Nemoj propustiti kino pod zvijezdama u najljepšem zagrebačkom parku

Kako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija, na Zrinjevcu će se svaki dan naći gastro specijaliteti

Nemoj propustiti kino pod zvijezdama u najljepšem zagrebačkom parku

Ovaj petak, 4. rujna, svi će Zagrepčani, kao i svi koji se nađu u Zagrebu sve do 13. rujna moći uživati u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevac u posljednjim kino hitovima pod zvijezdama.

ImageFood Film Festival sponsored by Coca-Cola i ove se godine u „novom normalnom“ tradicionalno održava u svom post-ljetnom terminu te svim posjetiteljima poklanja besplatne projekcije izabranih filmova koji su posljednji igrali u kinima prije nego su se kina zatvorila, kao i nekoliko Oscarovskih pobjednika, a sve na svježem zraku.

Tarantinov 'Bilo jednom u Hollywoodu' s Leonardom diCapriom i Brad Pittom, 'Joker' s nevjerojatnim Joaquinom Phoenixom, dobitnik Oscara za najbolji film 'Parazit', 'Judy' s dobitnicom Oscara za tu ulogu Renee Zellweger, 'Kišni dan u New Yorku' Woodya Allena, 'Bombshell' s Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie, a koji se bavi tematikom #metoo pokreta, 'Prevarantice s Wall Streeta' s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, odličan Ford VS Ferrari s Christian Baleom i Matt Damonom te Knives out s vrhunskom glumačkom postavom koju predvode Daniel Craig i Jamie Lee Curtis.

ImageU filmovima će svi posjetitelji moći uživati na livadi uz prihvatljiv epidemiološki razmak i poštivanje svih mjera, a da im iskustvo bude potpuno pobrinuti će se neki od ponajboljih domaćih ugostitelja sa svojim street food specijalitetima.

ImageKako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija na Zrinjevcu će se svaki dan tijekom navedenih deset dana od 12h naći ponuda El toro restaurant i bara, Lari i Penatija, Byblos libanskog restorana,  American bara Dollar iz Varaždina, Halpersa, Mareda, Panija, Starog Zagreb, B125, da ne budemo žedni i da ostanemo veseli pobrinuti će se kućice Tipsy i Mangosta, a za dozu slatkoga Amelie slastice i Fritula house.

Bit će tu burgera, tortilli, quesadilla, pilećih krilaca, rebarca, grilla, zagrebačkih specijaliteta, ali i salata i slastica.

ImageU svemu tome, uživat ćemo na  na otvorenom i svježem zraku od 4. do 13. rujna na Zrinjevcu.