđe u Jarca 1. prosinca. Ovaj bi te tranzit mogao potaknuti da potražiš bolju ravnotežu između posla i privatnog života, da se konačno uhvatiš u koštac s nekim privatnim problemima i kreneš na psihoterapiju ili da budeš iskrena sa svojim najbližima da se trebaš više osloniti na njih.

Image