Nema dosade ni u karanteni: Ova obitelj osmislila je vlastite 'olimpijske igre' na TikToku

Od izazova s WC papirom do utrke s graškom, nema toga što ova obitelj nije osmislila kako bi boravak u karanteni učinila zanimljivijim

Nema dosade ni u karanteni: Ova obitelj osmislila je vlastite 'olimpijske igre' na TikToku

Obitelj iz Sjeverne Karoline započela je vlastite "karantenske olimpijske igre" kako bi im vrijeme prošlo što brže dok su kod kuće - natječu se jedni protiv drugih u izazovima koji se kreću od borbe za toaletnim papirom s povezom oko očiju do utrka sa slamkama, a snimke objavljuju na TikTok profilu Alexa Presleyja.

Obitelj Presley već godinama zajedno igra igre kada se svi okupe u kući njihovih roditelja, a Alex je za portal Insider otkrio kako su "olimpijske igre" započele sasvim slučajno.

Obitelj je igrala uobičajene igre za vrijeme samoizolacije kada je Alex odlučio da bi trebali isprobati nešto malo kreativnije. Obitelji koju čine Alex, Zach, njihovi roditelji Wendy i Lee i Alexova djevojka Taylor Sharp Alex je predložio novi izazov sa slamkama - da se međusobno utrkuju tko može popiti više vode koja curi iz hladnjaka prije nego se čaša napuni do vrha. Obitelj se složila, a Alex je snimio natjecanje, objavivši snimke na TikToku s natpisom: "Olimpijske igre u karanteni službeno su počele!"

@alexpresley_

The Quarantine Olympics have officially begun! ##familybonding##quarantineolympics##strawchallenge

? original sound - alexpresley_


Alex, koji vodi sve igre, obično razmišlja o idejama za izazove koji se odvijaju u domu Presleyevih. Također pokušava iskoristiti predmete za kućanstvo, poput toaletnog papira, koje mogu potom ponovo koristiti kako tijekom igara ne bi napravili previše nereda i smeća.

Presleysi svoje videozapise obično snimaju nakon večere i potrebno je od 10 minuta do dva sata kako bi sve snimili, a najveći izazov "karantenskih olimpijskih igara" je razmišljanje o igrama koje se mogu snimiti za samo 60 sekundi kako bi se prilagodili dužini videozapisa na TikToku.

Njihov je prvi video vrlo brzo postao viralan, a do sada ima više od 8.5 milijuna pregleda. To je obitelj Presley samo potaknulo da snime više takvih izazova, a dosad su objavili dvadesetak izazova.  Deset najzabavnijih i najzanimljivijih izdvojile smo u nastavku. Izazov s telefonskim pozivom

Drugi izazov po redu bio je izazov s telefonskim pozivom - svatko od natjecatelja imao je priliku nazvati jednu osobu preko FaceTime-a, a ona osoba koja se najbrže javi - pobjeđuje. Onaj kome se osoba ne javi, taj je diskvalificiran. 

@alexpresley_

Day 2 of the Quarantine Olympics. Tag a friend who will always pick up ##phonecallchallenge##quarantineolympics

? original sound - alexpresley_

Izazov sa socijalnim distanciranjem

Natjecatelji su uzeli metar koji je bio okrenut tako da ne vide brojeve. Udaljavali su se od osobe i morali su se zaustaviti na udaljenosti od otprilike dva metra, a onaj tko je bio najbliži toj udaljenosti pobijedio je. 

@alexpresley_

Quarantine Olympics day 4. The game of choice is social distancing ##6ftchallenge Need to practice being our distancing ##quarantineolympics

? original sound - alexpresley_

Izazov s WC papirom

Još jedan u nizu izazova bio je onaj s WC papirom - cijela obitelj sjela je u polukrug, a na sredini je bio stalak koji su morali pogoditi rolom WC papira. 

@alexpresley_

Day 5! Comment who you think will win before the end of the video. ##quarantineolympics##WerkItFromHome

? original sound - alexpresley_

Izazov sa šlagom

Izazov sa šlagom sastojao se od dva dijela - u prvom dijelu natjecatelji su stavili malo šlaga na ruku, morali su pljesnuti po ruci kako bi se šlag odvojio od ruke, odskočio u zrak i pao im u usta. U drugom dijelu izazova morali su napraviti isto to, ali se i okrenuti oko svoje osi.

@alexpresley_

Day 6 of The Quarantine Olympics and the game of choice is the ##whipcreamchallenge##quarantineolympics##freezeframe

? Lose Control - Meduza & Becky Hill & Goodboys

Izazov s WC papirom - drugi dio

Obitelj je osmislila još jedan izazov s WC papirom. Ovoga puta stavili su povez preko očiju, nekoliko se puta okrenuli oko svoje osi i gađali jedan drugoga.

@alexpresley_

Day 7 Blindfolded Toilet Paper Dodgeball. This game is actually too much fun!! ???? ##Toiletpaperdodgeball##quarantineolympics##toosieslide

? Eine kleine Nachtmusik - Mozart

Izazov s pisanicama

U duhu Uskrsa obitelj je osmislila izazov s pisanicama - jednom su pisanicom udarali u drugu, a čija pisanica pukne, taj je izgubio.

@alexpresley_

Day 9 for The Quarantine Olympics! We had to play our favorite Easter Egg Battle ##eggbattle##quarantineolympics##easterchallenge

? original sound - alexpresley_

Izazov s novčanicama

U sljedećem izazovu na ventilator koji se nalazi na plafonu stavili su nekoliko novčanica i upalili ga, a onaj tko je skupio najviše novčanica pobijedio je.

@alexpresley_

Day 10 of the Quarantine Olympics we play the cash drop challenge! ##cashdropchallenge##happyeaster##quarantineolympics

? original sound - alexpresley_

Izazov s ledom

U ovom su se izazovu natjecali tako da su jednom mogli pritisnuti gumb za led na hladnjaku, a onaj u čiju je čašu upalo najviše kockica leda pobijedio je.

@alexpresley_

Day 11 of the Quarantine Olympics. Ice cube challenge. You can only press the ice button once! ##quarantineolympics##icecubechallenge##keepingbusy

? original sound - alexpresley_

Izazov s graškom

U ovom su se izazovu natjecali tako da su uzeli slamku i puhali u grašak kako bi u što kraćem vremenu stigao do cilja. Čiji je grašak prvi stigao do cilja, taj je pobijedio.

@alexpresley_

Day 13 of the Quarantine Olympics we decide to do a Pea Race! Stay tuned for a live challenge tomorrow at 2pm. ##pearace##quarantineolympics

? original sound - alexpresley_

Izazov s voćnim trakama

U ovom su izazovu natjecatelji morali u što kraćem vremenu pojesti voćnu traku, a tko je pojeo prvi - pobijedio je.

@alexpresley_

Day 15 of the Quarantine Olympics we did the classic Fruit Rollup Challenge! ##quarantineolympics##fruitrollupchallenge

? 123start - cyrusaho