Da ili ne? Nije lako

Nisi sigurna je li zaljubljen? Evo što kaže njegov horoskopski znak

Svatko od nas ponaša se malo drugačije nego inače kada se zaljubi, a tako je i s horoskopskim znakovima

zodiacinlove.jpg
Foto: Unsplash

U tvojim očima vaša veza počinje sličiti na ljubav - no je li uistinu tako? Što ako tvoj partner na tebe gleda kao na "prijatelja s povlasticama"? Što ako je s tobom samo kako bi prebolio bivšu? Što ako zapravo pogrešno tumačiš sve znakove?

Image
Horoskop i zavođenje

'Zavedi me': Horoskop zna kako ga možeš osvojiti

U tim ti trenucima milijun stvari može kružiti kroz glavu, zbog čega ti od pomoći može biti i astrologija - znati kakvi su horoskopski znakovi i kako se ponašaju kada su zaljubljeni može ti biti i zabavno korisno ako se već dulje vrijeme viđaš s nekim, a ne znaš na čemu si.

Svatko ima svoje male hirove koji im promaknu kad su stvarno zaljubljeni, a neki od njih se i ponašaju na drugačiji način. Neki su ljudi izravniji u vezi s tim i odmah ti kažu, dok drugi mogu biti nesigurniji, pa činjenica da te zovu na spoj za spojem sama govori za njih. Ako nisi sigurna je li muškarac s kojim se viđaš zaljubljen u tebe, u nastavku saznaj što kaže njegov horoskopski znak.

Ovan

Ako je Ovan zaljubljen u tebe, neprestano će te "progoniti" i iskoristit će svaku priliku da ti pokaže naklonost ili dokaže da si njegova želja. Možda će ti sve to biti malo previše, ali barem ćeš znati na čemu si, jer Ovan kada je zaljubljen nikada ne govori u šiframa i izravan je.

Bik

Zaljubljeni Bik isprva može biti rezerviran, štiteći svoje srce, no to je samo zato što kad se zaljubi, on se zaljubi u potpunosti i bit će spreman za konkretne pomake u vezi. Željet će te upoznati s roditeljima, vodit će te kao pratnju na sve važne događaje - ukratko, činit će sve kako bi ti pokazao da si njegova jedna i jedina i uvijek će razmišljati o vašem odnosu u budućnosti.

Blizanci

Znat ćeš da je Blizanac lud za tobom onda kad jednostavno neće moći prestati pričati o tebi. Ispričat će svim svojim najdražim ljudima sve o tebi i neće te prestati hvaliti, a također će ti početi slati dugačke poruke pune emojija i ljubavi. Ako Blizancu ponestane riječi za tebe, onda bi se trebala zabrinuti.

Rak

Ako se Rak raznježi zbog slatkih stvari koje učiniš za njega, to je ogroman znak da te voli. Ovaj znak unaprijed govori o svojim emocijama, a ljubav je njegov omiljeni osjećaj. Osjećat ćeš se kao da bi on učinio sve za tebe i tvoje potrebe i želje stavlja ispred svojih. To je tako jer, kad Rak zavoli, njegova je ljubav jaka i teško ju je ne primijetiti.

Lav

Lav ti želi biti najvažnija osoba na svijetu kad je zaljubljen u tebe. On želi biti tvoj zaštitnik, tvoj heroj i osoba na koju se uvijek možeš osloniti. Lav će te tretirati kao da si najdragocjeniji dragulj koji postoji, dajući svima do znanja da je zaljubljen u tebe.

Djevica

Ovo je zapravo jedan od težih znakova za čitanje, koji će učiniti sve što može kako bi sakrio svoje istinske osjećaje iz straha da će biti povrijeđen. Međutim, sve ćeš saznati kroz njegove postupke. Kada je muškarac rođen u znaku Djevice zaljubljen, obasipat će te poklonima i bit će jako pažljiv. Djevice svoju naklonost prema drugima dokazuju fizičkim sredstvima, a ne riječima.

Vaga

Muškarac rođen u znaku Vage može biti i vruć i hladan kada se poče zaljubljivati u tebe. Jednu minutu bit će sav romantičan, a već sljedeću će se suzdržavati. To je samo zato što su Vage toliko opsjednute održavanjem ravnoteže. Ako se Vaga zaljubi, znači da je malo "poludjela", pa ako ti se muškarac čini pomalo izbezumljen, velike su šanse da je zaljubljen u tebe.

Škorpion

Zaljubljeni Škorpion ozbiljno je zabrinut - kada se potpuno posveti tebi, misao da mu slomiš srce uništava ga. Međutim, ako uspiješ učiniti da se osjeća sigurno, izjavit će ti svoju ljubav. Ovaj znak ne sumnja u vašu vezu i zna da si savršena, a velika je vjerojatnost da već zamišlja vaše vjenčanje.

Strijelac

Znaš da je Strijelac zaljubljen u tebe kad želi zajedno s tobom putovati svijetom ili isprobati novi hobi. Oni će ti biti sve i željet će da mu se pridružiš na svim njegovim spontanim eskapadama. Ako bježi od tebe ili se žali da mu je dosadno, onda bi se trebala zabrinuti. Strijelac se želi samo zabaviti, a ako te voli, ti ćeš mu biti najzabavnija osoba.

Jarac

Ako te Jarac voli, zasigurno ćeš to odmah znati. Ovaj znak ne gubi vrijeme igrajući igrice, već odmah želi znati na čemu ste i odmah će ti priznati svoje osjećaje samo kako bi si mogao uštedjeti puno boli i frustracije ako mu ne uzvratiš.

Vodenjak

Vodenjak je jedan od najneuhvatljivijih znakova, zbog čega je teško znati voli li te zaista. Izgovaranje riječi "volim te" za njega je zastrašujuće i moglo bi potrajati. Međutim, znat ćeš gdje mu je srce ako provodi cijelo vrijeme s tobom. Vodenjak cijelo vrijeme nestaje iz života njegovih najbližih, a ako napravi iznimku za tebe, znat ćeš da si mu prilično posebna.

Ribe

Živjet ćeš i disati romantiku ako je muškarac rođen u znaku Ribe zaljubljen u tebe. Pisat će pjesme o tebi, nosit će ti čokolade i cvijeće, a kada te pogleda, osjećat će se kao da je baš tebe tražio cijeli svoj život i kao da si ti taj dio slagalice koji mu je nedostajao.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.