Mane i vrline

Muškarci u znaku Jarca: Radišni, tvrdoglavi i kriju duboke emocije

Ovim muškarcima karijera je vrlo važna, praktični su i privlačni ljudi. No, naravno imaju i svoju negativnu stranu

Elvis i Brad

Vrijedan, radoholičar, ambiciozan, tvrdoglav i pomalo pesimističan samo su neke od riječi kojima bi se opisali muškarci rođeni u ovom znaku. Ovaj zemaljski znak smatra se rođenim vođom. Zapravo je izvana čvrst, a iznutra nježan i prava suprotnost od onoga kako izgleda. Muškarci rođeni u ovom znaku zaista su odlični. Dakle ako je tvoj brat, dečko ili suprug rođen u ovom znaku smatraj se pravom sretnicom.

Image
Zvjezdanova prognoza

Jarac - godišnji horoskop: Novu godinu započet ćeš pozitivno, a u svibnju te čeka velika promjena na poslu

Ovim muškarcima karijera je vrlo važna, praktični su i privlačni ljudi. No, naravno imaju i svoju negativnu stranu, prilično su tvrdoglavi i pesimistični. A njihova radoholičarska priroda može živcirati ljude oko njih. Osim toga, zaista su zabavni i vrlo šarmantni. Zato u nastavku pročitaj kako se ovi muškarci ponašaju u ljubavi, što vole ili ne vole, te kakve poklone obožavaju.

Jarac i ljubav

Kad se muškarac Jarac zaljubi, prvo što će učiniti je da se počne čudno ponašati. Općenito teško se nosi s osjećajima i kada se pojavi ljubav činit će mu se da je vanzemaljac koji je tek došao na Zemlju i da ne zna što mu je činiti. Taj će osjećaj prolaziti kako veza bude išla dalje, ali tu i tamo će mu se činiti da je njegova partnerica netko iz drugog svijeta ili vremena. Morat će polako učiti kako osvojiti nečije srce. Ako ima sreće i odmah pronađe pravu ljubav ostat će dugo u vezi, možda i dok kraja života. Jedan je od najstabilnijih, najtvrdoglavijih i duboko emotivnih znakova u horoskopu. Nikada ništa ne shvaća olako i odbija biti površan, što njegove emocije čini jakima i stvarnima kad napokon isplivaju na površinu.

Jarac i seksualnost

Postoji jedan paradoks kada se radi o ovim muškarcima. S jedne strane mogu dugo ostati u ljubavnim vezama, a opet ne mogu izraziti svoju seksualnost ako nisu istinski emocionalno povezani sa svojom partnericom. Što znači da neće imati dobar seksualni život, ako su lošoj vezi. Kada izgradi duboko emotivan odnos, to je sasvim druga priča, ali treba mu vremena da shvati što mu je stvarno potrebno za odličan seksualni život - emocije.

Kako lakše razumjeti ovog muškarca?

Nije lako razumjeti ove muškarce, izgleda kao da je hladan i distanciran, previše racionalan i kritičan, ali zapravo se boji neuspjeha, strog je prema sebi i uvijek pokušava zadržati kontrolu. Ne želi pogriješiti jer jako dobro shvaća kakve su posljedice za njega i druge. To ih čini jako opreznima i usredotočenima na cilj, ali i često vode život koji je jako kontroliran. Gradi zidove kako bi se zaštitio, ali kada ga upoznaš otkrit ćeš i njegovu nježnu stranu i htjet ćeš biti u njegov blizini.

Negativne i pozitivne strane

Snažan je, pouzdan, samopouzdan i siguran u svoje izbore, istodobno praktičan i usredotočen na svoje ciljeve, te uvijek ima savršen plan za budućnost. Naravno, ovo ima i svoje negativne strane, on može biti zahtjevan, hladan i distanciran i strog. Često ima očekivanjima zbog kojih se svi oko njega osjećaju krivima ili neadekvatnima.

Savršen poklon

Uvijek poštuj posebne prigode i budi što praktičnija. Može iznenaditi svojom otvorenošću za svakakve čudne stvari, ali prije nego što ga upoznaš, najbolje je držati se tradicionalnih, obrazovnih, korisnih darova koji mogu trajati jako dugo. Imaju razumijevanja za umjetnost i detalje. Mogle bi mu se svidjeti male, ali skupe stvari koje su precizno izrađene i uredne. Odaberi poklon koji ima smisla i to će mu se najviše svidjeti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.